הצבעה הפוכה - חוסר הסכמה
-
@דגלש אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
לדעתי כדאי שרק המנהלים/צוות פיקוח/מעל מספר לייקים מסויים יוכלו לתת דיסלייק.
חזק, דברים נכוחים. כך גם הדברים יקבלו משמעות מקצועית.
ולמה שנאמר למעלה שלפעמים אנשים אומרים דברים לא לעניין מחוסר ניסיון, ושלא כל אחד ייתן סתם דיסלייק, זה אני חושב שכל אחד יכול ע"פ שיפוטו שהוא רואה את הניקים. מי שמצוי כאן יכול לדעת היטב מי מומחה למה, והצבעה שלו יש לזה משקל של תגובה. ולכן מצא חן בעיני דברי @sh774 , ובשביל זה צריך להוסיף מומחים בעוד תחומים ורק להם תהיה אפשרות לתת דיסלייק (עריכה: בתחום שלהם). וכמובן, זה בתנאי שרוב ככל התגובות שלהם יהיו ענייניות, שזה יהיה המודד, ולא לפי המוניטין. אני חושב שצריך היכרות עם הכותב לפני שנותנים לו "תפקיד אחראי" (או מעלים אותו בדרגה). וזו מבחינתי הצעת הייעול. -
@fantian אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@aaron אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
בגלל הבעיה שלתת דיסלייק בגלל חוסר הסכמה מקצועי,
הייתי מציע שבתור התחלה דיסלייק יהיה מיועד רק לתגובות לא עניניות, ולא לתגובות שאולי לא נכונות מקצועית.ומי יפקח על זה?
מי שחושב שהוא קיבל דיסלייק אפילו שהתגובה שלו עניינית - מדווח למנהלים על ידי כפתור דיווח ומפרט ב"אחר" את התלונה שלו. המנהלים בודקים ובמידה ואכן ניתן דיסלייק לתגובה עניינית - המצביע יושעה.
@sh774 אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@aaron
זה יפתור רק את הבעיה של עומס (כמו בפרוג שלא מוצאים שם יד ורגל)
לגבי נזקים וכו' זה לא יפתוראחרי שנחסל את בעיית תגובות הזבל, הכותרות הלא מספקות וסתם הקשקשת, נתפנה לטפל בבעיית הנזקים...
-
הייתי מציע שבתור התחלה דיסלייק יהיה מיועד רק לתגובות לא עניניות, ולא לתגובות שאולי לא נכונות מקצועית.ומי יפקח על זה?
מי שחושב שהוא קיבל דיסלייק אפילו שהתגובה שלו עניינית - מדווח למנהלים על ידי כפתור דיווח ומפרט ב"אחר" את התלונה שלו. המנהלים בודקים ובמידה ואכן ניתן דיסלייק לתגובה עניינית - המצביע יושעה.
רעיון!
אבל קח בחשבון שיתכן שיהיה לצוות פיקוח עבודת גננות מתישה... -
@אברך-מייבין אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
רעיון!
אבל קח בחשבון שיתכן שיהיה לצוות פיקוח עבודת גננות מתישה...המצב היום גרוע פי כמה וכמה.
מלבד זאת, אחרי כמה השעיות - מאמין שיהיה פחות הצבעות שווא.
וכל ועוד עבודת הגננות היא בלוודא שפוסט הוא לא זבל, זה עדיף מאשר היום שהעבודה היא למצוא מה זבל.. -
@אברך-מייבין אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
רעיון!
אבל קח בחשבון שיתכן שיהיה לצוות פיקוח עבודת גננות מתישה...וכל ועוד עבודת הגננות היא בלוודא שפוסט הוא לא זבל, זה עדיף מאשר היום שהעבודה היא למצוא מה זבל..
בשביל זה אפשר לדווח למנהל\קבוצת פיקוח ומי שמדווח סתם..
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@דגלש אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
לדעתי כדאי שרק המנהלים/צוות פיקוח/מעל מספר לייקים מסויים יוכלו לתת דיסלייק.
חזק, דברים נכוחים. כך גם הדברים יקבלו משמעות מקצועית.
ולמה שנאמר למעלה שלפעמים אנשים אומרים דברים לא לעניין מחוסר ניסיון, ושלא כל אחד ייתן סתם דיסלייק, זה אני חושב שכל אחד יכול ע"פ שיפוטו שהוא רואה את הניקים. מי שמצוי כאן יכול לדעת היטב מי מומחה למה, והצבעה שלו יש לזה משקל של תגובה. ולכן מצא חן בעיני דברי @sh774 , ובשביל זה צריך להוסיף מומחים בעוד תחומים ורק להם תהיה אפשרות לתת דיסלייק. וכמובן, זה בתנאי שרוב ככל התגובות שלהם יהיו ענייניות, שזה יהיה המודד, ולא לפי המוניטין. אני חושב שצריך היכרות עם הכותב לפני שנותנים לו "תפקיד אחראי" (או מעלים אותו בדרגה). וזו מבחינתי הצעת הייעול.לא חושב.לי למשל ב"ה יש הרבה מוניטין בגלל התמחותי בנוקיה.אבל אם אתן דיסלייק בחשמל זה אומר שנתתי דיסלייק מקצועי וענייני?
-
אני חושב שמי שלא מגיב בצורה ברורה למה הוא נגד מה שנכתב ,זה אומר שאין לו הוכחה ברורה אחרת אלא סתם אינו מסכים אם הנאמר ולאנשים מהסוג הזה ניתנת האפשרות של דיסלייק בקיצור זה בשביל טורי דעות וכו' לא בשביל שאלות מקצועיות שהתשובה צריכה להיות ברורה נניח האם אפשר למחוק תוכן מסוים ממקום פלוני והאחד יטעון שכן השני יעשה דיסלייק ולא בגלל שהוא יודע שאי אפשר אלא כי הוא חושב שהרי אם היה יודע היה אומר מפורשות
-
@מישהו12 לדוגמא הספציפית שלך, פשוט שלא. אני אחדד ע"פ הדברים שלך, שרק בתחום שלך. (תיקנתי אחרי הערתך החכמה והמחכימה)
אולי,אם יחליטו שכן (אני מתנגד בכל תוקף) אז לכל נושא יהיה את המומחים שלו שרק הם רשאים לכתב שנושא זה דיסלייק? זה יהיה קבוצה שקל להצקבל אליה אבל מספיק כדי שאנשים לא יחלקו חופשי דיסלייקים איפה שהם לא מבינים
-
@מישהו12 אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@מישהו12 לדוגמא הספציפית שלך, פשוט שלא. אני אחדד ע"פ הדברים שלך, שרק בתחום שלך. (תיקנתי אחרי הערתך החכמה והמחכימה)
אולי,אם יחליטו שכן (אני מתנגד בכל תוקף) אז לכל נושא יהיה את המומחים שלו שרק הם רשאים לכתב שנושא זה דיסלייק? זה יהיה קבוצה שקל להצקבל אליה אבל מספיק כדי שאנשים לא יחלקו חופשי דיסלייקים איפה שהם לא מבינים
בתחומים זה תלוי לפי המוניטין
-
@QJDTOP אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
@מישהו12 אמר בהצבעה הפוכה - חוסר הסכמה:
בתחומים זה תלוי לפי המוניטין
אבל אנחנו במתמחים טופ....ואני חושב שככה גם אדם עם הרבה מוניטן בגלל שהוא מומחה בנושא אחד לא יוכל לתת דיסלייק סתם בנושא אחר...