עזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום
- 
@אזולאי אני לא יודע אבל תסתכל על הפרופיל שלי ותראה שהצלחתי לשנות וזה ע''י שיוך חשבון גוגל בהתחברות 
- 
@נקימושי-ג-מו תשנה את התמונת פרופיל של המייל ואז תתחבר דרך גימייל וזה ישתנה @1122קובי כתב בעזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום: @נקימושי-ג-מו תשנה את התמונת פרופיל של המייל ואז תתחבר דרך גימייל וזה ישתנה ניסיתי לא עובד!! 
- 
@1122קובי כתב בעזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום: @נקימושי-ג-מו תשנה את התמונת פרופיל של המייל ואז תתחבר דרך גימייל וזה ישתנה ניסיתי לא עובד!! 
- 
@אזולאי אני לא יודע אבל תסתכל על הפרופיל שלי ותראה שהצלחתי לשנות וזה ע''י שיוך חשבון גוגל בהתחברות 
- 
@1122קובי כתב בעזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום: @אזולאי אני לא יודע אבל תסתכל על הפרופיל שלי ותראה שהצלחתי לשנות וזה ע''י שיוך חשבון גוגל בהתחברות על זה דיברתי 
- 
@עזיז אני לא יודע ממש מוזר לי כי אני עשיתי את זה כל פעם שאני מעונין להחליף וזה מתחלף בקלות העיקר שהבנת את הספויילר  
- 
מ מזדה התייחס לנושא זה ב
- 
@1122קובי 
 אוקיי לי (מזל נאכס) זה לא עובדלספולייר צריך לרדת שתי שורות מתחת לכתב 
 הבנתי אבל לי זה זה לא עזרלמה לא לעשות לאנשים... פוסט זה נמחק!
- 
@2580 כתב בעזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום: ת התמונה (עדיף להסביר להם באמת אין אפשרות, וזה כל כך חבל, כי... 

- 
@2580 כתב בעזרה | איך לשנות תמונת פרופיל בפורום: ת התמונה (עדיף להסביר להם באמת אין אפשרות, וזה כל כך חבל, כי... 

לחצת על חיבור באמצעות גוגל שמופיע בתמונה ?
 לחצת על חיבור באמצעות גוגל שמופיע בתמונה ?