עזרה | נוקיה c5-00 עזרה לגבי הודעות
-
שלום וברכה, רציתי לדעת לגבי הנוקיה c5 יש אפשרות שם לשיחות בהודעות.?
יש לי נוקיה 208 ויש שם את האפשרות הזו פשוט הוא עושה לי בעיות, ראיתי באלי אקספרס את הc5 אבל אני חייבת לדעת בוודאות אם יש אפשרות להצגת השיחות בהודעות טקסט, חלק אמרו לי שיש אפשרות לשנות בהגדרות את התצוגה אשמח לדעת למי שיש את המכשיר למידע רחב יותר.
וגם לגבי קבוצות אנשי קשר אם יש אפשרות כזו לעשוץ קבוצה ואם כן כמה זה מגביל? והאם אפשר לשלוח הודעה לקבוצה ואם יש מגבלה בתווים כמה.?תודה רבה!!!טקסט מודגש
-
@shanirbd כתב בעזרה | נוקיה c5-00 עזרה לגבי הודעות:
יש אפשרות שם לשיחות בהודעות.?
אם יש אפשרות להצגת השיחות בהודעות טקסט
מה זה?
קבוצות אנשי קשר אם יש אפשרות
יש
כמה זה מגביל?
לא נתקלתי בהגבלה
והאם אפשר לשלוח הודעה לקבוצה
כן
אם יש מגבלה בתווים כמה.?
לא ניסתי
על פניו לא אמור להיות הגבלה -
@משה-מזרחי ,היי תודה על התגובה!
לגבי ההודעות זאת אומרת שזה יופיע בשרשור כמו בואטספ לדוגמא במקום שיהיה תצוגה של דואר נכנס בלבד , יש בהגדרות של ההודעות לתצוגת שיחה של הודעה מצרפת תמונות .
פשוט חלק אמרו שיש בc5 את האפשרות הזו וחלק אמרו שאין ושצריך להוריד ישום isms ואני לא רוצה להתעסק עם ההורדות האלה. מחפשת משהו שכבר בנוי ככה.!
-
@משה-מזרחי אבל איך מתקינים את הישום הזה? כאילו זה משהו כמו חנות או דרך המחשב והעברה לפלאפון?, אם יש לך את הקישור להורדה עדכנית אשמח.
פשוט מתלבטת אם להזמין מאלי אקספרס אותו, כי זה הדבר שמאוד חשוב לי לגבי השיחות בהודעות.
מוזר שאין אפשרות בהגדרות לכך כמו שבc2 יש מה שצילמתי, הוא יותר חדש מהc2 ממש מפליא -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אחד-מי-יודע-0 לא קשור... אם הוא יקדים את התאריך לא יעזור. תקרא את השרשור שם, הקדמת התאריך רק נועדה לפתור בעיה במדריך שבתחילת השרשור - והמדריך הזה יפתור את הבעיה של @shanirbd