בעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק
- 
@Yanky לא עזר! 
 החלפתי גם בשולט וגם בנשלט (וניסיתי גם רק באחד מהם) ולא עזר! האופצייה לא ניתנת לבחירה!
 @יוסי-מחשבים
- 
@Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: הגדרת סיסמה לכניסה מרחוק? כן @Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: אם אתה צריך עזרה מרחוק עזרה למה? אני צריך הסבר כדי להצליח להחשיך! 
- 
@Yanky @A0533057932 מה עושים? 
 זה דחוף לי!!!@שמואל-ש כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @Yanky @A0533057932 מה עושים? 
 זה דחוף לי!!!מה דחוף בפונקציה זו? 
- 
@שמואל-ש כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @Yanky @A0533057932 מה עושים? 
 זה דחוף לי!!!מה דחוף בפונקציה זו? 
- 
@Yanky @A0533057932 מה עושים? 
 זה דחוף לי!!!
- 
@שמואל-ש כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @Yanky מה עושים? 
 זה דחוף לי!!!אם אתה צריך עזרה מרחוק 
 שלח לי מייל
- 
- 
@Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @שמואל-ש 
 yankystechשלחתי, מחכה לתשובה 
- 
@Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @שמואל-ש 
 yankystechשלחתי, מחכה לתשובה 
- 
 תכניס אותי עם אנידסק לפני ההתקנהאיך חוסמים עדכונים? קובץ הוסט? 
 א"כ מה הם השרתים תודה רבה
- 
@Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @בהתחלה 
 באמצע ההתקנההם שואלים מה לגבי עדכונים
 ואתה בוחר disable updatesאין לי מוניטין ולא יכול להצביע לך . אולי תתרום לי מ'  @בהתחלה כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @Yanky כתב בבעיה | למה אני לא מצליח להחשיך את המסך בשליטה מרחוק עם אנידסק: @בהתחלה 
 באמצע ההתקנההם שואלים מה לגבי עדכונים
 ואתה בוחר disable updatesאין לי מוניטין ולא יכול להצביע לך . אולי תתרום לי מ'  יש"כ