בקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס
-
שמעתי שאפשר לקנות משקפיים באלי אקספרס במחירים אפסיים ורציתי לדעת איך לעשות, ממה צריך להזהר וכו' כדי שאקבל מוצר איכותי ותואם.
-
@מאיר-מאיר-מאיר
אני עשיתי משקפיים פוטוכרומיים (מתכהה בשמש), הייתי מאד מרוצה מהעדשות, ומאוכזב מגודל המסגרת, הסינים לא יודעים מה זה פרופורציה, ולובשים מסגרות גדולות מאד, אחרי כמה הזמנות, מצאתי רק מסגרת אחת נורמלית.
אז אם אתה רוצה פוטוכרומי, מאיפה שקניתי הייתי ממליץ לקנות עדשות בלבד ולעשות מסגרת בארץ, זה ממש לא מסובך, אתה מזמין את העדשות כחומר גלם, לפי המידה שלך, ולוקח את זה לאופטיקה, כל אופטיקה שתקנה אצלם מסגרת, יעשו לך את החיתוך בחינם.
לגבי המידה של המשקפיים, אם אין לך מספר אחיד בשתי העיניים, אתה צריך לבחור שם "מותאם אישית", ואתה צריך לבקש מהאופטיקה או רופא עיניים שיוציא לך את המידע על מידות העדשות שלך, ולמלא את הטבלה הזו, ולשלוח למוכר.
טבלה שתעזור לך, קח אותה לרופא שימלא לך אותה.
לגבי המחיר, עד מידה 4 זה כ60 ש"ח, אבל מעל מידה 4 זה מתייקר, אני קניתי מידה 10 ב250 ש"ח, לקחתי את זה לבדיקה בחנות והמוכר היה בהלם, ואמר לי שפה בארץ זה עולה 1500 ש"ח!!!
יש שם שירות לקוחות מעולה, אתה יכול לדבר עם המוכר חופשי, יש כאן קישור למשקפיים שהם יחסית בגודל בסדר, אבל הם היחידות, כל השאר ממש גדולים, יש שם גם אפשרות לעדשות רגילות, במחיר יותר נמוך. -
@מיישה אם אני יודע שהמספר שלי הוא
עין ימין 4 ו1.5 צילינדר
עין שמאל 5.5 (נניח)זה גם טוב? או שצריך בכל אופן ללכת לרופא? כי בחינם בחנות שעשיתי אצלם את הבדיקה לא ממש ישושו לתת את התוצאות ועוד למלא לי דף שמלמד שאני הולך ללכת למישהו אחר...
כוונתי העיקרית היא לשאול, האם תוכל לבאר לנו את המונחים שבדף שהבאת...
-
@אביי
אני לא מספיק זוכר, אבל השורה הראשונה זה המידה, השנייה זה צילינדר, השלישית זה מעלות, הרביעית זה מיקוד, כל הנתונים בטבלה הם מאד חשובים, ואי אפשר להסתפק במידה והצילינדר, אתה יכול לגשת לחנות שקנית משקפיים, ולומר להם שאתה רוצה לקנות עדשות מגע, ולכן אתה צריך את המידה, יש להם מכונה שבודקת את המידה, ואז תגיד לו שירשום לך גם את המיקוד והמעלות בדרך אגב כזה, אם הוא לא קרציה, הוא ייתן לך בלי קונצים...
מידע נוסף תמצא כאן. -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
משקפיים באלי אקספרס
לא הייתי קונה משקפיים באליאקספרס אא"כ אתה יודע מאחרים שקנו כבר ומרוצים. זה עלול להיות בעייתי.
אבל יש חברות מסין זולות שנחשבות טובות. יש שם מדריכים בדיוק איך להזמין.
לדוגמא החברה הבאה: -
@aiib כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
@מיישה בשביל מה להשתגע אם אתה יכול להזמין הכל במקום אחד?
גם לא ברור שיש יותר מדי חסכון משמעותי...אבל שיעשה מה שהוא חושב... אמרתי את שלי
מה זה החברה הזו בכלל?
אפשר לסמוך עליה?
זה וודאי לא מקום שמנוהל ע"י גוף כמו עליאקספרס.... -
@מיישה כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
@מיישה בשביל מה להשתגע אם אתה יכול להזמין הכל במקום אחד?
גם לא ברור שיש יותר מדי חסכון משמעותי...אבל שיעשה מה שהוא חושב... אמרתי את שלי
מה זה החברה הזו בכלל?
אפשר לסמוך עליה?זו חברה ענקית שמתמקצעת במשקפיים. מכיר הרבה שמזמינים דרכה [כמובן בלי אחריות שלי...]
זה וודאי לא מקום שמנוהל ע"י גוף כמו עליאקספרס....
ברור... הרי תהיה לך אחריות על זה באליאקספרס... יגידו לך קנית זגוגית שלחנו לך זגוגית...
בדבר כזה לא הייתי מתחיל לסמוך על אליאקספרס.... -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
לענד יש מידה גם למסגרת.
נכון, אבל זה משתקלל עם הרבה דברים, כך שמורכב לדייק.
-
@EBA כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
@אביי כתב בבקשת מידע | מישהו יכול לתת הדרכה איך לקנות משקפיים מאלי אקספרס:
לא ממש ישושו לתת את התוצאות ועוד למלא לי דף שמלמד שאני הולך ללכת למישהו אחר...
לפי החוק הם חייבים לתת לך.
נכון, אבל הם עושים את הטריק הבא: בדיקת ראיה עולה 150-200 ש"ח ואז אתה מקבל את המספר שלך.
אם תקנה משקפיים תקבל בדיקה בחינם.
ככה שיוצא כבר לא ריווחי לעשות את הבדיקה ולקנות בסין.
לכן צריך למצוא רופא עיניים שנותן מרשם למשקפיים [ויש כאלו]. -
לכן צריך למצוא רופא עיניים שנותן מרשם למשקפיים [ויש כאלו].
לא הבנתי מה הרווח, זה בחינם?
-
לכן צריך למצוא רופא עיניים שנותן מרשם למשקפיים [ויש כאלו].
לא הבנתי מה הרווח, זה בחינם?
נ"ל עלות ביקור אצל רופא בקופה.