מדריך להגדרת RDP קבוע (-שולחן מרוחק של וינדוס)
-
לאחר בקשות רבות אני יסביר איך לעשות את זה.
שלב ראשון : כתובת IP חיצונית קבועה
צריך להתקשר לספק לבקש כתובת IP קבועה, זה עולה עוד כמה שקלים...
ואז הוא נותן לך מספר שנראה כך 85.305.10.60 זה רק דוגמה אפשר להיכנס לראות את זה בקישור הזהשלב שתים: כתובת IP פנימית קבועה.
פותחים את חלון ה CMD (אפשר לכתוב CMD בהתחל) ואז יפתח לך חלון שחור תקליד שם את המילה Ipconfig ולוחצים אנטר.
זה החלון שנפתח
נכנסים להגדרות, רשת ואינטרנט, שנה אפשריות מתאם, מקש ימני על חיבור האינטרנט שלכם, מאפיינים, זה החלון שיפתח לכם
לוחצים על השורה הרביעית פעמיים וזה החלון שיפתח לכם
משנים ל'השתמש בכתובת IP הבאה' זוכרים את החלון השחור שפתחנו ,ב'כתובת IP ' תכתבו את השורה הראשונה. ב'מסכת רשת משנה' תרשמו את השורה השנייה. ו'בשער ברירת מחדל' תרשמו את השורה השלישית.
בשרת DNS מועדף תרשמו 10.0.0.138 ובשרת DNS חילופי תרשמו 8.8.8.8
אישור ואישור בחלון השני.
יתנתק לכם האינטרנט לכמה שניות וזה יחזור לעבוד...
(אם זה לא חוזר לעבוד תחזירו חזרה לקבל כתובת IP באופן אוטומטי, ותפנה לטכנאי)
במידה והאינטרנט עובד תעברו לשלב שלוש.שלב שלוש: הגדרת הראוטר לחיבור.
את השורה האחרונה שרשמתם ב'שער ברירת מחדל' תרשמו בגוגל כמעט תמיד זה מתחיל ב 192. ותעשו אנטר אמור להיפתח לכם חלון של הראוטר של קוד וסיסמה או רק סיסמה .
השם והקוד ברירת המחדל זה ADMIN .
אני יראה שתי דוגמאות של ראוטאר זה של TP-LINK
תראו בתמונה איפה להיכנס,
שם לוחצים APP (-חדש)
בשורה הראשונה תשימו כמו בתמונה בשורה השנייה תרשמו 3389 שורה שלישית את הכתובת IP של המחשב שלכם מה שרשמתם בשורה הראשונה בשורה השלישית תרשמו שוב 3389 ובשורה הרביעית תבחרו ה ALL שזה אומר שתי החיבורים ושמור..שלב ארבע: לאשר חיבור מרחוק
נכנסים להגדרות, מערכת, שולחן עבודה מרוחק.
תגדירו שם להפעיל אתם יכולים גם להגדיר שהמחשב לא יתכבה וכדומה.זהו סימנו.
נכנסים ממחשב אחר
נכנסים להתחל, עזרים של וינדוס או שרושמים שולחן עבודה מרחוק נפתח לכם כזה חלון
רושמים שם את הכתובת IP שקיבלתם מהספק בשלב ראשון אפשר להיכנס לקישור הזה ונקודתיים 3389 זה אמור להראות כך כמו הדוגמא למעלה 85.305.10.60:3389 והתחבר .במידה וזה חושב חושב חושב ועושה שגיאה תנסו לעבור עוד פעם על כל השלבים לאות אם זה הסתדר – במידה ולא מסתדרים סליחה ששיגעתי אותכם ......
במידה וזה עובד יקפוץ לכם כזה חלון תרשמו את השם משתמש של המחשב שאתם מנסים להתחבר אליו וסיסמה.
ובוום....
מי שיכול להוסיף אני ישמח......
מקווה שעזרתי.......
מי שעדיין צריך עזרה יכול לפנות למייל שבחתימה
"אני לא מקצוען אבל מוכן לנסות לעזור" -
-
@avramk100 כדאי שתסביר איך עושים את זה
-
@תורה-צוה-לנו-משה לי אין את זה יש ל @avramk100