שיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.
-
@יאיר-דניאל
כלומר בחיפוש והחלפה זה עבד לך ובמאקרו לא?סליחה שאני קצת מנגז רק לתועלת הציבור עדיף ששאלות חיפוש והחלפה יהיו במקומם ושאלות מאקרו במקומם למען הסדר הטוב -
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
כלומר בחיפוש והחלפה זה עבד לך ובמאקרו לא?
כן@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
סליחה שאני קצת מנגז (מנג'ז)...
@pcinfogmach כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
חיפוש והחלפה יהיו במקומם ושאלות מאקרו במקומם למען הסדר הטוב
זוהי שאלה על פקודת מאקרו, בחיפוש והחלפה זה עובד מצויין
-
הבעיה היא עם שורת הקוד שמגדירה את ההדגשה א הצריך להחליף את
Bold
עםBoldBi
כל עיצוב עברי בחיפוש והחלפה במאקרו דורש תוספתBi
מעניין מאוד למה ההקלטה לא עובד טוב? אולי לא הגדרת בהקלטה הדגשה עבור גופן עברי?
-
מעניין מאוד למה ההקלטה לא עובד טוב? אולי לא הגדרת בהקלטה הדגשה עבור גופן עברי?
מה אתה מתכוון, איפה מגדירים?
-
-
@pcinfogmach כן, הגדרתי
-
@pcinfogmach לא עבד לי מצורף -
Sub סימון_אותיות_עיון_ההלכה() ' ' סימון_אותיות_עיון_ההלכה Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find.Replacement.Font .BoldBI = True .Underline = wdUnderlineSingle End With With Selection.Find .Text = "^p^$:" .Replacement.Text = "^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub
אגב, איך אני מוסיף לו הוראה להחליף את זה לפונט אחר?
(משום מה הוא לא מקליט את הפעולה הזו) -
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
.Replacement.Font.Name = "Arial"
-
@שלמה11 כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.:
.Replacement.Font.Name = "Arial"
זה לפונט באנגלית, לפונט בעברית צריך
.Replacement.Font.NameBi = "Arial"
-
@pcinfogmach לא עבד לי
.BoldBI = True
-
קרה לכם פעם שהייתם צריכים להדפיס מסמך כל שהוא על 4 עמודים (לדוג') אבל מה לעשות שהמסמך הוא 8 עמודים!
אז מה עושים?
מקטינים את השוליים, את המרווח בין הפיסקאות, את המרווח בין השורות, את גודל הטקסט...
בקיצור הרבה עבודה...
טוב, אז מהיום הכל בלחיצת כפתור!!
ההורדה משם