דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. יישומי אופיס
  4. וורד
  5. עזרה הדדית - וורד
  6. שיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.

שיתוף | "מתעדכן" אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - וורד
300 פוסטים 31 כותבים 24.6k צפיות 32 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ח חוות דעת

@455 כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

@חוות-דעת הקובץ לא קודד נכון.
    כעת תוכל לחלץ את זה והוא לבד יעתיק לך את זה למקום הנכון.

הסיבה שלא הבאתי את הקוד, בגלל שזה הולך יחד עם טופס, והייתי צריך שיהיו את שניהם אצל המשתמש

אבל אתה לא כותב מה אני עושה עם כל הקבצים האלו, הם לא קבצי תבנית, אז איך אני משתמש עם המאקרו הנפלא הזה?
    מה אני עושה אחרי שזה מחולץ לתיקיית ה-startup???

4 מנותק
    4 מנותק
    455
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי 455

@חוות-דעת אחרי שהתקנת את זה אפשר ללחוץ על אלט+F8, ולבחור את המאקרו 'פירוק_הערות_טקסט', וזה צריך לעשות את העבודה כמו שמתואר בסרטון.
    אבל תצטרך כנראה להעתיק גם את הטפסים ידנית כמו שמוסבר כאן או לחילופין להשתמש בתבנית שמובאת שם, בגלל מה ש @דאנציג טוען כאן

ד תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • 4 455

@חוות-דעת אחרי שהתקנת את זה אפשר ללחוץ על אלט+F8, ולבחור את המאקרו 'פירוק_הערות_טקסט', וזה צריך לעשות את העבודה כמו שמתואר בסרטון.
      אבל תצטרך כנראה להעתיק גם את הטפסים ידנית כמו שמוסבר כאן או לחילופין להשתמש בתבנית שמובאת שם, בגלל מה ש @דאנציג טוען כאן

ד מנותק
      ד מנותק
      דאנציג
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@455
      אכן כן, בחילוץ אוטומטי לתיקיית סטרטופ לא נכנסים לנורמל הקבצים, וגם לא המאקרו, מה שצריך זה לייבא את התבנית.
      כך שאם אתה רוצה לעשות ארכיון לחילוץ עצמי, תצטרך לעשות זאת לתבנית, ולא לקבצים.
      גם אני הכנתי בסוף תבנית, וזה פעל לי.

יש לציין: שאם יש יותר ממסמך אחד פעיל, המאקרו עושה חצי מהפעולות במסמך זה, וחצי במסמך השני. כך שיש להשאיר רק את המסמך שרוצים לבצע בו פועל.
      תודה רבה

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • menajemmendelM menajemmendel

@pcinfogmach
        הנה בעבר העליתי מאקרו לחיפוש סוגריים לא סגורים ובכלל זה סוגריים בתוך סוגריים) אבל היה בזה מספר באגים, וגם גיליתי שיש תקלה, שעלולה להיות חמורה, שמשום מה וורד בחפש בהחלף אם עושים החלף על קטע מסוימת לצבע מסויים, או כל הגדרה אחרת שקשורה לגופן, הופך את כל הקטע לאותו גופן, (ומה עלולות לצאת תקלות הרות אסון שאחריתם מי ישורנה, 😩 😩 😩 )
        חוץ מזה לא היה מתקן את הסוגריים אחרון,

אז הנה הגירסה החדשה
        וסליחה שלא עשיתי את זה כתבנית, מי שיוכל שיעשה, לבקשת חברינו @pcinfogmach

ואגב הנה מעביר תשומת לב הציבור להשלמה חשובה לאשכול זה: https://mitmachim.top/topic/55141/שיתוף-אוסף-תבניות-לעימוד?_=1683792648707

Sub sograim_with_troubles()
        SELECTION.EndKey Unit:=wdStory
        Dim fake_bracket As Range
        SELECTION.TypeText Text:="("
        SELECTION.MoveLeft Unit:=wdCharacter, Count:=1, Extend:=wdExtend
        Set fake_bracket = SELECTION.Range

SELECTION.HomeKey Unit:=wdStory
        'מחפש סוגריים בעיתיים וצובע אותם באדום
        Do
            SELECTION.Find.ClearFormatting
            With SELECTION.Find
                .Text = "\([!\)]@\("
                .Forward = True
                .Wrap = wdFindStop
                .MatchWildcards = True
            End With
            SELECTION.Find.Execute
            SELECTION.Font.Color = wdColorRed
        Loop Until SELECTION.Find.Found = False

fake_bracket.Delete
        SELECTION.HomeKey Unit:=wdStory
        'מכין חיפוש לאדומים
           SELECTION.Find.ClearFormatting
           SELECTION.Find.Font.Color = wdColorRed
            With SELECTION.Find
                .Text = ""
                .Forward = True
                .Wrap = wdFindContinue
                .Format = True
                .MatchWildcards = False
            End With
            SELECTION.Find.Execute

MsgBox ("זהו; הסוגריים הבעייתים סומנו, כדי למצוא אותם תלחץ על") & vbNewLine & ("CTRL PgDn")
        End Sub

A מנותק
        A מנותק
        ASDF1345

@menajemmendel
        נהנתי מהתבנית, והחלטתי לשדרג אותה, ולכן הכנתי תבנית חדשה תיקון שגיאות - סוגריים 2.dotm
        התבנית החדשה מגלה סוגריים פתוחים כפולים, וכן סוגריים סגורים כפולים, בין בסוגריים עגולים ובין בסוגרים מרובעים ובין בסוגריים מסולסלים.
        התבנית מדגישה רק את הסוגריים עצמם ולא את הטקסט שבתוך הסוגריים (כמובן שהתבנית לא יודעת לבחור איזה מהסוגריים הכפולים הוא שגוי ואיזה נכון, ולכן היא מדגישה את שניהם).
        נוסף מאקרו להחזרת הסוגריים לצבע המקורי.
        לשימוש בתבנית בהערות שולים, יש לעבור למצב טויטה, לפתוח את הערות השולים, ולהעמיד שם את הסמן, ואח"כ להפעיל את המאקרו.

menajemmendelM תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • מ מנותק
          מ מנותק
          מניין
          כתב ב נערך לאחרונה על ידי מניין

אם זה יעזור למישהו, יש לי מאקרו שהפעולה שלו הוא, 1. החלפת אות עם אות הסמוכה לה, 2. החלפת מילה עם המילה הסמוכה לה, 3. החלפת פיסקא עם פיסקא הסמוכה לה, זה תועלתי מאוד לעובדים בהגהות ועריכה.
          כאמור יש שלשה לחצנים, וכדאי שהלחצנים יהיו באופן נגיש [לא בתוך כפתור נפתח], ועדיף עם מקשי קיצור, [אני עובד עכשיו על מסמך עם כמויות של טעויות כאלו, וזה עוזר לי מאוד].
          ‏החלפת אות מילה פיסקא.dotm

עריכה: החלפת מילה עם המילה הסמוכה לה שיעבוד גם על מילים שיש בתוכם סימונים של גרשיים וכדו'.
          וכן אם נבחרו כמה מילים, זה מעביר את כולם יחד לאחרי המילה הבאה.

Sub החלפת_מילה()
              Dim rng As Range
              Set rng = Selection.Range
                Application.UndoRecord.StartCustomRecord ("החלפת מילה")   
              Do While rng.Start > 0 And IsPartOfWord(Left(ActiveDocument.Range(rng.Start - 1, rng.Start).Text, 1))
                  rng.Start = rng.Start - 1
              Loop
                   Do While rng.End < ActiveDocument.Content.End And IsPartOfWord(Right(ActiveDocument.Range(rng.End, rng.End + 1).Text, 1))
                  rng.End = rng.End + 1
              Loop
              rng.Select
              Selection.Cut
              Do
                  Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, count:=1
              Loop While Not IsPartOfWord(Selection.Text) And Selection.Start < ActiveDocument.Content.End
                 Do
                  Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, count:=1
              Loop While IsPartOfWord(Selection.Text) And Selection.Start < ActiveDocument.Content.End
               Selection.PasteAndFormat (wdFormatOriginalFormatting)
                Application.UndoRecord.EndCustomRecord
          End Sub
          Function IsPartOfWord(ch As String) As Boolean
               IsPartOfWord = (ch Like "[א-ת0-9""'-]")
          End Function

תגובה 1 תגובה אחרונה
          4
          • ד דאנציג

@455
            אכן כן, בחילוץ אוטומטי לתיקיית סטרטופ לא נכנסים לנורמל הקבצים, וגם לא המאקרו, מה שצריך זה לייבא את התבנית.
            כך שאם אתה רוצה לעשות ארכיון לחילוץ עצמי, תצטרך לעשות זאת לתבנית, ולא לקבצים.
            גם אני הכנתי בסוף תבנית, וזה פעל לי.

יש לציין: שאם יש יותר ממסמך אחד פעיל, המאקרו עושה חצי מהפעולות במסמך זה, וחצי במסמך השני. כך שיש להשאיר רק את המסמך שרוצים לבצע בו פועל.
            תודה רבה

ח מנותק
            ח מנותק
            חוות דעת
            כתב ב נערך לאחרונה על ידי חוות דעת

@דאנציג כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

@455
            תודה רבה

אכן!! וזה שיבוש לי קובץ יקר ערך מאד!!! כי לא שמרתי את עצמי לשמור את זה ולגבות את זה מקודם. חבל מאד (ב"ה זה לא היה כ"כ הרבה עבודה. ובכל זאת).

בכל אופן ייש"כ על המאקרו הנפלא. (גם אני הסתדרתי בסוף ידנית.)

הצעה לשיפור המאקרו:

1. ראשית כל, שזה יעבוד רק על המסמך הפעיל ממש.
            2. שדבר ראשון יצור עותק מהמסמך עליו הולכים לפרק הטקסט, ליתר בטחון.
            3. שייצא גם הטקסט הראשי למסמך חדש, והמסמך המקורי יישאר כמו שהיה.
            4. שלא יצטרכו למלא כל השדות, רק מה שרלוונטי. כי אני קבלתי שגיאה באמצע התהליך, כנראה מפני שלא מלאתי פרטים בהערות בלון, כי לא היה לי במסמך. זה השגיאה שקבלתי:
              שגיאה בהפעלת המאקרו.jpg
            5. שהקוד בטקסט הראשי במיקום הקישור של ההערות, יהיה זהה לקוד שהכנסו להערות (באינדיזיין אני עובד עם תוסף, שעבוד ככה).
            4 תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • A ASDF1345

@menajemmendel
              נהנתי מהתבנית, והחלטתי לשדרג אותה, ולכן הכנתי תבנית חדשה תיקון שגיאות - סוגריים 2.dotm
              התבנית החדשה מגלה סוגריים פתוחים כפולים, וכן סוגריים סגורים כפולים, בין בסוגריים עגולים ובין בסוגרים מרובעים ובין בסוגריים מסולסלים.
              התבנית מדגישה רק את הסוגריים עצמם ולא את הטקסט שבתוך הסוגריים (כמובן שהתבנית לא יודעת לבחור איזה מהסוגריים הכפולים הוא שגוי ואיזה נכון, ולכן היא מדגישה את שניהם).
              נוסף מאקרו להחזרת הסוגריים לצבע המקורי.
              לשימוש בתבנית בהערות שולים, יש לעבור למצב טויטה, לפתוח את הערות השולים, ולהעמיד שם את הסמן, ואח"כ להפעיל את המאקרו.

menajemmendelM מנותק
              menajemmendelM מנותק
              menajemmendel

@ASDF1345 שלום, אני שמח שנהנת
              עכשיו לגופו של דבר, התיקונים שעשית,
              טוב שאמרתי לי, לגבי ההערות שוליים בעז''ה אתקן את זה שיעשה את זה אוטומתי
              ולגבי הסוגריים סגורות מיותרות, בכוונה לא עשיתי כיון דמנהג המחברים הוא להשתמש המון בכאלה לסמן סעיפים וכו' א) ב) וכ', ואז הוא יזהה אותם בבעיה,

A תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • ח חוות דעת

@דאנציג כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

@455
                תודה רבה

אכן!! וזה שיבוש לי קובץ יקר ערך מאד!!! כי לא שמרתי את עצמי לשמור את זה ולגבות את זה מקודם. חבל מאד (ב"ה זה לא היה כ"כ הרבה עבודה. ובכל זאת).

בכל אופן ייש"כ על המאקרו הנפלא. (גם אני הסתדרתי בסוף ידנית.)

הצעה לשיפור המאקרו:

1. ראשית כל, שזה יעבוד רק על המסמך הפעיל ממש.
                2. שדבר ראשון יצור עותק מהמסמך עליו הולכים לפרק הטקסט, ליתר בטחון.
                3. שייצא גם הטקסט הראשי למסמך חדש, והמסמך המקורי יישאר כמו שהיה.
                4. שלא יצטרכו למלא כל השדות, רק מה שרלוונטי. כי אני קבלתי שגיאה באמצע התהליך, כנראה מפני שלא מלאתי פרטים בהערות בלון, כי לא היה לי במסמך. זה השגיאה שקבלתי:
                  שגיאה בהפעלת המאקרו.jpg
                5. שהקוד בטקסט הראשי במיקום הקישור של ההערות, יהיה זהה לקוד שהכנסו להערות (באינדיזיין אני עובד עם תוסף, שעבוד ככה).
                4 מנותק
                4 מנותק
                455
                כתב ב נערך לאחרונה על ידי 455

@חוות-דעת כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

הצעה לשיפור המאקרו:
                ראשית כל, שזה יעבוד רק על המסמך הפעיל ממש.

בעז"ה בהמשך אסדר

שדבר ראשון יצור עותק מהמסמך עליו הולכים לפרק הטקסט, ליתר בטחון.
                שייצא גם הטקסט הראשי למסמך חדש, והמסמך המקורי יישאר כמו שהיה.

בעצם לשני השורות הללו התיקון היא אחד, ליצור עותק.
                בעז"ה בהמשך [אולי בביה"ז], לבינתיים אפשר ליצור עותק ידני ולעבוד רק עם העותק

שלא יצטרכו למלא כל השדות, רק מה שרלוונטי. כי אני קבלתי שגיאה באמצע התהליך, כנראה מפני שלא מלאתי פרטים בהערות בלון, כי לא היה לי במסמך. זה השגיאה שקבלתי

בעז"ה בהמשך

שהקוד בטקסט הראשי במיקום הקישור של ההערות, יהיה זהה לקוד שהכנסו להערות (באינדיזיין אני עובד עם תוסף, שעבוד ככה).

אני הייתי צריך בכוונה שיהיה שונה, אפשר לשנות את הקוד, בחיפוש והחלפה פשוט [יתכן שיצטרכו תווים כללים]

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • 4 455

הצעה לשיפור המאקרו:

בעז"ה בהמשך אסדר

בעצם לשני השורות הללו התיקון היא אחד, ליצור עותק.
                  בעז"ה בהמשך [אולי בביה"ז], לבינתיים אפשר ליצור עותק ידני ולעבוד רק עם העותק

שלא יצטרכו למלא כל השדות, רק מה שרלוונטי. כי אני קבלתי שגיאה באמצע התהליך, כנראה מפני שלא מלאתי פרטים בהערות בלון, כי לא היה לי במסמך. זה השגיאה שקבלתי

בעז"ה בהמשך

שהקוד בטקסט הראשי במיקום הקישור של ההערות, יהיה זהה לקוד שהכנסו להערות (באינדיזיין אני עובד עם תוסף, שעבוד ככה).

אני הייתי צריך בכוונה שיהיה שונה, אפשר לשנות את הקוד, בחיפוש והחלפה פשוט [יתכן שיצטרכו תווים כללים]

ח מנותק
                  ח מנותק
                  חוות דעת

הצעה לשיפור המאקרו:

בעצם לכל השורות הללו התיקון היא אחד, ליצור עותק.

לא ממש.
                  כי להבעיה הראשונה לא יעזור ליצור עותק, כי זה בעיה עם כל המסמכים הפתוחים בעת הפעלת המאקרו.
                  גם נקודה האחרונה כנראה לא הבנת דיו, כי אין הכוונה ליצור עותק של המסמך כולו, אני צריך מסמך נפרד רק לטקסט הראשי בלי כל ההערות האחרות.

4 תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • ח חוות דעת

הצעה לשיפור המאקרו:

בעצם לכל השורות הללו התיקון היא אחד, ליצור עותק.

לא ממש.
                    כי להבעיה הראשונה לא יעזור ליצור עותק, כי זה בעיה עם כל המסמכים הפתוחים בעת הפעלת המאקרו.
                    גם נקודה האחרונה כנראה לא הבנת דיו, כי אין הכוונה ליצור עותק של המסמך כולו, אני צריך מסמך נפרד רק לטקסט הראשי בלי כל ההערות האחרות.

4 מנותק
                    4 מנותק
                    455

צודק. ערכתי למעלה

אני צריך מסמך נפרד רק לטקסט הראשי בלי כל ההערות האחרות.

מה הכוונה? בסוף המסמך נשאר נקי מהערות. האם אתה רוצה שיהיה טקסט שאין בו כלל הפניות להערות?

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
                    1
                    • P מנותק
                      P מנותק
                      pcinfogmach
                      מדריכים
                      כתב ב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

קבלת הקוד של התיו המסומן לצורך שימוש בחיפוש והחלפה

עריכה:
                      תוקן באג עם מציאת קודים בעברית וכמו"כ נוסף שהקוד מציג את כל הטקסט שסומן ולא רק אות אחת כהצעת @האדם-החושב

תבנית-מציאת-הקוד-של-התו-המסומן-עבור-חיפוש-והחלפה.dotm

גמ"ח עזרה וייעוץ בנושאי מחשבים

M ח האדם החושבה 3 תגובות תגובה אחרונה
                      3
                      • P pcinfogmach

עריכה:
                        תוקן באג עם מציאת קודים בעברית וכמו"כ נוסף שהקוד מציג את כל הטקסט שסומן ולא רק אות אחת כהצעת @האדם-החושב

M מנותק
                        M מנותק
                        mfmf
                        כתב ב נערך לאחרונה על ידי mfmf

@pcinfogmach
                        לא ברור כל כך מה הקוד הזה.. מופיע רק מספרים. למשל זה מה שמופיע במעבר טור:
                        1e8c9492-42c9-4ef9-b78d-6d4981debd56-image.png

אשמח להסבר.

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • M mfmf

@pcinfogmach
                          לא ברור כל כך מה הקוד הזה.. מופיע רק מספרים. למשל זה מה שמופיע במעבר טור:
                          1e8c9492-42c9-4ef9-b78d-6d4981debd56-image.png

אשמח להסבר.

P מנותק
                          P מנותק
                          pcinfogmach
                          מדריכים
                          כתב ב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

@mfmf
                          קודם כל תודה שסגרת בתבנית (פשוט שכחתי באיזה שרשור אני נמצא🙄)

את המספר שקיבלת (14) אפשר להכניס בתוך חיפוש והחלפה (עם שימוש בתווים כלליים) בתוספת התיו הזה ^ לדוגמא: ^14 ימצא את מעבר טור.
                          לא יודע אם זה יעבוד על מעבר טורים אבל ברוב התווים זה יעבוד לדוגמא ^2 ימצא את ההפניה הבאה להערת שוליים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          2
                          • 4 455

צודק. ערכתי למעלה

מה הכוונה? בסוף המסמך נשאר נקי מהערות. האם אתה רוצה שיהיה טקסט שאין בו כלל הפניות להערות?

ח מנותק
                            ח מנותק
                            חוות דעת

צודק. ערכתי למעלה

צריך להיצמד לכלל הברזל, שאסור לסמוך כלל על המאקרו. העבודה שלנו מידי יקר בשביל כל טעות או שיבוש אפשרות.
                            ולכן, אם יוצרים עותק באופן ידני אתה צודק, שזה מעולה, כי המסמך הזה נשאר לטקסט הראשי, אבל מכיון שאני רציתי שהמאקרו גם יצור העותק, אז לכן לא רציתי לסמוך על זה, ורציתי שהמסמך הפעיל יישאר כמו שהוא, ורק ייצא כל הטקסט כולל הטקסט הראשי למסמך נפרד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • P pcinfogmach

עריכה:

ח מנותק
                              ח מנותק
                              חוות דעת

@pcinfogmach כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

Sub GetAsciiCode()
                                  Dim selectedChar As String
                                  Dim asciiCode As Integer

' Get the selected character
                                  selectedChar = Selection.text

' Check if a character is selected
                                  If Len(selectedChar) = 1 Then
                                      ' Get the ASCII code of the selected character
                                      asciiCode = Asc(selectedChar)

' Display the ASCII code
                                      MsgBox "The ASCII code of the selected character (" & selectedChar & ") is " & asciiCode
                                  Else
                                      ' No character or more than one character selected
                                      MsgBox "Please select a single character."
                                  End If
                              End Sub

נראה שזה שגיאה בכתיב לכתוב 'תו' עם י (תיו). לקח לי כמה דקות לקלוט למה את מתכוון.

בכל אופן ייש"כ.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              3
                              • P pcinfogmach

עריכה:

האדם החושבה מנותק
                                האדם החושבה מנותק
                                האדם החושב
                                מדריכים

@pcinfogmach נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים
                                תודה רבה על כל המאקרואים המושקעים!!!

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                                2
                                • 4 455

@דאנציג
                                  בויזואל בצד שמאל יש לך חלונית עם רשימה של כל המודולים והטפסים וכו'.
                                  לפי התמונה שהבאת זה נראה שאין לך טופס בשם hearot.
                                  ככל הנראה, הטפסים מחולצים לתיקייה אחרת ואינני יודע להיכן.
                                  צירפתי כאן רק את הקבצים של הטופס, ותעתיק אותם ידנית בצורה הזו.
                                  פתח את ויזואל
                                  בצד שמאל יש רשימה של כל הטפסים
                                  בתקייה forms הקש על המקש הימני בעכבר, ובחר באפשרות impotr file...

ec402b36-6a95-40f2-8721-a5b933524b68-image.png
                                  תוסיף את הקבצים שמובאים בארכיון חילוץ טקסט - טופס.rar.
                                  זה אמור לסדר את זה לענ"ד.

אפשרות ב:
                                  הכנתי תבנית. אולי זה עובד פירוק טקסט לגורמים.dotm תעדכן

U מנותק
                                  U מנותק
                                  u88

@455 אשמח לדעת איך עובד הקובץ הזה מכיון שהוא פותח רק מסמכים ריקים בלי להעתיק לשם את החומר
                                  תודה

4 תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • האדם החושבה האדם החושב

@pcinfogmach נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים
                                    תודה רבה על כל המאקרואים המושקעים!!!

P מנותק
                                    P מנותק
                                    pcinfogmach
                                    מדריכים

@האדם-החושב כתב בשיתוף | אוסף מאקרו לוורד - אינדקס מאקרו שימושי + הוראות חשובות:

נראה לי שיהיה שימושי מאוד אם תוסיף אופציה לחפש ישירות מהמאקרו בלי צורך להעתיק את התווים

עודכן תודה על ההצעה הנפלאה!

https://mitmachim.top/post/642616

ששמעוןש האדם החושבה 2 תגובות תגובה אחרונה
                                    1
                                    • U u88

@455 אשמח לדעת איך עובד הקובץ הזה מכיון שהוא פותח רק מסמכים ריקים בלי להעתיק לשם את החומר
                                      תודה

4 מנותק
                                      4 מנותק
                                      455

@u88 הוא פותח שלש מסמכים ריקים, ומעתיק לראשון את הערות הבלון, לשני את הערות הסיום ולשלישי את הערות השוליים.
                                      אם אין לך הערות במסמך שלשת המסמכים ישארו ריקים.

U תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      1
                                      • 4 455

@u88 הוא פותח שלש מסמכים ריקים, ומעתיק לראשון את הערות הבלון, לשני את הערות הסיום ולשלישי את הערות השוליים.
                                        אם אין לך הערות במסמך שלשת המסמכים ישארו ריקים.

U מנותק
                                        U מנותק
                                        u88

@455 יש לי הערות שוליים במסמך ובכו"ז המסמכים שנפתחים אין כלום (בדקתי שאין בעיית תאימות)

4 תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        1
                                        • U u88

@455 יש לי הערות שוליים במסמך ובכו"ז המסמכים שנפתחים אין כלום (בדקתי שאין בעיית תאימות)

4 מנותק
                                          4 מנותק
                                          455

@u88 מעניין.
                                          אצלי המסמכים מתמלאים עם ההערות לסוגיהם.
                                          צריך לדעת מה ההבדל בין הקובץ שאצלי לקובץ שאצלך

U תגובה 1 תגובה אחרונה
                                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                          • פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון
                                          0
                                          • חוקי הפורום
                                          • לא נפתר
                                          • משתמשים
                                          • חיפוש גוגל בפורום