בקשת מידע | עמודים ב. ב:
-
אם מישהו יודע איך עושים בוורד עמודים כמומ בגמ' עמודים ב. ב: וכו'
אשמח אם יש תוסף חינמי או פקודה מסויימת שעושה את זה -
@הבריסקע-ר כתב בבקשת מידע | עמודים ב. ב::
מה הבעיה לעשות נקודה. או נקודותיים:
הבעיה שלא הבנת את השאלה.
הוא רוצה שבמספרי העמודים המובנים שבוורד, במקום א ב יהיה ב. וב: -
אשמח אם יש תוסף חינמי או פקודה מסויימת שעושה את זה -
אשמח אם יש תוסף חינמי או פקודה מסויימת שעושה את זה@u88 אני מעלה לך כאן קובץ עם דוגמא של שדה מספור עמוד שמבצע את הפעולה שבקשת, אתה יכול להשתמש בקובץ עצמו או להעתיק את שדה המספור, שים לב שיש שדה נפרד לעמוד זוגי ולאי זוגי.
בהצלחה מרובה!!!
תבנית לעמודים בסגנון תלמוד בבלי.docx
עריכה: קובץ זה מתחיל מעמוד ב., בהמשך הבאתי תבנית נוספת מעמוד א. כאן. -
@u88 אני מעלה לך כאן קובץ עם דוגמא של שדה מספור עמוד שמבצע את הפעולה שבקשת, אתה יכול להשתמש בקובץ עצמו או להעתיק את שדה המספור, שים לב שיש שדה נפרד לעמוד זוגי ולאי זוגי.
בהצלחה מרובה!!!
@מאקרו אשמח לדעת כיצד עושים את השדה הזה.
וכן אני מעונין להתגבר על באג שצג, כרגע מישהו נתן לי שדה עד תתשצג, אבל בליבר אופיס למשל שאין את באג שצג מעל תתר רשום א א, א ב, וכן הלאה.
תודה רבה -
@דאנציג אתה יכול לראות את השדה בכותרת עליונה (ע"י לחיצה על alt+F9 או בעכבר ימיני על הצג קודי שדה), אבל אני לא חושב שזה יעזור לשצג.
-
@u88 אני מעלה לך כאן קובץ עם דוגמא של שדה מספור עמוד שמבצע את הפעולה שבקשת, אתה יכול להשתמש בקובץ עצמו או להעתיק את שדה המספור, שים לב שיש שדה נפרד לעמוד זוגי ולאי זוגי.
בהצלחה מרובה!!!
@מאקרו אשמח לדעת כיצד עושים את השדה הזה.
וכן אני מעונין להתגבר על באג שצג, כרגע מישהו נתן לי שדה עד תתשצג, אבל בליבר אופיס למשל שאין את באג שצג מעל תתר רשום א א, א ב, וכן הלאה.
תודה רבה -
@בן-דוד כתב בבקשת מידע | עמודים ב. ב::
@דאנציג כתב בבקשת מידע | עמודים ב. ב::
כרגע מישהו נתן לי שדה עד תתשצג
אפשר לקבל גם?
עוקב
-
בהצלחה מרובה!!!
עריכה: קובץ זה מתחיל מעמוד ב., בהמשך הבאתי תבנית נוספת מעמוד א. כאן.לבקשת אחד מחברי הפורום אני מעלה כאן שוב תבנית עם מספור בסגנון תלמוד בבלי, אלא שהפעם זה מתחיל מעמוד א. ולא מב., יש בזה מעלה ג"כ למי שרוצה לעשות כמו בדפוס וילנא שבעמוד ב: מופיע עמוד מס 4...
אם בכל זאת רוצים להתחיל מב. יש להתחיל את המספור מ2 (בהגדרות המספור של העמוד).
בהצלחה!