בקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי
-
@לחיל-אומר כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
פה יש לך גם. אתה יכול לבדוק אם זה המידות
הקישור לא תקין
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
שאלה לא קשורה לנושא איך עושים שקישור יופיע במילה
אתה כותב מילה מסמן אותה ואז לוחץ על ציור של אזיקים מעל הפוסט. נוצרות לך בפוסט סוגריים עגולות. תכניס את הקישור בסוגריים העגולות.
אפשר גם במקום זה, לכתוב את המילה בסוגריים מרובעות ולעשות מייד ללא רווח סוגריים עגולות שבהם תכניס את הקישור -
@אלעזר-כהן כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
זה אמור להיות הברגה או בכח ידוע לך?
תנסה הברגה, לא בכח
-
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
תראה כאן באותיות הכחולות מתחת לתמונה
אצלי רשום 240v15w
שם רשום 220V/15W/20W@ARI כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
תוכל לקנות כאן (לא יכול להתחייב על התאמה 100%)
נראה לי שאני יקנה את זה
אצלי רשום 240v15w ובאלי אקספרס מה שהבאתה רשום 20w נראה לך שזה בסדר?
-
@לחיל-אומר כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
@אלעזר-כהן פה יש לך גם. אתה יכול לבדוק אם זה המידות
סליחה על הבורות אבל תוכל לומר לי איך אני מודד?
-
@אלעזר-כהן כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
סליחה על הבורות אבל תוכל לומר לי איך אני מודד?
סרגל
-
@ARI כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
תוכל לקנות כאן (לא יכול להתחייב על התאמה 100%)
זה מעניין מצאתי ביותר זול תוכל לומר לי מה כדאי לי? אני חושב שהמידות הם 7 מ"מ ו40 מ"מ
יש את זה שזה 2
גם זה
זה גם 2 -
-
תודה רבה לכולם קניתי מאלי אקספרס ועובד לי ב"ה
רק שמתי לב שיש בעיה נוספת שהסוגר שאחראי שהאור יכבה בסגירת הדלת זה שמכסים אותו לשבת שבור קצת ולכן לדעתי הוא נשאר דולק וכל המערכת קירור משתבשת בגלל זה האם יש אפשרות להחליף אותו או לשים לו קצת דבק או משהוא אחר כדי שהוא יגע בו בסגירה?
תודה רבה
@שטיגליץ תודה רבה גם לך על כל העזרה והמדריכים -
@אלעזר-כהן
מסתבר שכן אבל אילתורים זה רק בשטח אפשר לנסות גם עם תמונה -
@אלעזר-כהן
אפשר במקום דבק אפוקסי להבריג בורג קטן (קיים במשחקי ילדים של הכל בשקל) במתג כדי לעבות אותו, מומלץ לקדוח קדיחת הכנה פצפונת, ולעשות את זה כשהמתג לא במקומו.להחליף מתג -
אחרי מה שעשית פה ודאי שאת זה תוכל.
להוציא את המקרר מהחשמל
אתה מכניס טסטר כדי ללחוץ על התופסן של המתג ואז הוא יישלף. מקסימום ישבר התופסן שבפנים, גם ככה המתג הולך לפח.
הנה צילום שיכוון אותך. התופסן שעליך ללחוץ מסומן באדום
רק תרשום או תצלם איך היו החוטים ותחזיר למתג החדש כמו שהיו.
אם זה המתג שאליו אני מתכוון אז תוכל לראות כאןאו כאן (יכול להיות יותר זול תלוי במשלוח)
אני לא יודע על איזה דגם מקרר מדובר אבל אם המתג במקפיא לא נחוץ לך לרוב תוכל להחליף את המתג של המקרר עם המתג מהמקפיא , (ושם תשים את הישן עם מדבקה ואיזה חתיכת קיסם לעיבוי עליו)
בהצלחה! -
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | החלפת מנורה למקרר שארפ היברידי:
אם המתג במקפיא לא נחוץ לך לרוב תוכל להחליף את המתג של המקרר עם המתג מהמקפיא , (ושם תשים את הישן עם מדבקה ואיזה חתיכת קיסם לעיבוי עליו)
בהצלחה!ככה עשיתי פשוט החלפתי עם המקפיא כי שם אין אור אז פחות קריטי ושמתי את הפלסטיק שם שיהיה תמיד לחוץ השאלה אם כדאי בכל זאת לקנות חדש ואם כן אז אולי אני אזמין באלי אקספרס בכמה שקלים כי זה ממילא לא דחוף ?
ממש ממש תודה על כל העזרה זה פשוט דברים שאנשים לא יודעים לעשות ואתה מסביר איך לעשות ונותן ביטחון עצמי שזה ניתן בקלות וככה מצליחים ללא עוגמת נפש אין לי מילים תודה רבה