בקשה | קינדל תומך עברית
-
שלום, אני מעונין לקנות קינדל תומך PDF בעברית וגם שקולט שמות של תקייות וקבצים בעברית
עם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון
דווקא PDF בלי לקנות ספרים שמיוחדים לקינדל. -
-
@יחיאל-האלוף בקינדל מהדורות האחרונים שתומכים בעברית למיטב ידיעתי אין חריץ הרחבה, תבדוק אולי קוראי ספרים מחברות אחרות, onyxboox למשל
-
@האדם-החושב כתב בבקשה | קינדל תומך עברית:
@יחיאל-האלוף בקינדל מהדורות האחרונים שתומכים בעברית למיטב ידיעתי אין חריץ הרחבה, תבדוק אולי קוראי ספרים מחברות אחרות, onyxboox למשל
לא באמת משנה לי איזה חברה. פשוט אני מכיר א החברה קינדל אבל אם יש חברה אחרת אז אפשר גם אותה.
-
@יחיאל-האלוף א' כל קינדל זאת לא חברה ,אלא שם מוצר שחברת אמזון מייצרת
לגופו של עניין מכשיר שתומך בכרטיס הרחבה אני מצאתי רק אחד - BOOX TAB ULTRA ,שחוץ מהבעיה שהמחיר בשמיים הוא תומך עברית בצורה מלאה [הוא מריץ אנדרואיד]
לדעתי אם אתה רוצה משהו שתוכל לקרוא בו pdf בצורה נורמאלית אתה צריך מסך די גדול [יש לי קינדל Paperwhite 10 gen ולקרוא בו pdf זה ממש לא נח [צריך לקרוא לרוחב חצי דף בכל פעם] ,לכן קניתי את הtab ultra
השאלה בגדול היא למה בדיוק אתה צריך את זה ,אם לקריאת ספרי קודש אז הייתי הולך על הtab ultra או משהו באותו גודל ,אם סתם לקריאת ספרים אפשר להמיר כל קובץ טקסט ,וורד וכו' לפורמט שהקינדל קורא על ידי התוכנה calibre
עשיץי פעם טבלא להשוואה בין הדגמים של 10 אינצ' ,אני מצרף אותה כאן:
ספרים אלקטרוניים בגודל 10.3 אינצ'.xlsx -
@יחיאל-האלוף א' כל קינדל זאת לא חברה ,אלא שם מוצר שחברת אמזון מייצרת
לגופו של עניין מכשיר שתומך בכרטיס הרחבה אני מצאתי רק אחד - BOOX TAB ULTRA ,שחוץ מהבעיה שהמחיר בשמיים הוא תומך עברית בצורה מלאה [הוא מריץ אנדרואיד]לא הגזמת קצת?
לדעתי אם אתה רוצה משהו שתוכל לקרוא בו pdf בצורה נורמאלית אתה צריך מסך די גדול [יש לי קינדל Paperwhite 10 gen ולקרוא בו pdf זה ממש לא נח [צריך לקרוא לרוחב חצי דף בכל פעם] ,לכן קניתי את הtab ultra
מזה הTAD ULTRA?
קישור ופירוט... ומה הוא מיוחד מהקינדל 10 שלך...השאלה בגדול היא למה בדיוק אתה צריך את זה ,אם לקריאת ספרי קודש אז הייתי הולך על הtab ultra או משהו באותו גודל ,אם סתם לקריאת ספרים אפשר להמיר כל קובץ טקסט ,וורד וכו' לפורמט שהקינדל קורא על ידי התוכנה calibre
עשיץי פעם טבלא להשוואה בין הדגמים של 10 אינצ' ,אני מצרף אותה כאן:
ספרים אלקטרוניים בגודל 10.3 אינצ'.xlsxאני צריך ללימוד בספרי קודש...
ולקרוא עלונים תורניים בPDF... -
@יחיאל-האלוף הקינדל הוא 6 אינצ' , שמספיקים בקושי כדי לקרוא לרוחב המסך את המסמך בשני חצאים (להגדיל זה ממש לא נח, כי אז אין לך דפדוף) וודאי שלא ספר קודש בשני טורים + הערות שוליים, שיוצא שאתה צריך לדפדף כל הזמן
אז לצורך דברי קודש אתה צריך לפחות 10.3 אינצ' כך לדעתי לכה"פ -
@loters כתב בבקשה | קינדל תומך עברית:
אבל האם יש אפשרות לשים קבצים משלך ולא רק להוריד מהחנות של אמאזון ?
https://mitmachim.top/post/725156
גם - האם אפשר לעשות לו ROOT
לא, זה לא אנדרואיד
ולהעלות עליו מערכת הפעלה עצמאית ?
יש איזושהי פריצה, לא זוכר כרגע את שמה, מן הסתם היא מוזכרת בפורום הזה
עריכה: מצאתי, לא עשיתי את זה בעצמי כך שאני לא יודע מה בדיוק זה מאפשר לך -
לגופו של עניין מכשיר שתומך בכרטיס הרחבה אני מצאתי רק אחד - BOOX TAB ULTRA ,שחוץ מהבעיה שהמחיר בשמיים הוא תומך עברית בצורה מלאה [הוא מריץ אנדרואיד]
לפי מה שראיתי, כל המכשירים החדשים של onyo boox תומכים בהרחבת כרטיס זיכרון
-
@האדם-החושב התגובה שלך הייתה על הקינדל ? ראה תגובה קודמת שלי על המכשיר שקניתי
אני מדבר על תגובה ישנה יותר שלו, לגבי הרחבת כרטיסי זיכרון