מדריך | מדריך על ההבדל בין תאורת לילה - למצב חשוך
-
הרבה מכירים את תאורת לילה בווינדוס שנועד כדי להקל על העיניים בקריאה בלילה - מצב זה הופך את המסך לתצוגה עם תבעים יותר חמים. בווינדוס 10 נמצא במרכז ההודעות.
מצב חשוך עושה הרבה יותר מזה נניח אתם עובדים בחושך גמור (ויש לכם תאורת מקלדת או אתם מקלדים הקלדה עיוורת או אתם עובדים רק עם העכבר)
יש אפשרות להפוך את כל הצבעים לתצוגת הפוך על הפוך. כלומר רקע המסך נהיה שחור (כל מה שהיה לבן לפני נהפך לשחור) והטקסט נהפך ללבן.- השתמשות במסנני צבע (הזינו בחיפוז וזה יעלה כבר) - עם קיצור הדרך "מקש ווינדוס + CNTRL + C. מדריך מפורט בהמשך הפוסט על ידי @דאנציג
- ALT + SHIFT+ PRTSC - אפשרות זו אינה הופכת מסמכי PDF סרוקים.
אם רצונכם להפוך רק מסמכי PDF או את וורד
תוכלו לעשות זאת כדלהלן- בוורד על ידי כניסה לאפשרויות > כללי > הגדר אפשרויות אישיות >ערכת נושא של אופיס > שחור.
- במסמכי PDF תוכלו להשתמש בתוסף ייעודי בדפדפן EDGE או כל דפדפן אחר כמו תוסף זה לדוגמא
מי שיש לו עוד מידע בנושא אשמח לשמוע
ותודה רבה רבה ל @דאנציג על העדכון היעיל
-
אני יודע שיש דרך כלשהי לקרוא pdf הפוך לגמרי, בקורא של פיירפוקס. אבל אין לי מידע כיצד עושים זאת...
-
@pcinfogmach
הגדרות/נוחות גישה/מסנני צבע - השתמש במסנני צבע:
ישנם מספר אפשרויות, כולל קיצור מקשים להפעלה/ביטול, אצלי (ווינדוס 10) זה הופך גם מסמכי PDF ללא תוכנות או פונקציות נוספות... -
@pcinfogmach
יש את התוכנה הזאת שנמצאת באינדקס תוכנות. אני משתמש בה כל הזמן, יש בה את כל האופציות הנדרשות, להקלדה, לתכנות וכו' וכו'.
https://mitmachim.top/post/399933 -
@pcinfogmach אכן יש הכל בווינדוס, זאת פשוט תוכנה נחמדה שאני מאוד נהנה להשתמש בה מכיון שאפשר להגדיר מראש כמה וכמה אופציות וכל פעם להחליף ל"מוכנים מראש".