בירור | מולטימדיה לנסר 2008
-
בלי לעבור על השרשור, נטפרי עצמם דיברו על מולטימדיה. אם זה השאלה... רוט אני לא יודע.
-
@Ykingsmart כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
וויפרי בכל מצב אי אפשר
זה כל העניין שלא רוצים מכשול ע"י וויפי...
-
@YOLEVI לדעתי הטוב ביור הוא הנשלף - ללא צורך בפאנל
https://a.aliexpress.com/_mLawlSa -
@מיישה כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
עם הפאנל קומפלט,
מצאתי כזה דבר עם מעל 2400 הזמנות ומרוצים שם אבל זה ממש יקר והזולות יותר זה עם מפרט כמו בקישור שזה באמת מפרט חלש וכבר לא שווה להשקיע.... אני מסתפק אם להשקיע 600 700 או לקחת משהו פשוט ללא מולטימדיה רק בלוטוס
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
לדעתי הטוב ביור הוא הנשלף - ללא צורך בפאנל
גם הנשלף הנורמלי עולה ממש יקר כל מה שבין 300 ל 400 זה מערכות פשוטות מאוד שמועדות להיתקע...
-
@מיישה כמה ג'יגה ראם? איזה מעבד? תלוי מה התקנת
נ.ב. היום חבר הביא לי בהשאלה רדיו דיסק של סוני עם אוקס ובלוטוס אז בינתיים אני מסתדר איכשהו
אבל אני לא מצליח לחבר בלוטוס איך עושים שהוא יהיה גלוי לכל??? ניסיתי ללחוץ על הכל שני כפתורים ביחד אבל שום דבר לא גורם לזה להיות גלוי לכל
יש לך מושג אולי? (יש אופציה של bt audio ועוד אחת של bt phone אך בשניהם הטלפון לא מוצא בלוטוס )
תודה רבה -
@YOLEVI כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
כמה ג'יגה ראם? איזה מעבד? תלוי מה התקנת
גם ג'יגה ראם אחד, ומעבד 4 ליבות לטענתם...
אבל אני לא מצליח לחבר בלוטוס איך עושים שהוא יהיה גלוי לכל???
נסה לחפש את הטלפון במכשיר, אמור להיות שם סימון של טלפון עם פלוס, זה משתנה בין מערכת למערכת, צריך לחשוב מחוץ לקופסא...
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
@מיישה האם אתה בטוח שהמערכת יש בלוטוס
איזה מערכת?
מה ש @YOLEVI טען שהביאו לו?
הוא אומר שיש בלוטוס, רק הוא לא מצליח להתחבר... -
@מיישה כתב בבירור | מולטימדיה לנסר 2008:
לחפש את הטלפון במכשיר,
במערכת של האוטו הכוונה?
ניסיתי גם מחוץ לקופסה וגם בתוך הקופסה אבל פשוט לא מצליח לעשות אותו גלוי לכל בשום צורה, ניסיתי ללחוץ על כפתורים ביחד ולחיצות ארוכות אבל שום דבר...
הדגם הוא sony cdx-gt210
כתוב שם מפורשbt phone זה לכאורה רק בלוטוס ,אם יש למישהו הסבר אחר ל bt אשמח לשמוע
תודה לכולם -
פוסט זה נמחק!