בירור | נורות לד לרכב
-
@היהודי-פשוט שים לב שאי אפשר להזמין חלקי חילוף של רכבים בישראל זה נחסם במכס כי ''צריך תקן''
-
@מאיר-מאיר-מאיר מישהו הזמין מראה לרכב וזה נחסם לו
אז איזה חלקים כן אפשר? -
@גגגג בפשטות, כל מה שמצריך תקן תצטרך להזמין רק עם תקן. בעיקרון אלו מוצרים של בטיחות כגון תאורה מראות צמיגים וכו'. מולטימדיה למשל כנראה שלא צריך (למרות שהיא מיועדת רק לרכבים) אולי אפשר לבדוק בגוגל מה בדיוק צריך ומה לא.
בעבר הזמנתי פילטר אוויר וקיבלתי, אך אולי הוא היה עם תקן. -
@גגגג כתב בבירור | נורות לד לרכב:
@היהודי-פשוט שים לב שאי אפשר להזמין חלקי חילוף של רכבים בישראל זה נחסם במכס כי ''צריך תקן''
אני כבר הזמנתי פעמיים נורות לרכב ולא הייתה שום בעיה
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בבירור | נורות לד לרכב:
מעניין אותי חוקיות העניין כי שמעתי גרסאות סותרות
זה לא חוקי, כל שינוי ברכב הוא לא חוקי
לפני הטסט החלפתי לרגיל -
@ITAMAR25 איזה?
ראשי
אתה צריך לבדוק מה החיבור שיש לך ולפי זה להזמין -
השאלה האם החלפת נורה מלהט ללד נקרא שינוי... כי גם להחליף מולטימדיה נקרא שינוי ולהחליף את צבע הריפוד גם שינוי...
-
@מאיר-מאיר-מאיר שינוי בטיחותי, בגלל שהפנס לא מובנה ללדים הוא מסנוור
התכוונתי טסט -
@ITAMAR25 ראיתי ששינת, (מחקתי את השאלה מהפוסט)
השאלה היא אם אפשר לקנות לד צהוב (לא בולט שזה לד) ולהשאיר גם בטסט מבלי שהבוחן יבחין בכך. והמטרה היא שברכב שלי לא עזר ליטוש פנסים (כנראה הוא מלוכלך מבפנים)לא יודע מה לומר
וקח בחשבון שלד צהוב יש לו צבע מעצבן ( לדעתי) וגם אם הצבע שלו בכלל עובר במכשיר של הטסט גם אם הבוחן לא יבחין ( וכמעט ברור לי שהוא יבחין) -
@מאיר-מאיר-מאיר או שכן או שלא...
-
@מיישה כתב בבירור | נורות לד לרכב:
@היהודי-פשוט כתב בבירור | נורות לד לרכב:
נורות לד לרכב בעלי אקספרס
מישהו יודע איזה סוג מומלץ לרכב טויוטה קורולה 2008
פנסים קדמיים[אור גבוה ומעבר]בעיקרון צריך לדעת שזה לא עובר טסט, אם זה לדים, צריך רק הלוגן, או שתחליף לפני טסט.
לגבי תקן, אתה יכול לבקש מהמוכר שיצהיר שזה משהו כגון מדבקה לרכב, או בסגנון הזה...פוסט מיותר למי שעבר על השירשור