בקשת מידע | קנית מחשבים ניידים
-
אני צריך לקנות 2 מחשבים ניידים 14 אינץ'
אחד לצורך העבודה של אשתי צריך שיהיה חזק מבחינת פיזית (צריך ליסוע הרבה בעבודה הזו)
עדיף מתקפל לגמרי לצד השני ומסך מגע, וקורא טביעת אצבע
העבודה בעיקר על כרום עם כמה אתרים שלא ידוע לי שצריכים משהו מיוחד מבחינת מעבד אבל בכ"ז מעבד טוב שלא יתקע על כמה כרטיסיות
וכן צריך גם בדרכים גלישה, השאלה אם לקנות סטיק נפרד (וכמובן איזה...) או סים בתוך המחשב (אני שואל מבחינת קליטה, כי מבחינת נוחות עדיף סים במחשב)
המחשב השני מיועד בעיקר לאוצר החכמה, וורד וקצת גלישה
אשמח להמלצה אם לקנות חדש או יד 2 מסידרה עיסקית -
@asz לפי מה שידוע לי מחשב הוא לא סטייל שמחליפים כי עברה קולקציה. מה שאומר שאם מישהו מוכר מחשב יתכן שיש לזה סיבה לא נעימה (כמובן לא בהכרח).
לגבי איזה מחשב, למיטב הבנתי כמעט כל מחשב חדש היום עונה על הצרכים שתארת ובזאפ תמצא מחשבים במחירים יפים.
לגבי חברות איני מבין גדול אבל לענ"ד החברות הטובות הם: דל, לנובו, hp, אסוס.
אשמח לתובנות נוספות. -
@מאיר-מאיר-מאיר דבר ראשון מבחינת קליטה בסים מה צריך לעשות, בסטיק או במחשב עצמו, ובאיזה מחשב יש סטיק בתוך המחשב ומי מוכר כאלו מחשבים ואגב מה ההגדרה של זה בזאפ
ולא מצאתי את האופציה במחשבים זולים...
ומבחינת עמידות כבר היה לנו מחשב לנובו ideapad ונשבר אחד הצירים שמחברים את המסך למקלדת בשימוש בבית בלבד
ולכן כשהמחשב אמור להיות גם בעבודה ואמור לשרוד טילטול בדרכים אני שואל אם עדיף כבר טינק פד או לטיטיוד ואולי כבר יד 2 בזול מאשר מחשב אחר חדש -
@asz לעניות דעתי לצרכים של אשתך משהו כזה אמור להספיק זה אמנם יחסית חלש אבל אם מדובר רק בגלישה ובכל הנתונים שציינת אז זאת הבחירה...
הערת אגב: אם מדובר באמת בגלישה נטו יכול להיות שמחשב עם ממשק ChromeBook יענה על הצרכים האלו במחיר יותר זול השאלה היא אם זה רלוונטי...
אבל גם לגבי המחשב שלך גם לגבי המחשב לאשתך אם תיתן תקציב נוכל להיות יותר ברורים ולבדוק מה משתלם יותר יד ראשונה או שניה... -
@big-boy שכחתי לציין שצריך גם וידאו, לא ברמה גבוהה אבל שלא יתקע,
גם צריך סוללה חזקה לכמה שעות טובות
ובמחשב הקודם היה i3-11th ו4 ג'יגה ראם הוא לא שרד טוב
מבחינת תקציב אפשרי לי גם כ4000+- למחשב של אשתי אבל בשבילי שזה רק אוצה"ח נראה לי שנסתדר עם משהו יותר זול... -
@asz כתב בבקשת מידע | קנית מחשבים ניידים:
אין לי צורך לעצמי במסך מגע,
שמתי לב זה בונוס...
@asz כתב בבקשת מידע | קנית מחשבים ניידים:
HP כאלה חזקים מבחינת טלטול בדרכים ומכות פה ושם?
א. עד כמה שידוע לי ספציפית לגבי הדגמים האלה זה אמור להיות מחשבים עמידים.
ב. בשביל טלטול בדרכים הפתרון הוא נרתיק טוב...
נ.ב. לצרכים של אשתך אין צורך להוציא 4000+ אפשר להסתפק חופשי בהרבה פחות מזה בפרט אם היית הולך על דגמים עם מסך של 15:6 נגיד...