שיתוף | להגיע למסך הבית בעת שיחה נכנסת (עם מאקרו דרואיד)
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | להגיע למסך הבית בעת שיחה נכנסת (עם מאקרו דרואיד):
ספוילר: לאחר דקה ו 2 ש' השיחה תתנתק...
הפיתרון הפשוט הוא לעשות בין הניתוק שיחה להמתנה של 30 דקות תנאי (IF) שאם השיחה מתנתקת בטל פעולות מאקרו זה
בהצלחה -
@מאיר-מאיר-מאיר אתה צודק...
מה שאפשר לעשות זה או הכי פשוט משתנה שמשתנה אם שיחה מתנתקת ואם המשתנה משנה את הערך להגדיר שיתבטלו פעולות המאקרו של הניתוק שיחה .
יש עוד דרך לכאורה אבל קצת פחות טובה.
לכאורה IF או אילוץ זה אותו דבר רק יותר נח להשתמש ב IF בהרבה פעולות במיוחד אם רוצים להכניס כמה IF אם אני טועה אשמח שיתקנו אותי -
@מאיר-מאיר-מאיר כתב בשיתוף | להגיע למסך הבית בעת שיחה נכנסת (עם מאקרו דרואיד):
מה שידוע לי שאפשר לעשות תנאי רק אם שיחה קיימת או לא
עכשיו אני חושב שהכי פשוט לעשות טריגר של ניתוק שיחה ( או במאקרו נפרד או לחלק את המאקרו לשני IF ובאילוצים לבחור אם הטריגר פעל) ופעולה - ביטול פעולות המאקרו ככה לא צריך משתנים
-
@YOLEVI הפוסט נערך מחדש בעקבות טעות:
איני מבין כרגע במשתנים ואמרתי אולי אפשר באופן אחר
הפתרון המוצע הוא כזה
לעשות מאקרו נוסף שלצורך העניין יכונה "ניתוק" והטריגר הוא אם נותקה שיחה פלונית.
במאקרו הראשון (שמנתק בפועל) להגביל שאם מאקרו "ניתוק" הופעל ב30 דק' (לאו דווקא) אחרונות (כלומר שהשיחה נותקה כבר ואין יותר צורך בניתוק) אזי המאקרו לא יפעל. -
@מאיר-מאיר-מאיר אבל אתה רוצה שיתנתק לבד
במקרה כזה השיחה תוכל להתנתק רק לאחר שכבר נותקה כי אם השיחה לא נותקה המאקרו ניתוק לא יעבוד... יוצא שאתה לא מרויח כלום.
מה הבעיה עם מה שאני הצעתי (ההצעה השנייה הכי פשוטה) -
@מאיר-מאיר-מאיר תנאי זה על פעולות מסוימות
אילוץ זה ברמת כל המאקרו -
@dfhzrhree כתב בשיתוף | להגיע למסך הבית בעת שיחה נכנסת (עם מאקרו דרואיד):
רק קחו בחשבון את הבעיה בסיטואציה הבאה (די שכיחה, לא?):
כבודו חייג אלי הק', שוחחנו יחד כ 3 דק' ו58 ש', נפרדנו לשלום, ואז - לאחר 25 דק' של שטייגען, נתקשרת למורך ורבך שליט"א, מה יקרה?ספוילר: לאחר דקה ו 2 ש' השיחה תתנתק...
כמובן שיש פתרון, רק צריך ליצור כמה תנאים עבורו (מאקרו דרואיד אינו כעת תח"י ע"מ לודא את פעולתם, סומך עליכם שתמצו פתרון יעיל, באם לא - אנסה למוצאו בע"ה)...עושים טריגר ניתוק שיחה
ופעולה עצירה של שעון העצר -
@יום_שמח אתה יכול להעלות לפה מאקרו שכזה, פשוט כרגע אני לא מספיק מבין בטיימרים ומשתנים ודברים מורכבים יותר...
אתה רוצה את זה על מספר ספציפי?
-
@יום_שמח
קודם כל, תודה רבה.
את המספר אני יכול לשנות. פשוט אני לא מבין בטיימרים וכו'. אולי כשאראה את המאקרו מוכן אלמד...אוקי אני יכניס סתם מספר
-
-
@יום_שמח
קודם כל, תודה רבה.
את המספר אני יכול לשנות. פשוט אני לא מבין בטיימרים וכו'. אולי כשאראה את המאקרו מוכן אלמד...תייבא את הקובץ הזה למאקרו
ובתוך האפליקציה תעשה שעון עצר בשם 'שיחה' -
פוסט זה נמחק!
-
(ללא שום פעולה נוספת).
למה אתה מתכוון?