באג | מכשיר שהשיחה מתנתקת בדקה ה- 15:03 בדיוק
-
@Ykingsmart כתב בבאג | מכשיר שהשיחה מתנתקת בדקה ה- 15:03 בדיוק:
זכור לי במעומעם שפעם שמעתי על הבעיה המוזרה הזו...
גם לי זכור משהו...
אבל אני זוכר קצת יותר מזה..., אולי זה קשורייתכן שזה קורה כשהוא מאזין לקווי תוכן וכדומה?
שמעתי פעם שיש מקרים בהם כשאין דיבור מ2 צדדי הקו השיחה מתנתקת,
זה בעיקרון מיועד לטובת המשתמש שלא תישאר שיחה פעילה בטעות
(לגבי 15:03 דק' אולי זה אחרי 15 דק' ולוקח כמה שניות למשהו שם)למען האינטלגנציה אשמח לקבל עדכון אם עזר או כל פתרון אחר
-
@שי-פ כתב בבאג | מכשיר שהשיחה מתנתקת בדקה ה- 15:03 בדיוק:
זכור לי במעומעם שפעם שמעתי על הבעיה המוזרה הזו...
גם לי זכור משהו...
אבל אני זוכר קצת יותר מזה..., אולי זה קשורייתכן שזה קורה כשהוא מאזין לקווי תוכן וכדומה?
שמעתי פעם שיש מקרים בהם כשאין דיבור מ2 צדדי הקו השיחה מתנתקת,
זה בעיקרון מיועד לטובת המשתמש שלא תישאר שיחה פעילה בטעות
(לגבי 15:03 דק' אולי זה אחרי 15 דק' ולוקח כמה שניות למשהו שם)למען האינטלגנציה אשמח לקבל עדכון אם עזר או כל פתרון אחר
לא. גם כשהוא דיבר איתי השיחה נותקה (וזה קורה בכל שיחה שהיא..) כמו שאמרתי אין כזאת הגדרה.
-
אם הוא לא ככ מתעסק עם הפלאפון לא נראה לי שיזיק לו איזה איפוס קטן... רק שיגבה אנשי קשר.
-
@מאיר-מאיר-מאיר אתמול אמר לי שהוציא שיחה 20 דקות ולא התנתק. אולי זה כבר נפתר? מי יודע..
-
דיבר איתי חבר שהשיחה אצלו מתנתקת בדיוק לאחר 15 דקות ו-3 שניות, הנ"ל בפרטנר.
הבעיה התחילה לפני כשבוע
יש למישהו מושג איפה הבעיה? במכשיר? בחברת סלולר? זכור לי במעומעם שפעם שמעתי על הבעיה המוזרה הזו... תודה לעוזרים.חבר שלא יודע להתעסק במכשיר, לא שיחק בכלום, וגם מצב מפתחים אין לו מושג מה זה...היה לי בעבר דבר כזה אצל גולן טלקום
זה נורא מעצבן וזה לא היה בהגדרות המכשיר בוודאות \להערכתי זה בהגדרות של החברה המפעילה בשביל למנוע שיחות לקווי תוכן. -
@נעזר1000 כתב בבאג | מכשיר שהשיחה מתנתקת בדקה ה- 15:03 בדיוק:
דיבר איתי חבר שהשיחה אצלו מתנתקת בדיוק לאחר 15 דקות ו-3 שניות, הנ"ל בפרטנר.
הבעיה התחילה לפני כשבוע
יש למישהו מושג איפה הבעיה? במכשיר? בחברת סלולר? זכור לי במעומעם שפעם שמעתי על הבעיה המוזרה הזו... תודה לעוזרים.חבר שלא יודע להתעסק במכשיר, לא שיחק בכלום, וגם מצב מפתחים אין לו מושג מה זה...היה לי בעבר דבר כזה אצל גולן טלקום
זה נורא מעצבן וזה לא היה בהגדרות המכשיר בוודאות \להערכתי זה בהגדרות של החברה המפעילה בשביל למנוע שיחות לקווי תוכן.לא הגיוני. סים לא כשר.
-
היי.
לגיסתי יש בדיוק אותה תופעה, גם היא בפרטנר ועם אותו מכשיר, וקורה לה רק בשיחות שהיא מוציאה שמתנתקות מעצמן אחרי 15 דקות בדיוק.
למישהו יש כיוון?
במקביל אנחנו נבדוק בימים הקרובים על דרך השלילה אם זה קשור למנוי שלה או למכשיר, ע"י הצלבת כרטיסי סים עם מכשיר אחר שבו זה לא קורה