בירור | מדיח כלים - חוסך כסף או זולל כסף
-
חוסך במים בלי שום ספק.
יש לי שני מדיחים בבית (בשרי וחלבי)
משתמש רק בתכנית קצרה. חצי שעה לפי 0.8 קוט"ש לשעה (לפי חוברת יצרן) במילים פשוטות. בערך 20 אג' חשמל לתכנית. (בתכנית הכי יקרה לפי חוברת יצרן 2.20 ש"ח. מיותר לחלוטין)
דבר אחד בטוח תחסוך בעבודה רבה ומי ששטף כלים עד היום בבית יברך אותך כל החיים.
הסוד האמיתי במדיח זו ה"טבליה" אל תתקמצנו רק פיירי!!! 80 אג' לטבליה.אז כמה יצא לנו?
9 ליטר מים - אפשר לחשב את זה בכלל??? כמה אג' אולי
חשמל - 20 אג'
טבליה - 80 אג'מה...????? אתם עוד כאן? רוצו לקנות מדיח.
נ.ב. אם שאלתם על הדגם...
זה אין במלאי אז הנה אחיו התאום -
@mdy כתב בבירור | מדיח כלים - חוסך כסף או זולל כסף:
משתמש רק בתכנית קצרה. חצי שעה לפי 0.8 קוט"ש לשעה (לפי חוברת יצרן) במילים פשוטות. בערך 20 אג' חשמל לתכנית. (בתכנית הכי יקרה לפי חוברת יצרן 2.20 ש"ח. מיותר לחלוטין)
תודה על הפירוט. זה מנקה גם סירים אחרי הטשולנט או לא עד כדי כך? צריך לשטוף את הכלים שטיפה ראשונית לפני? אני יודע שפעם היה צריך, השאלה במדיחים של היום.
-
@אהרן בדרך כלל רק לשטוף טיפה במים להוריד את הליכלוך הגדול. גם סיר אחרי הטשולנט מתנקה טוב. נדיר שלא. וגם אז..... מה שנשאר אחרי המדיח יורד ממש בקלות . פטנט נוסף.... קצת סנט מוריץ לחכות ואח"כ למדיח.
באופן כללי הכלים יותר נקיים ממה ששוטפים ביד.אל תחשוב פעמיים. פשוט תקנה שווה. (סריטה "חרדית" שאין מדיחים. מה גם את הכביסה שוטפים בידיים?!)
-
@mdy כתב בבירור | מדיח כלים - חוסך כסף או זולל כסף:
באופן כללי הכלים יותר נקיים ממה ששוטפים ביד.
אל תחשוב פעמיים. פשוט תקנה שווה. (סריטה "חרדית" שאין מדיחים. מה גם את הכביסה שוטפים בידיים?!)אצלהורי עשרות שנים יש מדיח אני עדיין מסופק לגבי התועלת, צריך לנקות קודם ולפעמים גם אחרי... אז יוצא שאתה עובד אצל המדיח...