המלצה | השתתפות במכרז באיביי
-
עשיתי שימוש לאחרונה באתר הזה להשתתפות במכרזים באיביי
שמים מחיר מקסימלי שרוצים לשלם, ובכמה שניות אחרונות זה מכניס את ההצעה אוטומטית, זה גם חינם לכמה פעמים הראשונות, ויש גם תוסף לאיביי שיופיע כפתור בעמוד של המוצר
המעלה היא גם שאפשר להשתתף במכרזים שנגמרים בשעות שאין גישה למחשב ועוד כשאחרים חושבים שהם ההצעה הכי גבוהה הם לא מעלים את המחיר ובשניה האחרונה הם כבר לא מספיקים להעלות כך אפשר להשיג מוצרים בזול -
@web_master אני רק אחדד.
באיביי עצמו אין צורך להיות נגיש בשעת סיום המכרז, אפשר לשים מחיר מקסימלי מבחינתך והוא מטפס רק לפי ההצעות האחרות.
המעלה להבנתי שקיימת כאן הם כיוון שיש מקרים [ובדידי הווי עובדה...] שאתה מחליט על מחיר מקסימלי ואז כשאתה רואה שמישהו שם מעליך אתה מחליט להעלות את ההצעה המקסימלית שלך ומה שיכול לגרום למתמודד מולך גם לעשות את זה...
באתר המדובר אתה יכול לעשות זאת ברגע האחרון ומבלי לתת ליריב שלך את האופציה להבין שהעלת את ההצעה שלך וככה הוא מופתע ולא מצליח להגיב בזמן.
וזה חוסך לך שאתה לא צריך להיות צמוד למחשב וגם אם אתה צמוד אתה לוקח סיכון שיארוך כמה שניות יקרות עד שהבקשה שלך תשלח ואז כבר תפספס את המכרז. -
@aiib אני אוסיף עוד יותר, אני מכיר מקרוב מאד את הכללים, אישית זכיתי בעשרות בידים באיביי, למעשה אין ביד שאני מעוניין בו ולא זוכה בסוף (אא"כ אני לא מוכן לשלם את המחיר הגבוה), למעשה זאת לא אופציה חכמה כלל להכניס סכום גבוה ולתת לאיביי להתמקח בשבילך מכיוון שהאחרים יתמקחו ויעלו את המחיר וגם אם בסוף יתייאשו אז אתה תשלם את המחיר הגבוה, מה שאני עושה תמיד זה 5 שניות לפני הסוף שולח את המחיר הכי גבוה שאני מוכן לשלם (גם פי 3 או 4 מהמחיר כרגע) ואז אין אף אחד שיתמקח איתי, ולמעשה המחיר שאני משלם בסוף זה 1 דולר/פאונד יותר מהמתמקח שקדם לי, לדוגמא אני זורק 200$ ואחד לפני בחר ב25$ אס אני משלם 26$, משום מה אפחד לא יודע מזה ולכן קשה מאד לזכות כי חושבים שכל סכום שתציע בסוף אם תזכה תצטרך לשלם אך זה לא נכון כלל רק משלמים דולר אחד יותר מהתמקח לפניך
-
@שלמה-ווייס זה בדיוק מה שכתבתי... אבל אולי זה לא היה מספיק ברור אז תודה שחידדת את החידוד...
-
@web_master תוכל להסביר לי יותר במה מדובר? בקניה או מכירה? מה זה ואיך זה עובד?
-
@web_master כתב בהמלצה | השתתפות במכרז באיביי:
עשיתי שימוש לאחרונה באתר הזה להשתתפות במכרזים באיביי
שמים מחיר מקסימלי שרוצים לשלם, ובכמה שניות אחרונות זה מכניס את ההצעה אוטומטית, זה גם חינם לכמה פעמים הראשונות, ויש גם תוסף לאיביי שיופיע כפתור בעמוד של המוצר
המעלה היא גם שאפשר להשתתף במכרזים שנגמרים בשעות שאין גישה למחשב ועוד כשאחרים חושבים שהם ההצעה הכי גבוהה הם לא מעלים את המחיר ובשניה האחרונה הם כבר לא מספיקים להעלות כך אפשר להשיג מוצרים בזולאיפה בכלל יש שם מכרזים לא ראיתי מעולם..
אשמח לקישור -
@DANIEL-4 בכל מוצר שאתה מחפש חלק מהתוצאות הם buy it now שיש מחיר ומשלמים ומקבלים וחלק אחר הם auction - מכרז, אפשר לסנן בכל חיפוש שיציג רק אחד מהם, יש מוצרים שיש שני אפשרויות נגיד מאה דולר אם אתה קונה עכשיו או להתמקח ולפעמים לקבל בחצי המחיר
-
@web_master תן פירוט או דוגמא למוצר שקנית במכרז? מה מוכרים שם? משלוח?
-
@מאיר-מאיר-מאיר למשל זה https://www.ebay.com/itm/404076485067
זה יוצא פחות מ200 שקל למצלמה שעולה מינימום 800
או זה למשל https://www.ebay.com/itm/125664402839 גם כן מציאה טובה וכן עוד הרבה -
@web_master
האם יש לאתר הזה תוסף חיצוני שצריך להתקין? כי אני לא רואה שנוסף לי כפתור באיביי, ומצד שני אני כן רואה באתר את הדף הזה להציע הצעות:
-
@web_master אפשר קישור?
איזה שירות הם מציאעים בחינם,לא בדיוק הבנתי שם באתר? -
@web_master לא הבנתי, אני מציע מוצר במחיר מסויים ויש מכרז מי רוצה לקנות את זה? או אני רוצה לקנות? מה קורה שם?
-
@שמואל-ש כתב בהמלצה | השתתפות במכרז באיביי:
@web_master לא הבנתי, אני מציע מוצר במחיר מסויים ויש מכרז מי רוצה לקנות את זה? או אני רוצה לקנות? מה קורה שם?
גם וגם
אתה יכול לפרסם מוצר ואנשים יתחרו בכמה לקנות
ואתה יכול להתחרות על מוצר שמישהו בארה"ב פרסם -
@web_master תבורך על המדריך
לא הבנתי מה אני עושה אחרי שהגעתי לפה
-
@ARI התוסף הוסר מהחנות של כרום (תוסף זה מפר את מדיניות חנות האינטרנט של Chrome. לשון ההודעה)
אני יעלה את זה מהמחשב שלי תוכל להתקין לבד
https://jumbomail.me/j/v88c312b3EOVRdR -
@אלעזר-כהן לכל פריט באיביי יש מספר אפשר למצוא אותו מעל הפירוט של המוצר (באמצע העמוד)
מעתיקים את המספר לשורת מספר הפריט ואז מוסיפים את הסכום המקסימלי להצעה
-
@web_master כתב בהמלצה | השתתפות במכרז באיביי:
אני יעלה את זה מהמחשב שלי תוכל להתקין לבד
https://jumbomail.me/j/v88c312b3EOVRdRתוכל להעלות למיגיקוד בבקשה?
זה נחסם בנטפרי תודה רבה -
@web_master איך מתקינים?