מדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה
-
@es0583292679 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
זהירות עם חברת 'צ'יטה משלוחים'! עשקו אותי וגנבו אותי כמה פעמים, ואין להם שירות לקוחות טלפוני...
דווקא החברה הכי יעילה במשלוחים לארץ, ויש להם שירות דרך צ'אט, אתה נכנס למעקב משלוחים, ועל המשלוח עצמו יש ך אופציה "פתיחת קריאה" ושם אתה מקבל תגובה תוך זמן קצר.
-
@es0583292679 כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
לכל מי שהתעניין בקשר לצ'יטה:
אמת שעד לאחרונה הכל היה כשורה, אך לאחרונה שלחו כמה משלוחים למקומות נידחים, ועוד ביקשו אימות בSMS, והטלפון כשר אז לא יכולתי לקבל את החבילה.
סיפור מצחיק ומבכיא שקרה לי איתם ממש לפני כמה שבועות... שלחו לי משלוח לתוך כפר ערבי... אני לא מגזים! דברים כהווייתם! לא היתה לי ברירה, לקחתי נהג ספיישל מפתח לפתח בכסף מלא, וכשהגעתי לשם עשו לי בעיות, ולא נתנו לי לקחת את המשלוח בגלל שלא היה לי אימות בSMS, אז הלכתי בפחי נפש, ניסיתי בכל דרך שהיא ליצור קשר עם החברה - ואין! לא נמצא דרך בעולם!
לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה למייל: "החבילה שלך נמסרה עם אישור חתימה" [!] כלומר, מישהו חתם ולקח את החבילה לעצמו... אין עם מי לדבר...לכל המסנגרים למיניהם: רק תדעו שמהניסיון שלי בתקופה האחרונה היה לי איתם כמה בעיות כאלה, חוץ מהסיפור המזויע והנורא הנ"ל, ועד היום לא מצאתי שום טלפון שאפשר להתלונן או לשאול שאלה או משהו.
לי היה מקרה כזה, שלחתי פנייה לצ'יטה, והם תוך יומיים (!) העבירו את המשלוח לנקודה יותר נעימה...
-
@A0533057932 זה מוזר מה שאתה אומר כי כשלקוח מקבל את המשלוח הוא צריך לאשר אצלו במכשיר את קבלת המוצר
ככה שאני לא מבין איך שליח יכול לעקוץ -
@היימישע כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@klopkk כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
נראה לי שפייפאל זה הפתרון הכי טוב שיש גם מאובטח וגם אחריות וגם שירות לקוחות בעברית
אבל העמלת המרה יקר ביחס לכל סליקה בחברת אשראי, שצריך לקחת גם את זה בחשבון
אתה ממש לא חייב להשתמש במנגנון ההמרה של פייפל
-
@אהרן כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
[לפעמים המוכר פשוט צריך הלואה לחודשיים או משהו כזה]
הוא מקבל את הכסף רק אחרי שהחבילה מגיעה אליך
-
@משה-ב כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@מיישה איך אני יודע איזה מספר יש לי בסים נטפרי
בחשבונית רשום מס' קו.
-
@מאיר-מאיר-מאיר כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
@משה-ב תכניס אותו לפלאפון תומך לא כשר ותחייג ממנו לפלאפון אחר כך שעל הצג יופיע המספר בשיחה מזוהה.
לא ניסיתי אבל זה היגיון פשוט אא"כ אין שיחות בנטפרי ואז תצטרך להתקשר לחברה.אין שיחות יוצאות ממספר נטפרי, הרעיון של @צדיק-וטוב-לו מעולה, באותה מידה אפשר להתקשר לחברה לשאול...
-
@דאבל-קליק כתב במדריך | חובה לקרוא! קניית מוצרים מאלי אקספרס - בפרט טכנולוגיה:
ממש מוריד לקנות משם
ואני דווקא תכננתי לקנות ראורטר כזה משם , איך אדע שלא יגנבו אותי?...
ואיך אני עושה שלא ישלחו לי דרך צ'יטה??תודה על המידע מאוד מועיל!
קודם כל שים לב שזה תומך בתדרים של ישראל כי ניראה שיש אחד שמתאים רק לסין ואחד גלובאלי
גם בגלובאלי צריך לראות את התדרים
||E5576-855 הוא גרסה סינית, E5576-320 הוא גלובלי גרסה.
E5576-855 תמיכה סינית ובאנגלית, E5576-320 תמיכה רב לשוני.
E5576-855 תמיכה הפעלה תדר:
LTE: b1/B3/B5/B8/B34/B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz)
UMTS:Band1/Band8
E5576-320 תמיכה הפעלה תדר:
LTE: B1/B3/B7/B8/B20/B28/B38
UMTS:Band1/להקת 8|| -
@היימישע ממש לא מדויק
לפני שנתיים בערך בדקתי את הנושא ודיברתי עם חברת מקס וכאל ובמקס אמרו לי שהם גובים 3 אחוז מסך העסקה ובכאל אמרו שלוקחים 2.8 ובפייפאל אמרו שלוקחים 2.5
ככה שגם בזה זה יותר זול
(אגב מה שאמרתי עמלות זה בכרטיסים שיש לי בהם פטור מעמלה אבל הסבירו לי שעל פטור מדמי המרה אין כזה דבר אצלם) -
@klopkk כמדומני שאצלי בתקופה של השנה ראשונה לכרטיס, היה פטור גם מעמלת המרה בחברת מקס.