בקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!
-
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
@מיישה מה זה ומי זה?
זה ארוך מידיי, בקצרה, זה מי שטיפל או מטפל לך במשלוח.
תבדוק גם כאן
וגם במייל הזה
CustomerService@gcx.co.il -
@שמואל-ש
s@j-net.com זה חברת המשלוחים הראשית, לאחרונה עובדת הרבה עם מוכרים בעליאקספרס.
CustomerService@gcx.co.il זה של החברה שמצויינת באתר המכס כחברה המטפלת במשלוח שלך.
השלישית זה עוד משהו שקיבלתי מהם עזרה, אני לא זוכר באיזה סיטואציה, אז עזוב את זה.
בדקת בקישור הזה? -
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
@מיישה כל האחרים עם אותו תשובה-במרכז המיון, נחכה...
כן, אם זה היה מגיע לנקודה, היה צריך להיות כתוב איפשהו, תמשיך לעקוב באתרים הנ"ל,, הייתי ממליץ לך לכתוב לפחות לGCX מייל, המייל מובא באתר החברה ב"צור קשר".
-
@אברהם-6 כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לחשבון שלי באלי אקספרס
אני בהזיה?
או עייף מידיי...
למה אנחתו מתכתבים בשני מקומות???
בוא תסביר מדוע אתה לא יכול להיכנס לחשבון שלך? -
@אבי-ים בסוף קיבלתי עוד טלפון שזה יגיע לי היום עם פריט הנהג, ואחרי כמה שעות הגיע אלי הביתה, בקישור הזה היה לי את כל המידע וכן היה גם כתוב לי ההודעות שקיבלתי...
תודה רבה לכם בכל אופן!לא רוצה סתם להקפיץ, אבל חיפשתי הרבה עד שמצאתי שזה חברת כץ משלוחים