בקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!
-
@משה-144 כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
קיבלתי הודעה קולית באחד הימים-הודעה שהגיעה לתא הקולי, ובו נאמר שיש לי משלוח או משהו כזה, ויש לי אכן משלוח שאמור להגיע אבל לא היו שם שום פרטים.
ההודעה הגיע ממספר 0529991940 כשאני חוזר אליו אי אפשר לחייג, ואין לי שום פרטים.
באפליקציית TRUECALLER זה מופיע ע"ש איפו ישראל משלוחים, אך אין על זה שום מידע בשום מקום!
מה עושים???בגלל המשלוחים שמגיעים עם צ'יטה וחברות שילוח דומות, מומלץ מאוד מאוד להכניס מספר שתומך בקבלת SMS
לרוב הם שולחים רק SMS ופעמים בודדות מייל.
כיון שזה לא מקבל מספר מדף אין על זה מידע בדואר ישראל.
אתה יכול לנסות לבדוק עם track 17 מה עם המשלוח כעת
אבל אני לא חושב שזה יכתוב לך באיזה סניף דואר זה
מה גם שאתה זקוק למספר החבילה בשביל למצוא את זה.בצ'יטה זה לא בעיה בכלל, כי הם שולחים גם במייל ובהודעה קולית, הבעיה זה בכל מיני חברות כמו J-NET וכדו' שלא מודעים בכלל שיש כאן ציבור של מאות אלפים שאין לו SMS, זה מטריף את הדעת...
דרך אגב, אני הכנסתי את המספר נטפרי שלי למשלוחים, ואני מקבל לשם הודעות בלי בעיה, מי שיש לו סטיק של וואוי וכדו', גם יכול לראות נורה דולקת כל פעם שיש הודעה חדשה... -
-
-
@שמואל-ש כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
@מיישה כתב בבקשת מידע | קיבלתי טלפון-הודעה קולית ממספר על משלוח שממתין לי, ואין לי איפה לקבל פרטים!:
כמובן, אין שם מידע
נסה לכתוב לכתובות המייל הללו שאתה מבקש מידע אם יש להם
hstatus@commboxmail.com
s@j-net.com -
-
@מיישה מה זה ומי זה?
זה ארוך מידיי, בקצרה, זה מי שטיפל או מטפל לך במשלוח.
תבדוק גם כאן
וגם במייל הזה
CustomerService@gcx.co.il -
@שמואל-ש
s@j-net.com זה חברת המשלוחים הראשית, לאחרונה עובדת הרבה עם מוכרים בעליאקספרס.
CustomerService@gcx.co.il זה של החברה שמצויינת באתר המכס כחברה המטפלת במשלוח שלך.
השלישית זה עוד משהו שקיבלתי מהם עזרה, אני לא זוכר באיזה סיטואציה, אז עזוב את זה.
בדקת בקישור הזה? -
@מיישה כל האחרים עם אותו תשובה-במרכז המיון, נחכה...
כן, אם זה היה מגיע לנקודה, היה צריך להיות כתוב איפשהו, תמשיך לעקוב באתרים הנ"ל,, הייתי ממליץ לך לכתוב לפחות לGCX מייל, המייל מובא באתר החברה ב"צור קשר".