שיתוף | שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי
-
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@יוסי-מחשבים שום דבר, חוץ מהעובדה שהוא אמור למחוק את כל הקבצים שעל המחשב שלך...
זה לא קשור לנטפרי
כל עוד סקריפטים לא מכילים נשים אין בעיה בהם -
@NH-LOCAL כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אל תשים כזה קוד לך תדע מי הסקרן שיבדוק מה זה עושה
-
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
אל תשים כזה קוד לך תדע מי הסקרן שיבדוק מה זה עושה
"דמו בראשו ואנחנו נקיים" (ובכל מקרה, את קבצי המערכת העיקריים הוא לא יכול למחוק סתם כך)
-
למה חלק מהתגובות באמצע הנושא?
-
@יוסי-הגאון כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
?
-
@ראובן-שבתי כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@יוסי-הגאון כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
?
-
אם אני מבין אותך נכון, זה הפתרון:
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
מישהו יודע איזה בעיה יכולה להיות בקבצי bat ?
עקרונית אפשר לשים בתוכם סקריפט PS שקורא תמונה או סרטון שמקודד בתוך הסקריפט ב base64 (כמו הסקריפט KMS)
לא חושב שעל זה הם חשבו כשהם חסמו -
@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
עקרונית אפשר לשים בתוכם סקריפט PS שקורא תמונה או סרטון שמקודד בתוך הסקריפט ב base64 (כמו הסקריפט KMS)
לא חושב שעל זה הם חשבו כשהם חסמוhttps://mitmachim.top/assets/uploads/files/1661181483687-compressed-2-txt.bat
כמובן חסום בנטפרי...
קרדיט: @NH-LOCAL
ציטוט
מקור - גיטהאב -
@dfhzrhree אני חושב שהמקור הראשוני בפורום לקובץ הזה הוא @A0533057932
-
@מתכנת-חובב
אכן, כאן הוא הביא את זה עם קרדיט ל @Mmmmmmppppp....
וכאן הוא גם הביא את המקור לזה.
קרדיט ל @AveYo מגיט... -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
זה לא חסימה אגרסיבית, בהחלט פה ושם ניצלו את הפרצות, ויש לזה מחיר.
בפרט שהמונח אגרסיבי הוא עניין של פוזיציה
אין לך את כמות העלאות שיש ל@מיכאלוש ומכאן הזעקה
ככל שנפגעת יותר מותר והגיוני להתאונןאדרבא, אני [-מי שמוריד] נפגעתי יותר [ממי שמעלה], כי לי זה חסום...
בכ"א התכוונתי שזה מגיע מכוונות טובות, ולכא' בגלל שגילו פה ושם שניצלו את הפרצה הזאת.
וכמובן שגם אני אשמח מאוד אם מנהלי הפורום היקרים @אלישי ו @שמואל יגיעו עם נטפרי להבנות על שחרורו מלא של קבצי הפורום.
[אולי גם יצליחו להוסיף, שכל קובץ דרייב/מג'יקוד שהועלה בפורום לא ייחסם? - זה כמובן יעזור המון!!]
התכוונתי להעביר את המסר שאני לא מצטער על כך שנטפרי לא לוקחים סיכונים כאשר נראה להם, גם כשזה במחיר שהם טועים פה ושם.
וזה כמובן גם התשובה לר' @Ykingsmart - אני ממש לא רוצה שקבצי הפורום ייחסמו בכלל, אבל אני לא יכול להגיע בתלונות לנטפרי שחסמו את זה בגלל שהם חוששים [בהיות והיו כאלו שניצלו וכו']. -
@מתכנת-חובב כתב בשיתוף | אופסס.. נגמרה ה'חגיגה'?! שינוי מדיניות חסימת קבצים בנטפרי:
לא חושב שעל זה הם חשבו כשהם חסמוואם אחרי זה תשנה ל-txt? או שתעלה לכאן את הטקסט?
בקיצור: אם הם באו להלחם במתחכמים הם צריך לסגור את כל האינטרנט