להורדה | ביט - אפשר להתקין ממקורות לא ידועים
-
@cfopuser תודה!!!
א. אחרי שהתקנתי את מה שהבאת לעיל, אני צריך כעת להסיר ולהתקין את מה שיצרת כעת?
ב. מכאן ואילך זה יעדכן את עצמו גם במכשיר עם סינון נטפרי?
יישר כח! -
@דוכי כן תצטרך להסיר ולהתקין מחדש מה שהובא שם,
ומעתה ואלך כול פעם שתרצה להוריד עדכון פשוט לך לאתר ואוטומטית יהיה שם גרסה עדכנית.לשאלות נוספות תשאל בשרשור השני.
@cfopuser אין פתרון לאנדרואיד 9?
-
@cfopuser אין פתרון לאנדרואיד 9?
@חכם-בלילה-1 בדקת ולא עובד אני מניח ככה שהסיבה היא שהם משתמשים במשהו שלא תומך במכשירי אנדרואיד 9 אני
יבדוק עם logcat בהזדמנות אולי זה רכיב ספציפי ואז זה אפשרי לתיקון. -
@חכם-בלילה-1 בדקת ולא עובד אני מניח ככה שהסיבה היא שהם משתמשים במשהו שלא תומך במכשירי אנדרואיד 9 אני
יבדוק עם logcat בהזדמנות אולי זה רכיב ספציפי ואז זה אפשרי לתיקון.@cfopuser זה היה מאד תועלתי!
בקרב משתמשי נטפרי מצוי LD פלייר שהוכשר לכך, והוא גירסא 9. -
ביט גירסה 6.6, ניתן להתקין ע"י מתקין החבילה / adb / רוט-su .
ניתקלתם בתקלה כיתבו לי וננסה לעזור. -
@שניאור-שמח תודה רבה
-
@cfopuser זה היה מאד תועלתי!
בקרב משתמשי נטפרי מצוי LD פלייר שהוכשר לכך, והוא גירסא 9.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | ביט - אפשר להתקין ממקורות לא ידועים:
בקרב משתמשי נטפרי מצוי LD פלייר שהוכשר לכך, והוא גירסא 9.@צדיק-וטוב-לו-0 עברתי על זה,
והשגתי הרבה מהפונקציונליות לעבוד גם באנדרואיד 9,
אממה זה הרבה עבודה לכול גרסה ומשתנה כול הזמן ככה שאני לא יכול לתחזק דבר כזה אז חבל על הזמן.אני ינסה לחשוב על דרך להפוך את זה לאוטומטי אם כי לא חושב שזה יהיה אפשרי בקלות.
-
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | ביט - אפשר להתקין ממקורות לא ידועים:
בקרב משתמשי נטפרי מצוי LD פלייר שהוכשר לכך, והוא גירסא 9.@צדיק-וטוב-לו-0 עברתי על זה,
והשגתי הרבה מהפונקציונליות לעבוד גם באנדרואיד 9,
אממה זה הרבה עבודה לכול גרסה ומשתנה כול הזמן ככה שאני לא יכול לתחזק דבר כזה אז חבל על הזמן.אני ינסה לחשוב על דרך להפוך את זה לאוטומטי אם כי לא חושב שזה יהיה אפשרי בקלות.
@cfopuser מעריך מאד את המאמץ.
תוכל לשתף את לכה"פ את הגירסא הנוכחית? -
תוכל לשתף את לכה"פ את הגירסא הנוכחית?@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | ביט - אפשר להתקין ממקורות לא ידועים:
תוכל לשתף את לכה"פ את הגירסא הנוכחית?תתקין NOX בטא, הוא אנדרואיד 13 כמדומני, או אולי 11, וביט עובד שם מצויין.
-
תוכל לשתף את לכה"פ את הגירסא הנוכחית?תתקין NOX בטא, הוא אנדרואיד 13 כמדומני, או אולי 11, וביט עובד שם מצויין.
@ע-ה-דכו-ע אין לי מושג איך 'מכשירים' אותו עבור נטפרי.
-
https://mitmachim.top/post/802925
זה המדריך להתקנה והתקנת תעודות אבטחה.רק שים לב להוריד את nox מהקישור הזה ולא ממה שהובא שם במדריך, כדי שזה יהיה אנדרואיד 12.