שיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים
-
@עימוד-הפלאות הבדל קל, ועדת רבנים לא חברה כלכלית ושהיא עושה ביזנס המצב לא טוב (ואני נגד סגירה שלה, חפש את התגרות שהו לי פה נגד חברים אחרים) ממליץ אגב לחפש את דו"ח משרד המשפטים נגדם
ימות המשיח זה תיבה כלכלית אין שום בעיה שיחשבו על כסף, זה מטרתם, אגב אני יודע שכמה פעמים הם ניסו לדבר עם וועדת רבנים שלא התפשרה איתם על כלום -
@צור כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
ימות המשיח זה תיבה כלכלית אין שום בעיה שיחשבו על כסף, זה מטרתם, אגב אני יודע שכמה פעמים הם ניסו לדבר עם וועדת רבנים שלא התפשרה איתם על כלום
נכון אין בעיה אבל יש בעיה שהם עם הכסף שלהם ירימו קמפיינים נגד דברים של הציבור החרדי כאילו יש להם איזשהו השקפה באיזשהו נושא אגב על מה לא רצו להתפשר כבוגר קווי נייעס אני מבין למה לא צריך להתפשר
-
@יעקב-שמעוני-0 כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
אבל יש בעיה שהם עם הכסף שלהם ירימו קמפיינים נגד דברים של הציבור החרדי כאילו יש להם איזשהו השקפה באיזשהו נושא
איזה קמפיין הם הרימו?
@יעקב-שמעוני-0 כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
על מה לא רצו להתפשר
ועדת רבנים דרשה שתנאי מקדים לכל מ"מ יבטלו את המעבר מהווטסאפ לפורטל התוכן
-
עברתי כרגע על השרשור...
היה כאן נידון על הסימים החדשים - ברגע שכתבו (@מיכאלוש ) שניתן לפרוץ אליהם, כמדומני שהנושא נגמר...
אבל אז זה עבר לוועדה... וכמות הקללות ששופכים פה... הלא אפילו אתה @A0533057932 טוען שאתה נגד ביטול, אלא בעד החלפה. הטיעון הזה הוא אווילות, כי מי יחליף? ומי לא יצא נגד? אם פלוני יהיה, יצאו הנגדו כי הוא... ואם אלמוני, אז הוא... וכולי. בשביל שיהיה כזה דבר, צריך שמכל שכונה יהיה 3 נציגים לפחות, וכמובן שהם יסכימו, כי אם לא, הם ינטשו את המקום בטענה שלא מקשיבים...
בקיצור, מה שיש זה גרוע, אבל הרע במיעוטו, זה מה יש, ובואו נגן ע"ז בגופינו ולא נכתוב נגדם,
כי אין לנו ארץ אחרת -
@י-פל כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
היה כאן נידון על הסימים החדשים - ברגע שכתבו (@מיכאלוש ) שניתן לפרוץ אליהם, כמדומני שהנושא נגמר...
לא הבנת נכון
הוא לא כתב על הסימים אלא על מכשירים
עיקר הדיון הוא על הסימים@י-פל כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
אבל אז זה עבר לוועדה... וכמות הקללות ששופכים פה... הלא אפילו אתה @A0533057932 טוען שאתה נגד ביטול, אלא בעד החלפה. הטיעון הזה הוא אווילות, כי מי יחליף? ומי לא יצא נגד? אם פלוני יהיה, יצאו הנגדו כי הוא... ואם אלמוני, אז הוא... וכולי. בשביל שיהיה כזה דבר, צריך שמכל שכונה יהיה 3 נציגים לפחות, וכמובן שהם יסכימו, כי אם לא, הם ינטשו את המקום בטענה שלא מקשיבים...
אתה מדבר כאילו הדיון הוא היפוטתי ולא על תחליף מעשי
-
-
@צור כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
אני מכיר מלא ליטאים, חסידיים וספרדים שלא מכירים דרך אחרת חוץ מוואטסאפ וסמארטפון
לא אמרתי שאין מקולקלים, דיברתי על דרך חיים.
אבל אין כאן המקום לדבר עליהם, זה לא לעניין.@אצי כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
זה שאפשר לפרוץ מכשירים זה לא קשור לזה שהסים עצמו נותן חסימה הרבה יותר טובה וחכמה ממש שיש לוועדה.
אקונומיקה זה דבר טעים. זה שאפשר למות ממנה לא מוריד מעוצמת ההנאה בצריכתה. לך להנות, ולהתראות - לעולם...
-
פוסט זה נמחק!
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
החברה נוסדה ע"י יהודי יר"ש שממש לא מבין גדול בטכנולוגיה שפנה להרבה חברות הייטק שישתפו איתו פעולה ויבנו לו את התוכנה וללא הצלחה בסוף אחד מהמתכנתים של ימות המשיח תכנת לו את מבוקשו
ההסבר לזה פשוט מאוד: ימות המשיח היא זו ששולחת את מרבית הצינתוקים ולכן היא יכולה להחליט בעצמה למי לא לשלוח, כמה קל ופשוט
מעניין כמה שילמו למתכנת 'הגאון'...
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין' -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-נחמד כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
החברה נוסדה ע"י יהודי יר"ש שממש לא מבין גדול בטכנולוגיה שפנה להרבה חברות הייטק שישתפו איתו פעולה ויבנו לו את התוכנה וללא הצלחה בסוף אחד מהמתכנתים של ימות המשיח תכנת לו את מבוקשו
ההסבר לזה פשוט מאוד: ימות המשיח היא זו ששולחת את מרבית הצינתוקים ולכן היא יכולה להחליט בעצמה למי לא לשלוח, כמה קל ופשוט
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין'איזה כיף זה להתעלם מהעובדות
שיש אימות קולי בכל מספר חדש שמתקשר -
-
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
@איש-נחמד כתב בשיתוף | ככה לא תקבלו צינתוקים:
בעברית קוראים לזה 'פרוטקשיין'איזה כיף זה להתעלם מהעובדות
שיש אימות קולי בכל מספר חדש שמתקשרזה מיותר לחלוטין
תסביר לי איך משיגים אדם כזה מקופת החולים או מהבנק