דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. תנור דלונגי ששני התאים לא עובדים

תנור דלונגי ששני התאים לא עובדים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מכשירי חשמל ביתיים
8 פוסטים 2 כותבים 309 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שטיגליץש מנותק
    שטיגליץש מנותק
    שטיגליץ
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי שטיגליץ

שאלה שקיבלתי למייל מאחד מחברי הפורום
    (אני מעדיף לענות כאן ולא במייל, כי יש לי יותר מרץ להשקיע עבור ציבור ולא עבור יחיד)

אבקש את הצעתך /עזרתך הדחופה.
    לצערי התקלקל לי בערב שבת - התנור משולב דלונגי דו תאי כשר , תחילה הפסיק לעבוד התא התחתון ולאחר מכן הפסיק העליון.
    בעבר החלפתי כבר את 2 הבוררים.(הבורר לתא העליון 5 מצבים החזיק רק 10 חודשים.)
    לפי הבדיקות שבדקתי הבורר לתא התחתון 3 מצבים קצת שרוף למטה.
    הבורר 5 מצבים לא שרוף אך היה נראה לי שאין רציפות ברב מודד במספר חיבורים.
    לכן היום רכשתי 2 בוררים ( לבנים) והרכבתי ראשית לכל את העליון 5 מצבים. ולהפתעתי/ אכזבתי אין זרם שמועבר אליו? ולכן אני ממתין/מתלבט האם להחליף גם את השני או לא. או שמא זו תקלה שונה מענין הבורר מצבים.

1. אשמח לשמוע את עצתך? דעתך? מה לעשות? מדוע לא מגיע זרם לבורר. [ כן מגיע זרם לבורר של התא התחתון, ולשעון האנלוגי/ הטיימר]
    2. האם ידוע לך על בורר מצבים עמיד/טוב יותר לאורך זמן.

כעת אכתוב בעז"ה את התשובה ומה כדאי לבדוק

שטיגליץש תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • שטיגליץש שטיגליץ

שאלה שקיבלתי למייל מאחד מחברי הפורום
      (אני מעדיף לענות כאן ולא במייל, כי יש לי יותר מרץ להשקיע עבור ציבור ולא עבור יחיד)

אבקש את הצעתך /עזרתך הדחופה.
      לצערי התקלקל לי בערב שבת - התנור משולב דלונגי דו תאי כשר , תחילה הפסיק לעבוד התא התחתון ולאחר מכן הפסיק העליון.
      בעבר החלפתי כבר את 2 הבוררים.(הבורר לתא העליון 5 מצבים החזיק רק 10 חודשים.)
      הבורר 5 מצבים לא שרוף אך היה נראה לי שאין רציפות ברב מודד במספר חיבורים.
      לכן היום רכשתי 2 בוררים ( לבנים) והרכבתי ראשית לכל את העליון 5 מצבים. ולהפתעתי/ אכזבתי אין זרם שמועבר אליו? ולכן אני ממתין/מתלבט האם להחליף גם את השני או לא. או שמא זו תקלה שונה מענין הבורר מצבים.

1. אשמח לשמוע את עצתך? דעתך? מה לעשות? מדוע לא מגיע זרם לבורר. [ כן מגיע זרם לבורר של התא התחתון, ולשעון האנלוגי/ הטיימר]
      2. האם ידוע לך על בורר מצבים עמיד/טוב יותר לאורך זמן.

כעת אכתוב בעז"ה את התשובה ומה כדאי לבדוק

שטיגליץש מנותק
      שטיגליץש מנותק
      שטיגליץ

תשובה:

ויש רציפות?

אך היה נראה לי שאין רציפות ברב מודד במספר חיבורים.

לא מצוי שכמה חיבורים נשרפים, כדאי למדוד שנית ולסובב כראוי את הכפתור במהלך המדידה כמו שמבואר כאן

ולהפתעתי/ אכזבתי אין זרם שמועבר אליו?

אשמח לשמוע איך בדקת את זה

או שמא זו תקלה שונה מענין הבורר מצבים.

אם שניהם היו תקינים לפני כן ובאותו יום שניהם הלכו הייתי בודק את התקע, אולי המגעים לא מחוברים היטב.
      אם אי אפשר לפתוח אותו (גומי יצוק) הייתי בודק סימני שריפה בכניסה של החשמל לתנור.

אודה על האמת שבדלונגי ישנה מערכת שאני לא מכיר, שגורמת שאחד התאים לא יפעל כשהתא השני פועל, לא נתקלתי בה בתקלות. אבל אין לי הכרות מספקת איתה.

לגבי שאלה 2 - שרפות חוזרות ונשנות של בוררי מצבים: בתנור משולב גז אחרי הפתיחה הראשונה של התנור ישנו סיכוי סביר שהמכסה לא סגור הרמטית ונוזלים נשפכים על בוררי המצבים מהתבשילים הערבים שעל הגז. (רואים סימני שפיכה על ומתחת לבורר.)
      הייתי מכסה את הבורר מלמעלה בחומר עמיד לחום, כמו שקית קוקי למנוע נזילה על הבורר.. רק בתשומת לב שהוא יוכל להפתח והסגר כראוי.

בהצלחה.

י 2 תגובות תגובה אחרונה
      1
      • שטיגליץש שטיגליץ

תשובה:

ויש רציפות?

לא מצוי שכמה חיבורים נשרפים, כדאי למדוד שנית ולסובב כראוי את הכפתור במהלך המדידה כמו שמבואר כאן

אם שניהם היו תקינים לפני כן ובאותו יום שניהם הלכו הייתי בודק את התקע, אולי המגעים לא מחוברים היטב.

אודה על האמת שבדלונגי ישנה מערכת שאני לא מכיר, שגורמת שאחד התאים לא יפעל כשהתא השני פועל, לא נתקלתי בה בתקלות. אבל אין לי הכרות מספקת איתה.

לגבי שאלה 2 - שרפות חוזרות ונשנות של בוררי מצבים: בתנור משולב גז אחרי הפתיחה הראשונה של התנור ישנו סיכוי סביר שהמכסה לא סגור הרמטית ונוזלים נשפכים על בוררי המצבים מהתבשילים הערבים שעל הגז. (רואים סימני שפיכה על ומתחת לבורר.)
        הייתי מכסה את הבורר מלמעלה בחומר עמיד לחום, כמו שקית קוקי למנוע נזילה על הבורר.. רק בתשומת לב שהוא יוכל להפתח והסגר כראוי.

בהצלחה.

י מנותק
        י מנותק
        יוני.פ 1
        כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@שטיגליץ ערב טוב מניסיון בתנור דה לנונגי זה, התא העליון מקבל הזנה מהבורר של התא התחתון כך שכשהוא שרוף זה פוגע גם בתא העליון ולאחרונה החלפתי בורר כזה אצל לקוח שהתלונן שהתא התחתחן קודם כל הפסיק לעבוד ואחר כך העליון וראיתי שהבורר של העליון תקין אבל לא מקבל מתח, החלפתי את הבורר של התחתון (שלוש מצבים) ושתי התאים חזרו לעבוד (לסירוגין כמובן כמו שתככננו את זה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • שטיגליץש שטיגליץ

תשובה:

ויש רציפות?

בהצלחה.

י מנותק
          י מנותק
          יוני.פ 1

@שטיגליץ לגבי המערכת שגורמת שרק תא אחד יעבוד באחד הדגמים של דה לונגי שתיקנתי ראיתי שזה פשוט עובד עם קונקטור שנמצא בפאנל מאחורה היכן שמתחבר הכבל חשמל לתנור והוא מחבר ומנתק

1
          • י יוני.פ 1

@שטיגליץ לגבי המערכת שגורמת שרק תא אחד יעבוד באחד הדגמים של דה לונגי שתיקנתי ראיתי שזה פשוט עובד עם קונקטור שנמצא בפאנל מאחורה היכן שמתחבר הכבל חשמל לתנור והוא מחבר ומנתק

שטיגליץש מנותק
            שטיגליץש מנותק
            שטיגליץ

@יוני-פ-1
            דבר ראשון, התקלה שאתה מתאר זה ממש נראה שזה התקלה כאן, תודה רבה!
            הקונקטור הוא הקופסא בצבע כסף בשמאל למטה?

יש גם איזה חיישן בצבע זהב על התא העליון, שמתחבר לבורר התחתון אולי אתה יודע מה הוא אומר?

י תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • שטיגליץש שטיגליץ

@יוני-פ-1
              דבר ראשון, התקלה שאתה מתאר זה ממש נראה שזה התקלה כאן, תודה רבה!
              הקונקטור הוא הקופסא בצבע כסף בשמאל למטה?

יש גם איזה חיישן בצבע זהב על התא העליון, שמתחבר לבורר התחתון אולי אתה יודע מה הוא אומר?

י מנותק
              י מנותק
              יוני.פ 1

@שטיגליץ לגבי הקונטקטור מה שראיתי היה שקוף אכן בצד שמאל למטה והחיישן אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל בדרך כלל יש על התא העליון מבחוץ טרמסטט בטיחות שמחובר להזנה למניעת שריפות מחימום יתר אולי זה מה שאתה מתכוון?

0
              • י יוני.פ 1

@שטיגליץ לגבי הקונטקטור מה שראיתי היה שקוף אכן בצד שמאל למטה והחיישן אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל בדרך כלל יש על התא העליון מבחוץ טרמסטט בטיחות שמחובר להזנה למניעת שריפות מחימום יתר אולי זה מה שאתה מתכוון?

שטיגליץש מנותק
                שטיגליץש מנותק
                שטיגליץ

@יוני-פ-1
                משום מה זכור לי כסוף.
                אני מתכוון למין נגד עם כיסוי זהב, לא לתרמוסטט בטחון. בהזדמנות אולי יהיה לי תמונה. תודה

0
                • שטיגליץש שטיגליץ

@יוני-פ-1
                  משום מה זכור לי כסוף.
                  אני מתכוון למין נגד עם כיסוי זהב, לא לתרמוסטט בטחון. בהזדמנות אולי יהיה לי תמונה. תודה

שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץ

דווקא החלפתי בזמן האחרון בורר תחתון בדלונגי, והתא העליון כן עבד,
                  אולי יש הבדל בין דגמים?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר