שיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית)
-
@כמה-טוב-השם כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
הקישורים ששלחת חסומים לי אבל בדיקה קטנה שאני ערכתי מעלה שכאשר אתה כותב אסם בעברית אתה מקבל את התוצאה של חברת אסם וכן אם תכתוב אסם באנגלית אתה תקבל את האסם
זה נכון כמובן, בשביל זה יש לגוגל את אלגוריתם מנוע החיפוש, אבל
@כמה-טוב-השם כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
... כי זה השם שלה בדומיין
מה שאומר שאם אני תופס את תנובה.ישראל ומישהו יכתוב תנובה הוא יגיע לאתר שלי
זה כבר טעות. אתה לא מקבל את האתר של תנובה בגלל שהדומיין שלהם הוא "tnuva", אלא בגלל שזה האתר של חברת תנובה. גוגל לא כזה טיפש, הוא מנתח את התוכן של האתר, ונותן משקל נמוך מאוד אם בכלל להימצאות מילות מפתח בתוך שם הדומיין. כמו ששלחתי קישורים (יש עוד, תחפש בגוגל, מצורף אחד בPDF)
Google’s John Mueller_ Keywords in Domain Name Aren’t Needed.pdf
מתורגם:
ג'ון מולר של גוגל_ אין צורך במילות מפתח בשם דומיין.pdf
כן אם מישהו יכתוב במפורש בשורת הכתובת תנובה.ישראל ואנטר (לא דרך גוגל) הוא יגיע לאתר הזה, אבל מבחינת תוצאות בגוגל אין בזה שום בעיה. -
@צדיק-תמים
זה שלא צריך מילת מפתח בדומיין זה נכון
אבל אני מדבר על הנקודה שאם אתה תכתוב maccabi4u בחיפוש גוגל אתה תגיע לאתר של מכבי אפילו שבדומיין כתוב דברים נוספים
וממילא מי שיקנה את הדומיין של המילה חנות.ישראל כל מי שיכתוב את המילה חנות בגוגל יקבל את התוצאה שלו ראשון -
@צדיק-תמים
אבל אני מדבר על הנקודה שאם אתה תכתוב maccabi4u בחיפוש גוגל אתה תגיע לאתר של מכבי אפילו שבדומיין כתוב דברים נוספים
וממילא מי שיקנה את הדומיין של המילה חנות.ישראל כל מי שיכתוב את המילה חנות בגוגל יקבל את התוצאה שלו ראשוןממש ממש לא
הסברתי למה והבאתי מקורות, אתה מתעקש לא להתייחס למציאות, שמה לעשות, שונה מההגיון שלך
בהצלחה -
@צדיק-תמים במקום להתווכח בא תחפש בגוגל:
https://www.google.com/search?q=כולנו.ישראל -
@איש-נחמד זה לא מוכיח כלום כמובן
זה שזה מופיע זה לא בגלל שהמילה "כולנו" נמצאת בדומיין של האתר, אלא בגלל שהשם של האתר הוא "כולנו ישראל", והמילים האלה נמצאות הרבה גם בתוכו ובדפים שמקשרים אליו, והרבה נכנסו לאתר אז הוא ממוקם במיקום גבוה
האלגוריתם של גוגל סבוך מאוד, ואף חברה לא מצליחה להתחרות בו (ע"ע bing). הדירוג שהוא נותן לכל אתר מורכב מהרבה מאוד גורמים, נראה לי לא הגיוני לא להאמין למה שמומחה רשמי של גוגל כותב - שלמילות מפתח בדומיין יש השפעה מעטה אם בכלל. -
מישהו יכול להסביר לי את פערי המחירים?
חיפשתי מילה רנדומלית וקיבלתי מחירים בין 55 ל500 ש"ח -
@קינג-קומפיוטר כל אתר נותן מחיר אחר
-
@איש-פשוט-מאוד גנב!!!
תכלס למה יש כזה פער במחירים -
הגיע שעת השין וכצפוי נפילה באתר שלהם
-
@זעירא כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
אם קניתי דומיין על שם של גוף מסויים
הם יכולים לבטל לי את הקניה??
לשם דוגמא נניח,
אגודת.ישראל
הדומיין הזה כבר תפוס
ורשום על שם אגודת ישראלאם זה גוף מסחרי רשום מסתבר שיוכלו להוציא ממך את הדומיין
יש כבר מי שקנה את רכבת.ישראל ו-דואר.ישראל
וחרדי שקנה את קוקהקולה.ישראל
מעניין לראות איך זה יתפתח -
@איש-נחמד @זעירא @dfhzrhree כתוב שם בפירוט על הנושא של דומיינים דומים
בקיצור יש תקופה שבה הם ממתינים לכל מי שיש לו דומיין דומה כדי שהוא ייקח אותו, אח''כ הם כבר לא מתחייבים -
-
@קינג-קומפיוטר צודק. עד אתמול הופיע אחרת. התוכן הנ"ל התעדכן (כנראה) רק היום!
היה כתוב בפירוש שהתקופה לרישום מוגבל הסתיימה!
התוכן מופיע עדיין כאן, כאן וכאן
-
אתם צריכים להבין ששום חברה לא טיפשה ולאף אחד אין הצתה מאוחרת.
אין שום טעם לחברות הגדולות לקנות את הדומיין בעברית כי כל בנאדם שיכתוב את השם של החברה האתר יעלה בכל מצב, וגם לחכמולוגים שחושבים שאם מישהו יקנה את הדומייןתנובה.ישראל
לדוגמא, ומי שירשום יקבל את האתר שלו אז הוא טועה ובגדול, גוגל מציגה במעלה ראשונה את האתר הכי נצפה על החיפוש שהתבקש ואז כל השאר... כך שיתכן בהחלט שרק אם בנאדם ידפדף כמה עמודי תוצאות יגיע לאתר שלו...
בהצלחה לכולם. -
@Ykingsmart כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
גוגל מציגה במעלה ראשונה את האתר הכי נצפה
לא ממש מדויק בלשון המעטה, זה ממש לא הפרמטר היחיד...
מי שישקיע בתוכן וב-SEO יוכל לעקוף את הדומיין המקורי ואני מכיר מקרים כאלו -
@קינג-קומפיוטר כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
@איש-נחמד @זעירא @dfhzrhree כתוב שם בפירוט על הנושא של דומיינים דומים
בקיצור יש תקופה שבה הם ממתינים לכל מי שיש לו דומיין דומה כדי שהוא ייקח אותו, אח''כ הם כבר לא מתחייביםהקישור שהבאת כאן מתייחס רק לזכויות קדימה
תנאי הרישום מאידך מחייבים שלא לפגוע בזכויות של צד ג'בנוסף, לבעלי הסימן הרשום יש אינטרס למניעת התחזות
-
@איש-נחמד כתב בשיתוף | בקרוב: השקת מרחב ".ישראל" – 22.11.22 (אפשרות לרשום דומיין בעברית):
מי שרוצה לתפוס דומיין ברגע הראשון שיתאפשר יכול לעשות את זה בהזמנה מוקדמת במחיר של 99₪ כאן:
https://www.internic.co.il/preorder_israelאני קניתי אתמול כמה דומיינים 'חמים' פנויים
דרך הקישור הזהולצערי גם שילמתי וגם פספסתי
כי אחרי התשלום מקבלים הודעה בדוא"ל, לצורך אימות
ולא שמתי לב לזה
חשבתי שהרישום הסתייםכשגיליתי את זה אחרי כמה שעות
הם כבר נתפסו....זה ביש מזל אמיתי...