בקשה | מוסיקת GROOVE
- 
@dfhzrhree לא נתת קישור לתוכנה עצמה 
 https://apps.microsoft.com/store/detail/נגן-מדיה-של-windows/9WZDNCRFJ3PT?hl=he-il&gl=il@סקרן-להבין וזה גם לא קישור לתוכנה עצמה...! 
 או שאני לא מצליח להוריד שמה...
- 
@סקרן-להבין וזה גם לא קישור לתוכנה עצמה...! 
 או שאני לא מצליח להוריד שמה...
- 
@יענק-ר תעלה צילום מסך... 
 (זה החנות אפליקציות של מייקרוסופט, משם בדיוק אמורים להוריד את זה!)
- 
@יענק-ר תעלה צילום מסך... 
 (זה החנות אפליקציות של מייקרוסופט, משם בדיוק אמורים להוריד את זה!)@dfhzrhree !אני לוחץ על הקישור, אבל זה לא מביא אותי לשום מקום! 
 לכידה.PNG
- 
נעשה את זה פשוט 
 Microsoft.NET.Native.Framework.2.2_2.2.29512.0_arm64__8wekyb3d8bbwe.Appx
 פשוט תוריד ותתקין ושלום על ישראל
 תעדכנו אותי אם זה הקובץ הנכון
 פעם הבאה אתה יכול להכניס תמונה כתמונה ממש  
 ע"י הוספת ! לפני ה[לכידה.png](/assets/uploads/files/1668374751660-לכידה.png
- 
@dfhzrhree !אני לוחץ על הקישור, אבל זה לא מביא אותי לשום מקום! 
 לכידה.PNG
- 
@dfhzrhree כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: אבל לפרוטוקול, אתה אמור ללחוץ על הכפתור הכחול הגדול שמופיע שם 'קבלת ישום מ-store'. @יענק-ר כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: אני לוחץ על הקישור, אבל זה לא מביא אותי לשום מקום! נראה לי שזה זה 
- 
- 
מישהו יכול לעזור לי בלהשיג את התוכנה מוסיקת GROOVE, כל הקישורים שמצאתי הם רק קישורים להפעלת התוכנה, אני צריך את כל החבילה כולל ההתקנה. 
 תודה רבה!
- 
@dfhzrhree אחרי שבוע שלא הייתי מול המחשב... 
 לא קורה כלום...
- 
@dfhzrhree אחרי שבוע שלא הייתי מול המחשב... 
 לא קורה כלום...
- 
@dfhzrhree כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: @יענק-ר ההודעה שלפני אמורה לפתור לך את הבעיה. 
 אבל לפרוטוקול, אתה אמור ללחוץ על הכפתור הכחול הגדול שמופיע שם 'קבלת ישום מ-store'.
 שים לב שככל הנראה זה השם החדש של 'מוסיקת groove', אותה גברת בשינוי השם...ר' @יענק-ר , מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור הכחול?התכוונתי לשאלה הזאת, וכמו שכתבתי, לא קורה כלום... 
- 
@dfhzrhree כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: @יענק-ר ההודעה שלפני אמורה לפתור לך את הבעיה. 
 אבל לפרוטוקול, אתה אמור ללחוץ על הכפתור הכחול הגדול שמופיע שם 'קבלת ישום מ-store'.
 שים לב שככל הנראה זה השם החדש של 'מוסיקת groove', אותה גברת בשינוי השם...ר' @יענק-ר , מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור הכחול?התכוונתי לשאלה הזאת, וכמו שכתבתי, לא קורה כלום... @יענק-ר כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: ר'  @סקרן-להבין כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: Microsoft.NET.Native.Framework.2.2_2.2.29512.0_arm64__8wekyb3d8bbwe.Appx למה שלא תוריד את זה וחלאס?? 
- 
@יענק-ר כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: ר'  @סקרן-להבין כתב בבקשה | מוסיקת GROOVE: Microsoft.NET.Native.Framework.2.2_2.2.29512.0_arm64__8wekyb3d8bbwe.Appx למה שלא תוריד את זה וחלאס?? @סקרן-להבין המחשב כותב לי שאין לו איך לפתוח את האפליקציה. 
- 
@סקרן-להבין המחשב כותב לי שאין לו איך לפתוח את האפליקציה. @יענק-ר יש לך איזה חסימה? 
 עריכה- יש לך נטפרי...
- 
@יענק-ר יש לך איזה חסימה? 
 עריכה- יש לך נטפרי...@סקרן-להבין אכן כן 
- 
@סקרן-להבין אכן כן 
- 
@יענק-ר   ♂️ ♂️
 תשאל את המומחים כאן בנטפרי...
 @ראובן-שבתי
 אם אני לא טועה.. סליחה על התיוג