להורדה | QinBoard T9 | מקלדת עם חיזוי ואימוג'י למכשירי שיאומי QIN
-
טוב חברים, החלטתי לשחרר את המקלדת שפיתחתי.
אני ממש מבקש, לא משנה למי אתם מעבירים את האפליקציה. א. תשמרו על השם שלה (QinBoard T9), ב. תשמרו על הPackage Name [מה שמכונה בטעות בפורום "חתימה"] aiv.ashivered.qinboard.t9.hebrow, ג. תשמרו על השורה בהגדרות שכתוב בה "פותח על ידי A.I.V"
תהנו
מקשים מיוחדים:- מקש סולמית (#)
לחיצה קצרה - החלפת שפה
לחיצה ארוכה - הוספת מילה (לא עובד בQin1S+) - מקש כוכבית (*)
לחיצה קצרה - החלפה בין אותיות גדולות וקטנות
לחיצה ארוכה - פתיחת חלונית הוספת התווים המיוחדים והאימוג'ים (הערה. מקשי כוכבית וסולמית עוזרים לנווט בחלונית הזו) - מקשי ניווט DPAD (המקש העגול של הכיוונים...)
גלילה בין המילים (או ניווט בחלונית התווים המיוחדים והאימוג'ים...) ימין ושמאל, בהתאמה. - מקש מרכזי
לחיצה קצרה - בחירת מילה (או תו מיוחד או אימוג'י...).
לחיצה ארוכה - שליחת הודעה וכדומה, כלומר מה שבמקלדת רגילה הייתה עושה לחיצה קצרה - מקש חיוג - ניווט בין המילים ברשימת המילים (יעיל לאפליקציות שדורשות עכבר...)
נ.ב - לאפליקציות שדורשות עכבר, אפשר בחלונית התווים המיוחדים והאימוג'ים לנווט עם כוכבית וסולמית, ולבחור סמל על ידי המקש המתאים (זה עובד תמיד, לא רק באפליקציות עם עכבר, אבל זה שימושי בעיקר שם)
הוראות התקנה:
- הורדת הAPK והתקנתו
- פתיחת "הגדרות QinBoard T9" במסך הבית
- בחירת שפה ושיטת הקלדה ברירת מחדל (חיזוי, טקסט, מספרים)
- אם בחרת חיזוי - צריך לבחור טעינת מילון
- אפשר להקליד (שתי הערות קטנות: א. צריך כמובן להגדיר את המקלדת כמקלדת של המכשיר-אפשר לעשות את זה דרך "הגדר כמקלדת ברירת מחדל" ב. חלק מהאופציות יעבדו רק אחרי הפעלה מחדש של המכשיר)!
הורדות:
הערה
אני ממליץ פשוט לחפש, בדף הגיטהאב, את ההורדות הכי עדכניות. הקבצים שכאן בפורום כבר לא עדכניים - ואת הגיטהאב, שם יש גם קוד מקור (בכפוף לתנאים שצויינו למעלה), אני מעדכן כל הזמן. https://github.com/AshiVered/QinBoard-T9
QinBoard T9.apk
עדכון - א; עברית ואנגלית מופעלות כברירת מחדל (במקום רק אנגלית) עדיין כמובן צריך לעשות טעינת מילון
ב; הבעיה הזו טופלה
ג; כמה שינויים קטנים בחלונית האימוג'ים
qinboard T9.apk
סרטון הדגמה (גם מכווץ בשביל המסוננים...)
QinBoard T9.mp4 QinBoard T9.7z - מקש סולמית (#)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-