הסבר | כמה הערות בקשר לפקודות המאקרו שמסתובבות כאן לאחרונה
-
א' אם תפעילו את המאקרו של הרב @נוכחות להערות ברצף בוורד לא תוכלו לעצב אישית את המפריד של ההערות שוליים
ב' בגיר' החדשה של היישור טורים בוורד של הרב @שמעלקא-0 אין אפשרות לבחירת מינימום ומקסימום של נקודות בין פיסקא לפיסקא (באג)
ג' מה שפירסם כאן הרב @es0583292679 עיצוב למפריד הערות שוליים קיים כבר בתוסף של כתר תורה שחולק לאחרונה (זה לא היה כ"כ ברור מהפוסט) -
@האדם-החושב כתב בהסבר | כמה הערות בקשר לפקודות המאקרו שמסתובבות כאן לאחרונה:
א' אם תפעילו את המאקרו של הרב @נוכחות להערות ברצף בוורד לא תוכלו לעצב אישית את המפריד של ההערות שוליים
אני מאשר שדהברים נכונים, ויש לזה פיתרון.
אפשר להשתמש ב"מפריד הערות סיום" וזה יעשה את אותה פעולה.
המקרו שלי משתמש בפונקציה של הערות סיום ומציג אותם כמו הערות שוליים, מסיבות טכניות נטו.
אם יש ביקוש אולי אני יוסיף למקרו שלי עוד פונקציות:- שיהיה אפשרות להגיע בקלות למפריד ההערות סיום.
- שתהיה אפשרות לעצב בצורה שונה את המילה הראשונה בכל הערה כנהוג בספרים תורניים.
- שכל המקרויים שאינם מיועדים למשתמש (אלא רק נמצאים שם מסיבה טכנית) יהיו מוסתרים למשתמש.
אם יהיה ביקוש בכל זה אולי אעשה את זה.
-
@נוכחות כתב בהסבר | כמה הערות בקשר לפקודות המאקרו שמסתובבות כאן לאחרונה:
@האדם-החושב כתב בהסבר | כמה הערות בקשר לפקודות המאקרו שמסתובבות כאן לאחרונה:
אני מאשר שדהברים נכונים, ויש לזה פיתרון.
אפשר להשתמש ב"מפריד הערות סיום" וזה יעשה את אותה פעולה.
המקרו שלי משתמש בפונקציה של הערות סיום ומציג אותם כמו הערות שוליים, מסיבות טכניות נטו.
אם יש ביקוש אולי אני יוסיף למקרו שלי עוד פונקציות:- שיהיה אפשרות להגיע בקלות למפריד ההערות סיום.
- שתהיה אפשרות לעצב בצורה שונה את המילה הראשונה בכל הערה כנהוג בספרים תורניים.
- שכל המקרויים שאינם מיועדים למשתמש (אלא רק נמצאים שם מסיבה טכנית) יהיו מוסתרים למשתמש.
2 - יש ביקוש [מצידי...].
1 - מה הבעיה כעת? איך שאני מגיע למפריד הערות שוליים, יש אפשרות לחבור ברשימה בהערת סיום.
3 - ללא עמדה בנושא -
@poker כתב בהסבר | כמה הערות בקשר לפקודות המאקרו שמסתובבות כאן לאחרונה:
מכיון שאני לא כ"כ מבין בכל הפקודות ובכל מה שנכתב כאן לעשות, באם יהיה תוסף נח וקל להפעלה כמו כל התוספים הנפלאים של @es0583292679 אני ארצה בל"נ לרכוש אותו.
אחרי הקורס של @es0583292679, כבר תידע...
-
@נוכחות
הייתי מציע שבמקום לפרסם כל כך הרבה פקודות בודדות,
תיצור טופס אחד (userform) עם שם פשוט, שינתב לכל הפקודות.
תעשה בטופס עשרה לחצנים, וכל לחצן יפעיל פקודת מאקרו אחרת, או ישנה הגדרות של איזה מאקרו.
זה כמו סרגל נייד, ואולי זה יהיה ממש נוח.
כך יעברו לחצן אחרי לחצן ויעשו את הפעולות לפי הסדר וכמו שצריך.[ואולי אפילו זה יוכל להיות תוסף עימוד מושלם, צעד אחד צעד מוורד לדפוס, לחץ תחילה על 1, אחר כך 2, אחר כך 3 וכו', עד שהעיצוב כולו מוחל על הטסקט והספר מעומד]