בקשת מידע | פקודה שאחרי סוגריים אוטומטי יקטן הסוגריים
-
@חכם-וזקן
עובר לי בראש איך לעשות כזה דבר, אך זו עבודה.
תיקון טעויות אוטומטי לא יודע אם יעבוד.הרעיון הוא, שאם תיצור מאקרו של חיפוש והחלפה של כל מה שהוא בתוך סוגריים וכן שהוא עדין לא התקטן למדה פלונית, אז הוא יהיה כעת מדה זו, זה מאקרו פשוט מאד, אם מישהו מוכן לעשות לך את זה, אני יכול אולי בל"נ ללא התחייבות לעשות לך שזה ירוץ אוטומטי כל איזה זמן.
רק צריך לראות שזה לא יזיז לך את הסמן באמצע העבודה, בעבר כבר מישהו ביקש משהו כזה שהסמן יחזור לאן שהוא אוחז בעבודה בפועל, ועשינו את זה ע"י הכנסת מילה מיוחדת או תו מיוחד לפני הזזת הסמן, ואח"כ חיפוש ומחיקה, פשוט וקל.יש עוד כמה דברים לדון, אך הבעיה היא הזמן וכדומה, אם אחרים יתחילו את העבודה אולי אוסיף לך כנ"ל.
-
@חכם-וזקן
צריך לזכור את הבעיה כאשר יש סוגריים כפולים [למשל: אמנה היו דברינו אינם נאמנים (כתובות יט: (ועי' רעק"א שם), וברש"י שם)
בכזה מקרה הוא יפספס את כל החלק שמהסוגר הראשון והלאה.
ואותו דבר בפתרון של ר' @es0583292679. -
@es0583292679
ניתן להגדיר בתחילת המאקרו שישמור את מיקום הסמן הנוכחי בשם ובסוף המאקרו יחזור לטווח המוגדר
דוגמאPublic Sub חדש() Dim A, Ignore As Double ' שומר מיקום נכוחי כ MY Set My = Selection.range 'בוחר כל העמוד Set MyRange = ActiveDocument.Bookmarks("\page").range MyRange.SetRange Start:=MyRange.Start, End:=MyRange.End MyRange.Select 'סופר שורות A = ActiveDocument.Bookmarks("\page").range.ComputeStatistics(wdStatisticLines) MsgBox A 'חוזר למיקום הראשון My.SetRange Start:=My.End, End:=My.End My.Select End Sub
-
@es0583292679 כתב בבקשת מידע | פקודה שאחרי סוגריים אוטומטי יקטן הסוגריים:
@חכם-וזקן
עובר לי בראש איך לעשות כזה דבר, אך זו עבודה.
תיקון טעויות אוטומטי לא יודע אם יעבוד.הרעיון הוא, שאם תיצור מאקרו של חיפוש והחלפה של כל מה שהוא בתוך סוגריים וכן שהוא עדין לא התקטן למדה פלונית, אז הוא יהיה כעת מדה זו, זה מאקרו פשוט מאד, אם מישהו מוכן לעשות לך את זה, אני יכול אולי בל"נ ללא התחייבות לעשות לך שזה ירוץ אוטומטי כל איזה זמן.
רק צריך לראות שזה לא יזיז לך את הסמן באמצע העבודה, בעבר כבר מישהו ביקש משהו כזה שהסמן יחזור לאן שהוא אוחז בעבודה בפועל, ועשינו את זה ע"י הכנסת מילה מיוחדת או תו מיוחד לפני הזזת הסמן, ואח"כ חיפוש ומחיקה, פשוט וקל.יש עוד כמה דברים לדון, אך הבעיה היא הזמן וכדומה, אם אחרים יתחילו את העבודה אולי אוסיף לך כנ"ל.
רבינו כתב בעבר תוסף שמריץ מקרו כל כמה דקות ואתה @חכם-וזקן יכול להשתמש בזה. יש הדרכה באיזה מקום להכניס את המקרו.
@es0583292679 אולי תפנה אותו לשם.