עזרה | תגובות - מדריך לעימוד בוורד
-
@תודה-רבה-4
דרך אגב עשיתי פעמיים כמו שאמרת ויצא לי ככה זה משמעותי? ולמה זה קרה? תודה מראש -
@תודה-רבה-4 תודה רבה רני ממש ברגעים אלו מנסה
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיים-טבריה אה הבנתי תודה על זה
-
@תודה-רבה-4 תעשה סרטון זה יהיה מעולה וחסד עצום
-
@שקוע-בלימוד-0 וסתם דרך אגב איך אני יודע איזה גודל כריכה אני צריך לזה?
-
@תודה-רבה-4 היי אתה המייבין כאן.. הלכתי לפי ההוראות והגדרתי קונטרס של B5 הבעיה היא איך אני עושה את זה כקונטרס. כלומר שכל צד יהיה בגודל זה עם הגדרת קפל ספר...
-
@לוגסי אני חושב שהנ"ל לא יענה עד בין הזמנים [תסתכל בפוסט האחרון בפרופיל שלו].
אבל מה שאתה כתבת, בשביל מה אתה צריך 'קפל ספר'? אם להדפיס בבית, יש לך מדפסת בכזה סדר גודל? ואם בדפוס, הם לא צריכים קפל ספר. אתה עושה גודל B5 ומייצא ל PDF ונותן להם להסתדר עם זה לבד. [פעם צחקתי על איזה מדפיס שמה ההבדל ביני לבינו, שנינו משתמשים באותה תוכנת PDF. אקרובט. בתגובה הוא פתח לי חלונית 'תוספים' עם כל טוב מצרים בשפת החרטומים [אנגלית, כמדומני], ואמר לי שאת זה אין לי...] -
@תודה-רבה-4
האם סיימת אם המדריך?
עשיתי כמוהו וחלק מהטורים לא יצאו כ"כ שווים בסוף. -
@כתר-התורה תודה שאתה מזכיר לי. אשתדל להמשיך בהקדם.
אתה יכול להעלות צילום מסך של כל העמוד של מה שעימדת?
-
@תודה-רבה-4
אני יכול לשלוח למייל שבפרופיל?
תודה רבה -
@כתר-התורה כן. אבל יקח לי זמן עד שאפתח אותו. וגם כאן. אני צריך לסגור עכשיו. תשלח לשם, ואשתדל בהקדם.
-
@תודה-רבה-4 שלחתי, לכשיהיה לך זמן נמשיך שם.
תודה רבה -
@תודה-רבה-4 כתב מומלץ להשתמש בסוף ההקלדה במאקרו שנמצא ב https://tchumim.com/post/72875 כדי להסיר רווחים כפולים, שגיאות הקלדה וכדו'.
צריך זהירות גדולה בשימוש במאקרו זה, ואני יתן שני דוגמאות, 1. בספר ישן שמהדירים מקובל לתקן כך כל[ומ]ר, ולאחר התיקון במאקרו זה נהיה כך כל [ומ] ר. 2. אם כתוב חנון ןרחום, לאחר התיקון זה נהיה חנוןן רחום, אני כבר נכוותי בזה בקובץ גדול מאוד, ועבדתי קשה אח"כ לשחזר את מה שהיה.
אם יש למישהו רעיון איך להתגבר ע"ז אשמח מאוד, או לעשות שיהיה אפשר להשתמש רק עם חלקים מהתיקונים. -
למה לא תעלה את הקובץ וורד הסופי שאתה ערכת אחרי כל ההגדרות????
אני לדוגמא מתחיל לכתוב עכשיו, אם תעלה לי את המוכן אני ימחק את התוכן שבו , וישתמש עליו מראש!
במקום להגדיר הכל וקצת הסתבכתי...
אשמח מאד אם אתה או כל משהו שכבר יש לו וורד מעומד, תעלו לכאן, נוריד ונראה...
תודה!