בקשת מידע | עיצוב ספרי קודש
-
@es0583292679 אולי מישהו מסכים להרים את הכפפה וליצור איזה קובץ הדרכה?.
נ.ב. סתם שאלה את הספר האמצעי [כמדומה לעיל] אני מנחש שעשית שני טורים תיבת טקסט לאמצע, אני צודק או לא?
[אני רוצה לבחון את הידע שלי, לראות אם אני מסוגל לעשות כעת משהו בתכנות הללו או לא]נ.ב. 2 אני כמרי הרבה אברכים שהיו רוצים לעמד את קונ' בוורד וכו' אבל לשלם ע"ז אולי 150 יש להם מאיפה לגרד יותר מזה אין אפי' על מה לחלום, מאיפה אברך יכול לגרד 2000 ש"ח לקורס?
אם מישהו ירים את הכפפה יהיו לו מזה המון זכויות ואפשר גם למכור את זה במחיר שפוי, כמו הספר של יואל שילה שעולה 40 ש"ח או 30 בקובץ דיגיטלי ואני מאמין שיהיו מאות קונים בשונה מקורסים יקרים שכמעט לא מדברים לאברך קלאסי בגלל המחיר הגבוה.
תודה רבה ויישכ"ג לכולם. -
@MERS אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
נ.ב. סתם שאלה את הספר האמצעי [כמדומה לעיל] אני מנחש שעשית שני טורים תיבת טקסט לאמצע, אני צודק או לא?
[אני רוצה לבחון את הידע שלי, לראות אם אני מסוגל לעשות כעת משהו בתכנות הללו או לא]נ.ב. 2 אני כמרי הרבה אברכים שהיו רוצים לעמד את קונ' בוורד וכו' אבל לשלם ע"ז אולי 150 יש להם מאיפה לגרד יותר מזה אין אפי' על מה לחלום, מאיפה אברך יכול לגרד 2000 ש"ח לקורס?
אם מישהו ירים את הכפפה יהיו לו מזה המון זכויות ואפשר גם למכור את זה במחיר שפוי, כמו הספר של יואל שילה שעולה 40 ש"ח או 30 בקובץ דיגיטלי ואני מאמין שיהיו מאות קונים בשונה מקורסים יקרים שכמעט לא מדברים לאברך קלאסי בגלל המחיר הגבוה.
תודה רבה ויישכ"ג לכולם.רב טקסט אני עושה בטבלאות.
לעשות קורס אני לא מתכוון חוברת כמו של יואל שילה, אני מתכוון להעביר שיעורים חיים, ועם תמיכה ושאלות וכו', וללוות כל אברך עד לתוצאה, כמו בקורס אמיתי.
זה נכון שאלפיים ש"ח זה הרבה מאד, אך השאלה מה התוצאה, אמרתי בבירור שאולי זה פחות ואולי יותר, תלוי מה התגמול, העיקר שיצא זול וקצר ומספק.
2000 ש"ח זה זול לעומת קורס של פרוג בכ-13,000 ש"ח [!], וגם לעומת עימוד ספר אצל מעמד שבקל זה עובר את הסכום הזה, (ספר טקסט אחד כ-500 עמ', או ב' טקסטים כ-300 עמ' זה כבר מתחרה עם זה ואפילו עובר את זה). -
@es0583292679 אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
תודה רבה ויישכ"ג לכולם.רב טקסט אני עושה בטבלאות.
לעשות קורס אני לא מתכוון חוברת כמו של יואל שילה, אני מתכוון להעביר שיעורים חיים, ועם תמיכה ושאלות וכו', וללוות כל אברך עד לתוצאה, כמו בקורס אמיתי.
זה נכון שאלפיים ש"ח זה הרבה מאד, אך השאלה מה התוצאה, אמרתי בבירור שאולי זה פחות ואולי יותר, תלוי מה התגמול, העיקר שיצא זול וקצר ומספק.
2000 ש"ח זה זול לעומת קורס של פרוג בכ-13,000 ש"ח [!], וגם לעומת עימוד ספר אצל מעמד שבקל זה עובר את הסכום הזה, (ספר טקסט אחד כ-500 עמ', או ב' טקסטים כ-300 עמ' זה כבר מתחרה עם זה ואפילו עובר את זה).אתה צודק ב-100% אבל למעשה לכן הרבה מסתפקים בעימוד זוועה של חצי חינם או חבר שקצת יודע או לבד וכדו',
אני מאמין שאין על הקורס שלך, אבל אפי' תעשה משהו בהסרטה יותר בזול או הדרכה כללית
ואני מדבר אפי' על משהו קבוצתי שנעשה כאן מידע קבוצתי בלי השקעה מסיבית משהו בקובץ שמותף ואח"כ מישהו [אני או מישהו אחר] יסדר את זה למי שרוצה אפי' שיתן הצצה מה צריך בכללי, לא לעימוד מושלם אבל למשהו שראוי לעלות על השולחן.
ושוב יישכ"ג לכולם. -
@es0583292679
את זה איך עשית, טבלה?- איך בדיוק.
אשמח אם תוכל להיחחכימני
-
@es0583292679
את זה איך עשית, טבלה?- איך בדיוק.
אשמח אם תוכל להיחחכימני
-
@es0583292679 למעשה, זכיתי להסתכל מעט בוידאו של ההדרכה של רב טקסט שהביא @מניין, וראיתי כיצד אתה צריך לשחק רבות בהעברת מילים בודדות (ועוד קצת, ועוד קצת) כדי להתאים את תיבות הטקסט בהתאם, מה שבאינדיזיין קורה באופן אוטומטי מאחר וישנה שם האפשרות לעשות קישור בין תיבות טקסט, חשבתי אולי יהיה כדאי בשבילך להוריד את האינדיזיין בעברית שתורגם ע"י @פישל הנפלא, ולהיעזר בזה, חוששני ש(לו ורק )בשביל הזמן שייחסך לך בהעברת מילים מתיבה לתיבה שווה לך לנסות להתחיל לעמד באינדיזיין.
בעזרת השם אני ישמח להדריך אותך (כפי הזמן אשר ירחיב לי השי"ת) כיצד עושים הגדרות לפסקאות וכו' (חושבני שאין זה מסובך כשיש לך הדרכה מפורטת), וכן לתיבות טקסט וכו' וכו' ע"י שימוש במאסטר.ובטוחני שייקל עליך העניין במאוד ואדרבה - תצליח ותפרוץ באינדיזיין עד למאוד (ותפתח לזה סקריפטים וכו' שיעזרו גם לי, ובזה אבוא על שכרי...).
האם הינך מעוניין לנסות?
עריכה: אני בטוח שגם לכל שאר אברכי הקודש יועיל רבות החיסכון האדיר בזמן. לא רק לך...
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
@es0583292679 למעשה, זכיתי להסתכל מעט בוידאו של ההדרכה של רב טקסט שהביא @מניין, וראיתי כיצד אתה צריך לשחק רבות בהעברת מילים בודדות (ועוד קצת, ועוד קצת) כדי להתאים את תיבות הטקסט בהתאם, מה שבאינדיזיין קורה באופן אוטומטי מאחר וישנה שם האפשרות לעשות קישור בין תיבות טקסט, חשבתי אולי יהיה כדאי בשבילך להוריד את האינדיזיין בעברית שתורגם ע"י @פישל הנפלא, ולהיעזר בזה, חוששני ש(לו ורק )בשביל הזמן שייחסך לך בהעברת מילים מתיבה לתיבה שווה לך לנסות להתחיל לעמד באינדיזיין.
בעזרת השם אני ישמח להדריך אותך (כפי הזמן אשר ירחיב לי השי"ת) כיצד עושים הגדרות לפסקאות וכו' (חושבני שאין זה מסובך כשיש לך הדרכה מפורטת), וכן לתיבות טקסט וכו' וכו' ע"י שימוש במאסטר.ובטוחני שייקל עליך העניין במאוד ואדרבה - תצליח ותפרוץ באינדיזיין עד למאוד (ותפתח לזה סקריפטים וכו' שיעזרו גם לי, ובזה אבוא על שכרי...).
האם הינך מעוניין לנסות?
עריכה: אני בטוח שגם לכל שאר אברכי הקודש יועיל רבות החיסכון האדיר בזמן. לא רק לך...
אסביר שוב למי ששכח או לא הבין.
אני לא מדבר על רב טקסט, (למרות שאני אישית עושה בזה גם רב טקסט, וגם הדרכתי כמה אנשים לעשות רב טקסט בזב, וזה מוציא תוצאות מתחרות לחלוטין! למי שמעמד תוך כדי הקלדה, כמוני למשל, גם לא מרגיש כ"כ את הקושי בעימוד...), אני דיברתי על עימוד סטנדרתי - לא עם טבלאות!
ברור שטבלאות זה מסובך וקשה, כתבתי בפירוש את זה קודם כזכורני.
רוב האברכים די להם בשתי טקסטים, ולזה לא צריך טבלאות, וממילא לא צריך לא את אינדיזיין או תג או שמג או באג.אני מקוה שכעת ברור יותר.
-
-
ברור שטבלאות זה מסובך וקשה, כתבתי בפירוש את זה קודם כזכורני.
רוב האברכים די להם בשתי טקסטים, ולזה לא צריך טבלאות, וממילא לא צריך לא את אינדיזיין או תג או שמג או באג.דבריך מתחברים למה שאמר @צור בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
שני התוכנות האלו הן הדבר האמיתי לעימוד ספרים
כל השאר חיקויים (שעל איכות החיקוי רבו הדעות)מאחר ורוב האברכים שמו"ל קובץ וכיו"ב אינם נכנסים להגדרה של 'מעמדי ספרים' אלא שמאחר ואין להם כסף לשלם למעמד והם רוצים להו"ל בצורה יפה ולא סתמית - למדו רבות כיצד להוציא את הטקסט ביופיו המקסימלי מתוך תוכנת וורד - אותה יש בכל מחשב ואותה הם מכירים (ומכאן הגיעו כאלו שאפילו הרחיקו לכת (ואולי לשיטתך אף הצליחו בה - עכ"פ אני חולק על זה) וגם ספרים ממש הם מעמדים בוורד).
אך בדר"כ כשמדובר על ספר - כבר יש תקציב והולכים ומשלמים למעמד מקצועי שעושה את העבודה ולא משנה למחבר הספר באיזו תוכנה משתמש המעמד בכדי לעמד את ספרו (ולהעיר, שכמעמד אני יודע שהרבה יותר קל באינדיזיין (או תג - אין לי) מאשר בוורד. וק"ל).
-
@צור אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
אינדיזיין יותר גרפית ללא רב טקסט, ממשק נח איכות סטנדרט אדובי תמונות ועוד
לפי כל ההתכתבות כאן נראה לי שגם אם יש אפשרות לעמד רב טקסט בתוכנה כלשהי גם תוך סירבול רב וטרחה עצומה (וורד), כל שכן שאפשר להכניס את אינדיזיין תחת ההגדרה שניתן לעמד בה רב טקסט... בפרט שיש לזה סקריפטים טובים (בתשלום - דוגמת הסקריפט הזה, וחינמי המתחרה בזה שבתשלום אני בעצמי העלתי בעבר כאן בפורום).
הלא כן?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
אינדיזיין באנגלית, וורד בעברית.
יש בעברית מתורגם
אינדיזיין היא תוכנה שצריך ללמוד אותה ואילו וורד ממש ממש לא, אולי קצת נסיון, כל הצורה של אינדיזיין מקשה מאד על החווייה והתפעול, ומצריך ידע והעמקה, וזה ממש לא מתאים עבור אברך בן תורה שיושב בביהמ''ד, ואף פעם כמעט לא תראה מישהו יושב עם זה בכוול.
מי שחושב שבוורד אין ממשק חווייתי לעימוד בסיסי יותר מאינדיזיין אות הוא שאינו מכיר את וורד, ולא יודע את סודות המקצוע, ולכן יש לו ביקורת ותסכול, אך מי שיודע להשתמש בוורד רואה שכמעט הכל אפשר לעשות בו כמין חומר.
הוא הדבר שלעימוד בוורד גם צריך סודות מקצוע
א. מאד קשה ללמוד אותו, הקורס עולה כ-12/13 אלף ש''ח בפרוג ומתפרס על שנה, (הלימוד כולל גם אינדיזיין כמדו' ואולי עוד משהו), ולא כולם מצליחים, צריך לזה גישה וכמו בכל מקצוע, ובוורד זה הרבה יותר קל.
עולה 11500 ניתן להגיע עם מלגות רק 1600
ב. הממשק של התוכנה כ''כ ישן שאילולא שאין לו תחליף אף אחד לא היה מוכן להמשיך עם זה בעידן הנוכחי, משא''כ בוורד אי אפשר לתאר את נוחות הממשק, כשתראו את וורד ואת תג האחד על יד השני - תבינו על מה אני מדבר...
חד משמעית נכון
לגבי התוספים, לכל אחד יש את המעלות שלו, אבל העניינים החשובים - מהם המחיר התמיכה והשירות, תעשו את החישובים שלכם.....
גם בעניין זה מכון כתר תורה מוביל בזה שיש תמיכה וייעוץ טלפוני חינם (8ולא לפי 200 ש"ח לשעה) ואם נאבד קוד נגדי (כגון במקרה איפוס) הרב סילבר נותן בנפםש חפצה
-
שלא קרו ולא שנו פסוק או או משנה אחת מימיהם, וכל מגמתם הוא איך לשכנע אברכים לקחת גמ"חים ולמכור את הבית תמורת לשמוע את ה'שיעורים כלליים' שלהם.
חושבני שזו הוצאת שם רע
מלמד קורס עימוד הוא יהודי ירא שמים (רבי ש. ברגר) אני מכירו באופן אישי
גילוי נאות: אני לומד עימוד בפרוג כעת
עימוד רגיל - הדרך הכי טובה בעולם, מששת ימי בראשית עד היום, עבור מי שבא לפנינו לשאול למה כדאי לו להכנס - אם הוא רוצה להיות ריאלי ולהשאר אברך נורמלי שמקסימום עושה עבודות לאנשים מהצד, אז הכי הכי מומלץ בכל העולם זה וורד, וכל השאר רק נזק ועוד נזק פרוצדורות וקשקושים, ומיותר לחלוטין!
הרב סילבר היות שאני מכבד אאת דעתך אשאל כמה זמן לוקח לך לעמד ספר עם הערות שוליים 150 עמ' (לי לקח סה"כ יומיים * חמש שעות סה"כ 10 שעות)
כמה זמן לוקח לך רב טקסט נניח כמו מנחת יחנוך (לי יוצא ממוצע של 10 דקות לעמוד) -
פוסט זה נמחק!
-
@צור אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
סילבר היות שאני מכבד אאת דעתך אשאל כמה זמן לוקח לך לעמד ספר עם הערות שוליים 150 עמ' (לי לקח סה"כ יומיים * חמש שעות סה"כ 10 שעות)
כמה זמן לוקח לך רב טקסט נניח כמו מנחת יחנוך (לי יוצא ממוצע של 10 דקות לעמוד)אני לא יכול להגיד בלי לראות, אך ספר נורמלי עם סגנונות נורמליים ללא מעברי מקטע ושאר טעויות שאברכים עושים, מסתמא פחות מחצי שעה.
אם זה עם כל הטעויות וכו' יכול לקחת פי כמה זמן, ואני לא אוהב לקבל עבודות עם כאלה בעיות.ולכן לקליינטים שלי אני מבקש שישנו את הדרך שלהם, ויעבדו עם סגנונות וללא מעברי מקטע.
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
יועיל מאוד לכל המעמדים באינדיזיין לעניין הרב טקסט והערות השוליים..
הצבעתי, תעשו חיל!