בקשת מידע | עיצוב ספרי קודש
-
מאחר ואני לא למדתי בקורס מסודר אלא מתוך עימוד ספרים - ספרי קודש בלבד - אני יודע ויכול לכתוב (אעלה זאת בל"נ בבית הזמנים. התחלתי לכתוב) מדריך מסודר ומקיף מנסיוני האישי בעימוד ספרי קודש.
אני מאוד מאוד אשמח, לו היה זמן בידי הייתי הולך לקורס מסודר, אני מודה לך על היוזמה-מראש!
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
@poker אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
צריך לכתוב מדריך ייעודי לספרי קודש באינדיזיין
מאחר ואני לא למדתי בקורס מסודר אלא מתוך עימוד ספרים - ספרי קודש בלבד - אני יודע ויכול לכתוב (אעלה זאת בל"נ בבית הזמנים. התחלתי לכתוב) מדריך מסודר ומקיף מנסיוני האישי בעימוד ספרי קודש.
באם יהיו מי שילמדו מכך כיצד לעמד גם ספרי חול - יערב להם. לא בזה אני מתמחה (לא שישנו הבדל עצום כ"כ.. אך עדיין), ועל כן לא בזה אני יתמקד.
ולפי הנשמע מתגובות הכותבים לעיל, הנה לאברך פשוט מן השורה לא פשוט כיצד להתחיל לעמד מאחר והתוכנה באנגלית ואינה נעימה ומסבירה למשתמש המתחיל, ועל כן גם לצורך עימוד ספרי קודש ישנו צורך למעט 'מדריך כללי על אינדיזיין'. ועל כן אשתדל לעשות גם זאת.
בעזרת השם.
חשוב מאוד!
-
@לוי-ק אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
באם יהיו מי שילמדו מכך כיצד לעמד גם ספרי חול - יערב להם. לא בזה אני מתמחה (לא שישנו הבדל עצום כ"כ.. אך עדיין), ועל כן לא בזה אני יתמקד.
ולפי הנשמע מתגובות הכותבים לעיל, הנה לאברך פשוט מן השורה לא פשוט כיצד להתחיל לעמד מאחר והתוכנה באנגלית ואינה נעימה ומסבירה למשתמש המתחיל, ועל כן גם לצורך עימוד ספרי קודש ישנו צורך למעט 'מדריך כללי על אינדיזיין'. ועל כן אשתדל לעשות גם זאת.
בעזרת השם.כל הכבוד על היוזמה הברוכה!
הצעת יעול: אם תוכל להתאים את ההדרכה גם לאינדזיין בעברית שיש בפורום זה יהיה ענק!!! (כך לרוב האנשים יחסך הזמן לזהות כל דבר היכן הוא באנגלית, וגם בדר"כ בעברית האינטואיציה עובדת טוב יותר גם בייחס לדברים שלא נלמדו) -זה יכול ליהיות גם בשלב שני לאחר סיום ההדרכה באנגלית.
ובכל אופן תודה רבה והצלחה עצומה. -
@הרב-יעקב-ישראל זה באמת מעצבן הרבה פעמים שהמדריכים הם לאנגלית, ואתה צריך לעבוד קשה להבין על מה המדריך מדבר
דא עקא ש @לוי-ק בעצמו, אם הוא רגיל לאנגלית יהיה לו קשה לכתוב על עברית, אבל אולי באמת יותר קל לחפש ב'עברית' את ה'אנגלית', וכן מסתבר
עוד בעיה, שאם ההדרכה היא על חיפוש והחלפה - אנחנו בבעיה
-
@es0583292679
אין מי לשאול, אבל כל דבר הוא מסביר בטוב טעם וכולל הדגמות בתוך טקסטים איך לבצע כל דבר בפועל.
יתכן שיהיו כאלו שלא יספיק להם.
@עניו-כמשה אכן כמו ש @גגגג כתב, וכמו שאני אישית כתבתי בהודעה שאני השתמשתי בקורס והרגשתי שזה יכול לעזור לאחרים...:::
ואני לא ממומן מאף אחד.
:::
ואחרי שרכשתי ועברתי על הקורס זה קידם אותי מאות קילומטרים...
ואני ידגיש שוב שמדובר בסה"כ 200 ש"ח שזה סכום מצחיק ביחס למידע שהוא נותן שם.
-
הצעת יעול: אם תוכל להתאים את ההדרכה גם לאינדזיין בעברית שיש בפורום זה יהיה ענק!!! (כך לרוב האנשים יחסך הזמן לזהות כל דבר היכן הוא באנגלית, וגם בדר"כ בעברית האינטואיציה עובדת טוב יותר גם בייחס לדברים שלא נלמדו) -זה יכול ליהיות גם בשלב שני לאחר סיום ההדרכה באנגלית.
ובכל אופן תודה רבה והצלחה עצומה.לידיעתך ישנם כמה דברים שניתוספו באינדיזיין המתקדמים יותר שלא קיימים בעברית.
-
@simcha33345 לכן לא אמרתי שייעשה רק הדרכה לעברית, אלא שאם אח"כ יהיה אפשר לעשות התאמות לעברית, זה יהיה עצום!
( מה גם, שלדעתי רוב המשתמשים לא זקוקים לכל הפיצ'רים שנוספו בהמשך, והנוחות בעברית עדיפה להם) -
@הרב-יעקב-ישראל אמר בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
התאמות לעברית
אי"ה והזמן יאפשר - בשמחה. בינתיים אני מנסה להתקדם במדריך הכללי - באנגלית (תוך הדרכות מפורטות ותמונות וכו' וכו').
-
@תודה-רבה-4
גם אני אשמח מאד להדרכה שכזו. -
@לוי-ק כתב בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
(אעלה זאת בל"נ בבית הזמנים. התחלתי לכתוב)
מאחר ואכן כדברי @עניו-כמשה בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
חשוב מאוד!
רציתי שזה יהיה בצורה הטובה ביותר בעזה"י, מה שדורש הרבה יותר זמן ממה שחשבתי, ובהתחשב בכך שבבין הזמנים עסקתי בכו"כ עניינים חשובים (יותר...), ושהיום ר"ח אלול.. הנה ייקח קצת יותר זמן להכנת המדריך.. ועמכם הסליחה...
אפרט, בשלב הכתיבה אני נמצא כעת בין השליש לחצי המדריך בערך, אחרי זה אני רוצה לערוך זאת וללטש זאת בעזרת חבר'ה שמבינים בזה... אחרי זה אצטרך להתאים זאת לפורום הנפלא שלנו (אצטרך ללמוד כיצד עושים כותרות וכו' וכו' מאחר וזה ארוך מאוד...), ולהעלות זאת תיכף ומיד אחרי.
אך לאור העיכוב - אולי תרוויחו דבר נוסף (כפיצוי) שאנסה (בל"נ) לעשות במקביל גם את ההצעת ייעול שהעלה @הרב-יעקב-ישראל בבקשת מידע | עיצוב ספרי קודש:
כמובן שבכל מקרה אפרט ביותר ואסביר עם קבצי עזרה וכו' את העניין של 'חפש והחלף' שמצד עצמו חוסך המון שעות ארוכות בעימוד (מניסיון!), כהערת @ש-בר.
מה שבטוח - תוך כדי כתיבת המדריך התחלתי להבין לכמה הערכה ראויים כל כותבי המדריכים כאן, שהרי בפגישה פנים אל פנים/וידאו וכיו"ב - זה היה הרבה הרבה יותר קל.. אבל כתיבה דורשת יותר מחשבה, תימצות, הבהרה וכו' - מה שלדעתי מקל מאוד למשתמשים במדריך. שאפו למדריכים!
כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה!!
-
-