שאלה | 'שלח אל' כפול - יש דבר כזה?
-
-
@פלורידה דבר ראשון תודה רבה על ההשקעה
לא הבנתי מה הבאת מהפיתרון הטוב ביותר, אני מכיר את התוכנה טיפה, ואני לא יודע איך לעשות מה שביקשתי
אגב, במה שהבאת מתחומים ראיתי שמדברים על 'גזור אל', לא הספקתי לעבור על הכל שם לאט, אתה יודע על זה משהו?
ושוב תודה -
-
@dfhzrhree
את זה אני מכיר
השאלה היא אם אפשר לשכפל את ה'שלח אל', דהיינו שבתפריט הימני יהיה שלח אל ולמטה עוד שלח אל, וזה בשביל הסדר,
בנוסף שאלתי אותו [בעקבות ההפניות שלו], אם יש אפשרות של קבוצה של גזור אל [ללא צורך להשתמש בshift],
בכל אופן תודה על הרצון לעזור -
@פלורידה
תודה
לא הבנתי איך לערוך את הקוד שיהיה גם לתיקיות ולא רק לקבצים
דבר נוסף, הצלחתי לערוך את הקוד שיהיה לתיקיה אחרת, אבל ניסיתי להכין שני קבצים, אבל לא הצלחתי שיהיה את שניהם, אלא רק מה שהותקן אחרון זה מה שקיים
ועוד שאלה אחרונה, האם אפשר לעשות שיהיה תת תפריט שיהיה כמה אופציות להעברה [כמו שיש ב'שלח אל']
בכל אופן תודה על העזרה -
לפקודה של הקובץ קוראים
Move
כאשר אתה מריץ קובץ אחר אתה משנה את הפעולה של הפקודהMove
.אם אתה רוצה שתי פקודות, אתה צריך לשנות את השם של הפקודה בקובץ השני.
אם אתה רוצה גם לתיקיות, אתה צריך להוסיף גם את התוכן שבפוסט הזה.
סך הכל לכאו' זה מה שאמור להיות לך בתוך קובץ עם סיומת
reg
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Move] @="Move to folder name" "AppliesTo"="NOT (System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Users\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\ProgramData\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Windows\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Windows.old\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Windows\\System32\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Program Files\" OR System.ItemPathDisplay:=\"C:\\Program Files (x86)\")" "NoWorkingDirectory"="" "Position"="bottom" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Move\command] @="cmd /c move /y \"%1\" \"C:\\Users\\Brink\\Pictures\""
-
@פלורידה
תודה על התשובה והעזרה
מה זה נקרא לשנות את השם של הפקודה, שיניתי גם בייעד וגם בשם של מה שרשום למעשה בתפריט הקשר, וגם בשם הקובץ.. איפה אני עוד צריך לשנות?ולגבי ליצור תת תפריט יש לך מושג?
אגב, אם אנחנו מדברים כבר על הנושא של תפריט הקשר, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות שיהיה בתפריט הקשר 'תיקיה חדשה', ולא דרך חדש, [פתחתי ע"ז אשכול, ולא ענו לי, אז אני מזכיר את זה פה, ס"ה זה קשור..]
-