מדריך | אפשרויות הטקסט בצ'אטים
-
מאחר שלא ראיתי שכתבו על זה, ואמנם יכול להית שזה ידוע לחלק מהמשתמשים- אני רוצה בכל זאת להסביר לאלו שלא מכירים את זה..
אני יודע שיהיו שאלות למשתמשים שיגידו שאין להם צ'אט אז אני כותב מראש שהצ'אט פתוח מרמת מוניטין מסיימת ובהתאם לשיקולי ההנהלה
אתם יכולים לעשות בצ'אט את כל סוגי הטקסט שאתם יכולים לעשות בפוסט רגיל.
להלן מה אתם צריכים לעשות בשביל כל סוג טקסט שאפשרי בצ'אט :- **הטקסט שלכם ** = טקסט מודגש
- ***הטקסט שלכם *** = קו תחתון
- *הטקסט שלכם * = טקסט נטי
- כוכבית אחת יוצרת פריט רשימה
- אם תרצו לעשות קו חוצה- פשוט תלחצו אנטר, 3 כוכביות, שוב אנטר ונוצר קו חוצה!!
- ~~הטקסט שלכם ~~ =ק חצה
- ''' מעל הטקסט ו''' מתחתו יוצר שורת קוד
[הטקסט שלכם](כאן תדביקו את הכתובת קישור) = טקסט קישור
[הטקסט שלכם](כתובת התמונה) = כיתוב בבעיות תמונה - %(מספר קסדצימאלי)[הטקסט שלכם] = טקסט צבוע (כולל ה- ] השני!)
בשביל לעשות צבע אתם צריכים את המספר הקסדצימאלי של הצבע, לכל צבע אפשרי יש לו מספר קסדצימאלי ולפי המספר הזה מקבלים כל צבע אפשרי..בשביל למצוא מספר כזה בשביל צבע נגיד ירוק תכנס לאתר הזה, תבחרו בצבע ירק וסמוך הלוח צבעים- תראו קטע נוסף, מתחת האותיות
HEX יהיה לכם את המספר הקסדצימאלי של הצבע אותו תעתיקו ותדביקו איפה שכתבתי מקודם..-
#anchor(כותרת) = יצירת כתרת
-
°fa-info (הטקסט שלכם) = טקסט מידע אבל אתם צריכים להשים את הסימן הזה ° אחרי ה- fa-info ע''מ שזה יעבוד...
-
||הטקסט שלכם|| = ספויילר
-
' בתחילת הטקסט ו- ' בסופו ייצור לכם קוד
-
[מאושר](https://file.shmuel.net/מאושר-בנטפרי.png = מאושר בנטפרי אבל תשימו ) בסוף הכתובת של התמונה
-
הסימון > ולאחריו הטקסט שלכם יעשה ציטוט (זה כבר מופיע במדריך של @מתחיל-מומחה האלוף, רק חשוב שאם אתם רוצים לעשות ציטוט ולהגיב עליו- אתם צריכים לעשות שיפט+ אנטר פעמיים כדי שזה יראה ציטוט, ולמטה התגובה על הציטוט.
יש כמה דברים שלא רשמתי כמו מיקום הטקסט (יישור ימינה, שמאלה וכו,) כי זה לא עובד וכמו שכתבתי, "הדברים האפשרים בצ'אט"
אם יש לכם הערות/הארות- תוכלו להגיב (אם זה תיקון מסויים- עדיף לכתוב לי בפרטי למען הסדר)
מקווה שהעלתי!! -
@ephraum-tzvi הפשוט ביותר הוא לכתוב בתוך פוסט ריק לעצב כרצונך ולהעתיק את הכול היישר אל הצ'אט במקום להסתבך עם פקודות
-
@המלך-הגדול עם מי תעשה סקר?
פשוט תשאל את השני מה הוא חושב..... -
@המלך-הגדול גם אם תצרף כמה בדר"כ זה כמות שאפשר לשאול
ולעצם שאלתך נראה לי מסברא שאי אפשר היות וסקר הוא לפתוח פוסט בצורה מסוימת
משא"כ כל הדברים שהביאו כאן הם עריכה של העיצוב טקסט -
@המלך-הגדול כתב במדריך | אפשרויות הטקסט בצ'אטים:
או שאני יצרף עוד כמה לצאט (אם אני לא טועה אפשר)
זכור לי שיש הגבלה בפורום לשיחה עם שני אנשים בלבד
זה דרישה בסיסית של נטפרי לפציחת פורומים -
@צור כתב במדריך | אפשרויות הטקסט בצ'אטים:
@המלך-הגדול כתב במדריך | אפשרויות הטקסט בצ'אטים:
או שאני יצרף עוד כמה לצאט (אם אני לא טועה אפשר)
זכור לי שיש הגבלה בפורום לשיחה עם שני אנשים בלבד
זה דרישה בסיסית של נטפרי לפציחת פורומיםנראה לי ש@המלך-הגדול מתכוון לצ'אט של גוגל, ו@צור מדבר על הצ'אט כן בפורום.
אני טועה? -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במדריך | אפשרויות הטקסט בצ'אטים:
נראה לי ש@המלך-הגדול מתכוון לצ'אט של גוגל, ו@צור מדבר על הצ'אט כן בפורום.
אני טועה?דברי טעם!
אגב, לכאורה התווים דלעיל רלוונטיים לצ'אט בכל פורום שעל NODEBB... (יש עוד פורומים?... ) -
@dfhzrhree בדיוק אני שואל את זה גם על עוד פורומים שיש ברשת
-
@המלך-הגדול ובכן, כל מה שעל נודביבי כמו פורום אמור להשתמש באותן פונקציות פחות או יותר
-
@dfhzrhree השאלה היא אם עובד על הצאט סקר
-
@המלך-הגדול לא יעבוד בצ'אט