בקשת מידע | איך לצבוע גופן לזהב מבריק
-
שלום רב!
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך ניתן לצבוע בפוטושופ וכו' גופן לצבע זהב מבריק לדוג' כמו אלו תודה רבה

-
שלום רב!
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך ניתן לצבוע בפוטושופ וכו' גופן לצבע זהב מבריק לדוג' כמו אלו תודה רבה

@ברוך-קליין

אגב הצבע של מה שהבאתה הוא יותר ברונזה מזהב
אבל אפשר לשחק תמיד בצבעים
הצבע המקורי של זהב הוא #ffd700 מורכב מ 100% אדום, 84.31% ירוק ו 0% כחול גוון של 51° (מעלות), 100% רוויה ו 50% בהירות. -
@ברוך-קליין

הצבע המקורי של זהב הוא #ffd700 מורכב מ 100% אדום, 84.31% ירוק ו 0% כחול גוון של 51° (מעלות), 100% רוויה ו 50% בהירות.@מויטיו אוקי תודה רבה
-
@ברוך-קליין

הצבע המקורי של זהב הוא #ffd700 מורכב מ 100% אדום, 84.31% ירוק ו 0% כחול גוון של 51° (מעלות), 100% רוויה ו 50% בהירות.@מויטיו אמר בבקשת מידע | איך לצבוע גופן לזהב מבריק:
@ברוך-קליין

הצבע המקורי של זהב הוא #ffd700 מורכב מ 100% אדום, 84.31% ירוק ו 0% כחול גוון של 51° (מעלות), 100% רוויה ו 50% בהירות.יש מצב שאתה מעלה קובץ pptx עם הגדרות צבע כמו שמופיע בתמונה שלך?
יעזור לי מאאד! -
@מויטיו אמר בבקשת מידע | איך לצבוע גופן לזהב מבריק:
@ברוך-קליין

הצבע המקורי של זהב הוא #ffd700 מורכב מ 100% אדום, 84.31% ירוק ו 0% כחול גוון של 51° (מעלות), 100% רוויה ו 50% בהירות.יש מצב שאתה מעלה קובץ pptx עם הגדרות צבע כמו שמופיע בתמונה שלך?
יעזור לי מאאד!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות