בקשה | קובץ xml לתפריט לנוקיה 208
-
@ephraum-tzvi
אני עכשיו מנסה -
@ygg נסה לעשות איש קשר חדש> אפשרויות>הוספת קישור (לא מדויק כ''כ כי כרגע הפלאפון שלי לא פתוח אבל משהו כזה) ותמחוק את מה שכתוב מראש ותכתוב /:rtsp תשמור אותו ותפתח את הקישור, כעת תיכנס למושמעת כעת(נראה לי שבאפשרויות) ותמחק את מה שמושמע ותיכנס שוב לאפשרויות>דרך בלוטוס (נמצא הכי למטה) ו-חשוב, תלחץ הרבה פעמים רצוף
מקווה שזה יעזור!
אני לא בדיוק זוכר מאיפה מה שכן- זה מתוך מדריך בפורום אז אין לי קרדיט.. -
@ephraum-tzvi בסדר
הצלחתי למחוק החזרתי את התפריט האורגינל ודרך הישומים -
@ephraum-tzvi @משה-מזרחי
מה עוד האופציות לגבי התפריט ? -
@ephraum-tzvi
האם יש קובץ של תפריט נורמלי ?
כמו בנוקיה C2 שאף פעם לא היה לי בעיה איתו -
@ephraum-tzvi
התכוונתי לרגיל הכשר ! -
@ephraum-tzvi
אני לא יודע איך עושים
יש מצב שאתה עוזר לי בזה ? -
@ygg אני יותר מתמצא בc2 (בהתחלה חשבתי שיש לזה מדריך, אבל אני רואה שהוא מדבר על סי2) אבל כמדומני שאתה פשוט מוחק את השורות הלא רצויות האלו:
<nlink id="1">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Facebook;midlet-name=Facebook</nlink> <nlink id="2">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Ovi%20Store</nlink> <nlink id="3">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=OviBrowser</nlink> <nlink id="4">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Tweets%20by%20Nokia</nlink> <nlink id="5">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Nearby</nlink> <nlink id="6">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Twitter</nlink> <nlink id="7">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nimbuzz;midlet-name=Nimbuzz</nlink> <nlink id="8">localapp://jam/launch?midlet-vendor=WhatsApp%20Inc.;midlet-name=WhatsApp</nlink> <nlink id="9">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=TnB%20Hub</nlink> <nlink id="12">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Notifications</nlink> <nlink id="13">localapp://jam/launch?midlet-vendor=Nokia;midlet-name=Mail%20for%20Exchange</nlink>
תחפש לקראת סוף כל שורה יש שם את השם של היישום דוגמא-
;midlet-name=WhatsApp</nlink>
ופה אנחנו מבינים שזה הקיצור לוואטספ אז תמחק את כל השורה
וכן הלאה..
נ.ב. תוכל להשוות את זה לקובץ כשר של סי2 ותראה מה יש שם שאתה רוצה ומה לא צריך ויש בקובץ הלא כשר של 208
מקווה שזה יעזור ובהצלחה!!! -
@ephraum-tzvi
אוקי תודה רבה -
@ephraum-tzvi @משה-מזרחי
תודה רבה רבה על כל העזרה !!!
הצלחתי למצוא כאן מוכנים ב"ה
המדריכים שבינכם אולי כדאי שיכניסו אותם לעמוד הראשי שזה יהיה מסודר -
@ygg לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון, אם זה להזיז את הנושא לסוג נושא וכדו'- יש את @צוות-פיקוח בשביל זה..