בירור | שאלה בלא כוונת פגיעה במישהו.
-
שלום לכל המשתמשים היקרים בפורום, יש לי שאלה לשאול אתכם אבל לפני זה ספויילר קטן, אם תשימו לב שבכותרת הנושא לא כתבתי את הכותרת של הנושא, וכ"ז למה? כי באמת חשוב לי שאף אחד לא יקח את השאלה פה המטרה לפגוע במישהו, ואי"ז מכוון חלילה אל מישהו ספציפי.
השאלה שלי כזו: למה למען ה' בפורום הזה שאסור לדון על פריצות יש עשרות נושאים ואנשים שעוזרים להחזיר את הוויפי והוידאו למכשירים, אז נכון לא מדובר במכשירים חסומים לכתחילה, אבל מדובר מאחורי כל שאלה כזו בחור או אברך שלא רצה בכוונה תחילה סמארטפון או וויפי, ובעצם העזרה ההדדית נוצר [עכ"פ לדעתי] מכשולות, מה גם שאנשים אחרים שקוראים את התושובת יכולים "לייבא" את הרעיון לחבר שייבא לחבר שרק "ינסה" לפרוץ ואחריתו מי ישרונו.
אני מתחנן שלא יהפכו את דברי לקיצוניות או קנאות, יש כאן אמירה אמיתית מי שחושב שאין בעיה בוויפי או בוידאו "לחיי", שיקנה מכשיר כזה, אבל אחד שקנה "חצי כשר" כי הוא חושב שיש בעייתיות בוויפי, ורק בפרץ של רגע, מחליט שהוא חייב וויפי, לכאו' לא כדאי לעזור לו.
מקווה שלא פגעתי בשואלים או העונים.
מחילה מראש! -
@אליר325000 תביא דוגמאות של נושאים.
קישורים.
ותמיד אתה יכול לדווח למנהלים. -
@אליר325000 הרוב כאן דווקא משתדלים להימנע מלעזור בנ"ל, אבל תמיד יהיה את הנודניק שיזרוק מילה.
-
@אליר325000 צודק היה כמה הודעות שאני כתבתי
ובגלל ההודעה שלך שעוררה אותי מחקתי אותם יש"כ -
@אליר325000 אמר בבירור | שאלה בלא כוונת פגיעה במישהו.:
שלום לכל המשתמשים היקרים בפורום, יש לי שאלה לשאול אתכם אבל לפני זה ספויילר קטן, אם תשימו לב שבכותרת הנושא לא כתבתי את הכותרת של הנושא, וכ"ז למה? כי באמת חשוב לי שאף אחד לא יקח את השאלה פה המטרה לפגוע במישהו, ואי"ז מכוון חלילה אל מישהו ספציפי.
השאלה שלי כזו: למה למען ה' בפורום הזה שאסור לדון על פריצות יש עשרות נושאים ואנשים שעוזרים להחזיר את הוויפי והוידאו למכשירים, אז נכון לא מדובר במכשירים חסומים לכתחילה, אבל מדובר מאחורי כל שאלה כזו בחור או אברך שלא רצה בכוונה תחילה סמארטפון או וויפי, ובעצם העזרה ההדדית נוצר [עכ"פ לדעתי] מכשולות, מה גם שאנשים אחרים שקוראים את התושובת יכולים "לייבא" את הרעיון לחבר שייבא לחבר שרק "ינסה" לפרוץ ואחריתו מי ישרונו.
אני מתחנן שלא יהפכו את דברי לקיצוניות או קנאות, יש כאן אמירה אמיתית מי שחושב שאין בעיה בוויפי או בוידאו "לחיי", שיקנה מכשיר כזה, אבל אחד שקנה "חצי כשר" כי הוא חושב שיש בעייתיות בוויפי, ורק בפרץ של רגע, מחליט שהוא חייב וויפי, לכאו' לא כדאי לעזור לו.
מקווה שלא פגעתי בשואלים או העונים.
מחילה מראש!צודק בכל מילה.
מפריע לי גם מאוד -
@אליר325000
צודק במאה אחוז לא היה לי את האומץ להעיר ראיתי מקומות
שהעוזרים היו 'מהשורות הראשונות'
מי אני שאני יעיר עיין בפרופיל שלי@מה-הבעיה אמר בבירור | שאלה בלא כוונת פגיעה במישהו.:
@אליר325000 תביא דוגמאות של נושאים.
קישורים.
ותמיד אתה יכול לדווח למנהלים.הכותרת הייתה בלא כוונת פגיעה אם הוא יביא דוגמאות זה עלול
לפגוע במישהו וזה סתם לשון הרע רק הוא בעצמו יכול לדווח... -
צודק בכל מילה... אדרבה אם מישהו רואה פוסט שלי שיש בו תוכן בעייתי אז אני אודה לו מאוד...
אשרינו שיש לנו כאלה משתמשים בפורום... -