שיתוף | מייל לפלאפון הכשר
- 
האם מישהו יודע איך אפשר לשנות בהגדרות שהוא לא יקריא כל פעם את השעה והתאריך. 
 וכן שלא יאמר בכניסה למערכת שאני לא מחובר לצינתוקים??
 תודה ענקית@יוסי-שלום כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: האם מישהו יודע איך אפשר לשנות בהגדרות שהוא לא יקריא כל פעם את השעה והתאריך. בהגדרות אי אפשר, בקוד אפשר. @יוסי-שלום כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: וכן שלא יאמר בכניסה למערכת שאני לא מחובר לצינתוקים?? בעיקרון בשביל זה צריך בהתחלה לא לתת למערכת להגדיר את השלוחות 
 אחרי שזה ככה צריך למחוק שורות מסויימות מהשלוחה הראשית
- 
היי, למה זה לא עובד בנטפרי??? 
- 
היי, למה זה לא עובד בנטפרי??? 
- 
היי, למה זה לא עובד בנטפרי??? @יאיר-דניאל כניראה איזשהו תקלה 
 תשלח פניה
- 
@יאיר-דניאל כניראה איזשהו תקלה 
 תשלח פניה
- 
@יונץ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יונץ גם לי זה לא עובד 
 אז אני ישלח פניהלא הבנתי מה הרעיון שאתה מוריד לייק ואח"כ מחזיר ל 0 תחליט 
 לא שאני רוצה! אבל......

- 
@יאיר-דניאל זה עובד בנטפרי 
 תפעיל שוב
 (בחדרי מחשבים זה עובד אבל מציג בסוף התהליך שגיאה כאילו לא עובד)@מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: (בחדרי מחשבים זה עובד אבל מציג בסוף התהליך שגיאה כאילו לא עובד) זה בדיוק הבעיה אני בחדר מחשבים... 
- 
@יונץ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: לא הבנתי מה הרעיון שאתה מוריד לייק ואח"כ מחזיר ל 0 תחליט כנראה שמישהו רוצה לרמוז לך שכתבת לא לעניין ולא רצה לבזבז על זה 3 פוסטים כמוך @מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יונץ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: לא הבנתי מה הרעיון שאתה מוריד לייק ואח"כ מחזיר ל 0 תחליט כנראה שמישהו רוצה לרמוז לך שכתבת לא לעניין ולא רצה לבזבז על זה 3 פוסטים כמוך    
- 
@מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: (בחדרי מחשבים זה עובד אבל מציג בסוף התהליך שגיאה כאילו לא עובד) זה בדיוק הבעיה אני בחדר מחשבים... @יאיר-דניאל אז תעשה את מה שהוא אמר לך @יונץ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יאיר-דניאל כניראה איזשהו תקלה 
 תשלח פניה
- 
@יאיר-דניאל אז תעשה את מה שהוא אמר לך @יונץ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יאיר-דניאל כניראה איזשהו תקלה 
 תשלח פניה@אחי-מץ פנייה למי? לא הבנתי 
- 
@אחי-מץ פנייה למי? לא הבנתי 
- 
בלת"ק 
 הפעלתי את המערכת של המיילים שהעלו בתחילת האשכול מישהו יודע איך אני יכול לבטל את זה???
- 
בלת"ק 
 הפעלתי את המערכת של המיילים שהעלו בתחילת האשכול מישהו יודע איך אני יכול לבטל את זה???@מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטס
- 
@מנצפכ כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: (בחדרי מחשבים זה עובד אבל מציג בסוף התהליך שגיאה כאילו לא עובד) זה בדיוק הבעיה אני בחדר מחשבים... @יאיר-דניאל בחדר מחשבים כבר היה לי כמה פעמים, פשוט שולחים פניה ל"חותם" ומבקשים לפתוח https://script.google.com/ לכמה דקות וזהו, פשוט וחלק! 
 בהצלחה!
- 
@מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטס@דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה 
- 
@דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? 
- 
@מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? @יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? הסתדרתי תודה 
- 
@יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? הסתדרתי תודה @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? הסתדרתי תודה אם אפשר לשואל איך / דרך מה ? 
- 
@מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? הסתדרתי תודה אם אפשר לשואל איך / דרך מה ? @יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @יוניתזון כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @דער-צדיק-נסתר כתב בשיתוף | מייל לפלאפון הכשר: @מיט-א-רוהיגקייט 
 תמחק את הקובץ גוגל שייטססליחה על הבורות אבל איך בדיוק עושים את זה מה כזה רע במה ש @יואל-שו הסביר לך? הסתדרתי תודה אם אפשר לשואל איך / דרך מה ? עשיתי חיפוש גוגל על גוגל שייטס וזה נכנס לחשבון שלי