בעיה | להדפיס במדפסת דרך הוויפי
-
אני מנסה להדפיס מהמדפסת, האם יש אפשרות דרך הוויפי, אציין שיש לי רק נסטיק עם סים. האם באמת אפשר להדפיס כמו שאמרו לי, א שאם נסטיק (עם סים), זה לא עובד?

-
אני מנסה להדפיס מהמדפסת, האם יש אפשרות דרך הוויפי, אציין שיש לי רק נסטיק עם סים. האם באמת אפשר להדפיס כמו שאמרו לי, א שאם נסטיק (עם סים), זה לא עובד?

זה שהמערכת מצאה את המדפסת ברשת סימן שחיברת נכון
כעת חסר רק הדרייבר -

@להיות-בשמחה ב HP אפשר להדפיס בוויפי רק אם תחבר את המדפסת ע"י תוכנת HP Smart
וזה ממש לא קשור לסטיק, אני מחובר למדפסת HP בוויפי בסטיק! -
וזה ממש לא קשור לסטיק, אני מחובר למדפסת HP בוויפי בסטיק!@אביב-לוין
אשמח לקבל הסבר איך מחברים לתוכנה זו. -
@אביב-לוין
אשמח לקבל הסבר איך מחברים לתוכנה זו.@להיות-בשמחה דבר ראשון תוריד את התוכנה דרך https://123.hp.com/il/he/
ע"י שתקליד את שם המדפסת
אח"כ יש שם הסבר די ברור איך לחבר בוויפי..
אשמח לעזור -
וזה ממש לא קשור לסטיק, אני מחובר למדפסת HP בוויפי בסטיק!@אביב-לוין ממש לא נכון!!!
פשוט לחפש את הרשת במדפסת עצמה, ואח"כ לחפש את המדפסת במחשב. זהו! -

@להיות-בשמחה עיין למטה הגבתי בנושא, אין הבדל ביו נטסטיק לראוטר, ואין הבדל באיזה חברה.
אבל אם בסטיק אין לך וויפי אז זה הבעיה -

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות