סקר חברות
-
אני חושב שהשאלה לא נכונה....
לימות המשיח יש מבנה שאפשר לערוך אותו לבד אם פול אופציות...
יש לו גם פורום מטורף א מיליון אופציות.
קליקול יש להם מערכת חמודה וטובה ( תאמת פחות השתמשתי) אבל גם יפה ומסודרת.
קול כשר - זה יותר דברים שהם בונים לך אני ל4 הצלחתי לשנות שם כלום חוץ מכמה שלוחות....
תתקנו אותי אם אני טועה....... -
-
@ברוך לא יודע מה איתך אבל ימות נחשבים הכי טובים בשוק תשאל את כולם והם יותר וותיקים בשוק (נראה לי)
ודאי, כל החברות האחרות זה חברה שהתחילו בימות, וכשהם גדלו הם פרשו והקימו לבד.
קול כשר היא גם הרבה בשוק נראה לי אחרי ימות המשיח אבל גם ותיקים.
וממתי טליקול או קול כשר התחילו בימות המשיח?
דיברתי פעם אם משהוא שפתח את קו הניוד *2518 והוא אמר לי שהוא מתכנן לפתוח חברה פרטית על מרכזיות וקצת אחרי זה יצא הוואצפון שנקרא תא קולי (גם שזה נראה לי קשור לטליקול) אבל לך תדע. -
לגבי מי שרוצה מערכת לשיגור הודעות - טלביפ וקליקול יצא לו הכי זול.
אני משתמש גם בימות המשיח וגם בטלביפ .
היתרון שיש בימות זה שניתן להגדיר שאם לא ענה, זה ישלח עוד פעמים עד שיענה (מוגבל ל-5 פעמים).
החסרונות בימות:
א. כל אלו שלא ענו או שהשיחה נכשלה, גם עולה לך יחידה כאילו שהם ענו.
ב. בהודעה באורך עד דקה, עולה לך יחידה שלמה אף אם ההודעה קצרה מאוד (זה אומר שאם תשלח הודעה של רבע דקה, זה יהיה בעלות כמו של הודעה באורך דקה) [בנושא זה שלחתי מייל לימות וזה מה שענו לי "לא אפשרי. בשיגור הודעות הדקה הראשונה או חלק ממנה עולה יחידה".
ג. אם יש לך לדוגמה 300 יחידות תוכל לשלוח הודעה רק ל300 מספרים, אף בהודעה קצרה.חסרונות אלו לא קיימים בטלביפ וקליקול,:
א. שם העלות הוא רק אם ענו להודעה.
ב. שם העלות רק לזמן שהלקוח האזין להודעה, לא משנה מה אורך ההודעה.
ג. שם לא משנה כמה יחידות (קרדיטים בלשונם) יש לך, רק שהקמפיין יעצור לך באמצע (כשמגיע לכמות המספרים זהה לכמות היחידות שהיה לך בעת הפעלת הקמפיין) ותצטרך להקיש 'המשך קמפיין'. -
@איש-ימיני אמר בסקר חברות:
לגבי מי שרוצה מערכת לשיגור הודעות - טלביפ וקליקול יצא לו הכי זול.
אני משתמש גם בימות המשיח וגם בטלביפ .
היתרון שיש בימות זה שניתן להגדיר שאם לא ענה, זה ישלח עוד פעמים עד שיענה (מוגבל ל-5 פעמים).
החסרונות בימות:
א. כל אלו שלא ענו או שהשיחה נכשלה, גם עולה לך יחידה כאילו שהם ענו.
ב. בהודעה באורך עד דקה, עולה לך יחידה שלמה אף אם ההודעה קצרה מאוד (זה אומר שאם תשלח הודעה של רבע דקה, זה יהיה בעלות כמו של הודעה באורך דקה) [בנושא זה שלחתי מייל לימות וזה מה שענו לי "לא אפשרי. בשיגור הודעות הדקה הראשונה או חלק ממנה עולה יחידה".
ג. אם יש לך לדוגמה 300 יחידות תוכל לשלוח הודעה רק ל300 מספרים, אף בהודעה קצרה.חסרונות אלו לא קיימים בטלביפ וקליקול,:
א. שם העלות הוא רק אם ענו להודעה.
ב. שם העלות רק לזמן שהלקוח האזין להודעה, לא משנה מה אורך ההודעה.
ג. שם לא משנה כמה יחידות (קרדיטים בלשונם) יש לך, רק שהקמפיין יעצור לך באמצע (כשמגיע לכמות המספרים זהה לכמות היחידות שהיה לך בעת הפעלת הקמפיין) ותצטרך להקיש 'המשך קמפיין'.זאת אומרת שימות הרבה יותר טובים בהכול, חוץ מהנושא הכספי
-
-
@חיים-הקטן קול הדף היא מערכת פשוטה ביותר כמעט כמו מערכת פשוטה שפותחים בימות המשיח באופן אוטומטי.
הפופולריות והתכנים לא הופכים את הקו ליותר משוכלל.
בגדול בקול כשר לא ניתן לעשות כמעט כלום בגלל שאין מודולים ודברים, כל פרוייקט מצריך הגדרות של השירות מא עד ת בחיבור לאקסס בלבד.
מיותר לציין שאי להם api לא אליהם ולא מהם כך שזה כבר מוריד עוד אפשרויות אינסופיות -
אני דווקא קניתי מהם לפני כמה שנים סכום מאוד גדול של יחידות (מימות והסכימו לעשות לי יחידות של 10 שניות ליחידה
-
@אחרי-קדושים אמר בסקר חברות:
אני דווקא קניתי מהם לפני כמה שנים סכום מאוד גדול של יחידות (מימות והסכימו לעשות לי יחידות של 10 שניות ליחידה
10 שניות ליחידה ?
יחידה רגילה שווה עד דקה !
(התכוונת כנראה לחבילת 20,000 דקות בעלות של כ-11.7 אג' ליחידה)