דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שיתוף | פקודה להתקנת תוכנות ב- windows powershell (ועוד...)

שיתוף | פקודה להתקנת תוכנות ב- windows powershell (ועוד...)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
2 פוסטים 1 כותבים 215 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ephraum tzviE מנותק
    ephraum tzviE מנותק
    ephraum tzvi
    מדריכים
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי ephraum tzvi

תעשו win+x ותפתחו כמנהל את windows powershell, ותכתבו winget ואנטר ואתם יכולים לראות את כל האופציות הקימות של הפקודה הזו (אפשר עוד דברים חוץ מהתקנת תוכנות..אם אתם רוצים אני יעבור על כמה ואסביר..) למעלה אתם רואים install זה הפקודה שאנחנו מחפשים, תקלידו- winget install ואחרי הinstall תכתבו את התוכנה שאתם רוצים להתקין נגיד פיירפוקס אז תכתבו winget install firefox ותעשו אנטר, זה יראה לכם את האופציות של התוכנה אחרי שבחרתם תכתבו שוב winget install ותוסיפו את הid של התוכנה שבחרתם
    (id זה כמו המס' סידורי של התוכנה דוג': 77f3bb5d-9481-4f8d-a1f0-3fe195786d78-image.png
    אז פה אני אמור להקליד winget install Mozilla.Firefox..) תעשו אנטר והופ! ההתקנה מתחילה
    זה יראה לכם סוגשל טעינה שזה בעצם מוריד את קובץ ההתקנה ונפתח אוטומטית..
    מקווה שזה מועיל במשו פשוט למה לא לשתף..
    מזכיר את הטרמינל של לינוקס

תגובה 1 תגובה אחרונה
    3
    • ephraum tzviE מנותק
      ephraum tzviE מנותק
      ephraum tzvi
      מדריכים
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי ephraum tzvi

בהמשך לנושא הזה, החלטתי להסביר עוד כמה פקודות:

• show- פקודת שואוו מראה לכם מה הפרטים של החבילה שאתם רוצים להתקין,
        לדוג', אם אני רוצה לראות מה יש נגיד בתוך הדפדפן פיירפוקס- תכתב את ווינג'ט ושואוו ואח''כ- תכתבו את ה id של פיירפוקס winget show mozilla.firefox
      • search- פקודת סירצ' הי פקודה של חיפוש של התקנה מסויימת אבל אני לא יודע משהו ספציפי
        לדוג', אם אני רוצה לחפש תוכנת אדובי כלשהי ואין לי כיוון ספציפי (הדוגמה הזו לא כ''כ טובה אבל בשביל העיקרון)- אני אשתמש בפקודת סירצ' וככה זה אמור להיראות:
        winget search adobe
      • list- פקודת ליסט מראה לנו את כל התוכנות והחבילות שמותקנות לנו במחשב. ככה זה אמור להיראות
        winget list
      • upgrade- אז אם אני רוצה לעדכן תוכנה כלשהי דרך פווארשל= הפקודה הזו זה הדרך, כל מה שצריך לרשום זה את הפקודה עצמה, והid של התוכנה שאתם רוצים לעדכן, לדוג', אם אני רוצה לעדכן אצלי את ווירטואלבוקס- ואני לא יודע מה הid של התוכנה- אני אשתמש בפקודה list ואחרי שמצאתי את הid- אני אכתוב
        winget upgrade Oracle.VirtualBox והתוכנה תתעדכן, (או שהתוכנה מעודכנת ואז תקבלו הודעה שלא נמצאו עדכונים)
      • uninstall- אם אתם רוצים למחוק תוכנה בפווארשל - זו הפקודה, מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב את הפקודה הזו ו..כמו תמיד- את ה id של התוכנה שלכם. לדוג', אם אני רוצה למחוק את התוכנה 7zip- אני אכתוב
        winget uninstall 7zip.7zip
        אז זהו בגדול, אלו הפקודות שראיתי בהם צורך לשתף, אם יש איזושהי פקודה מעניינת של winget או כל פקודה אחרת מוזמנים לומר (עדיף בפרטי למען הסדר הטוב) (לא שאני מייבין גדול בשפת סי אבל ב''ה אני יודע דבר או שנים וכמובן שכל אחד יכול לדעת)

בהצלחה ומקווה שהועלתי!

עריכה: עכשיו בדיוק ראיתי מפה את השיתוף של האתר winstall שיוצר לכם פקודות ווינג'ט של חבילות שלמות
      אז כל הקרדיט הוא לערוץ
      MyTechDesk - השולחן הטכנולוגי שלי

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      0
      • חוקי הפורום
      • לא נפתר