תקלה | IGO לא נפתח
-
יש לי גי פי אס והוא עושה לי בעיות עם ההיגו זה ההודעה שהוא כותב לי כשאני מנסה לפתוח את הניווט
![IMG_0004.JPG]
(/assets/uploads/files/1649783923615-img_0004.jpg)
וזה הקופסא
מי שיכול לעזור בנושא תודה רבה ממש!!!
אם זה יעזור הכנסתי את הקבצים שבתוכנת ההיגו-בכרטיס החיצוני
gpstmc.pil gpstmc.dll WPTMC.dll tmceventlist.csv tahomabd.ttf tahoma.ttf sys.txt NNGCxNav.dll MobileNavigator.exe iGOToday.dll -
@אבי-6 אמר בבקשת מידע | יש לי מכשיר גי פי אס:
יש לי גי פי אס והוא עושה לי בעיות עם ההיגו זה ההודעה שהוא כותב לי כשאני מנסה לפתוח את הניווט
![IMG_0004.JPG]
(/assets/uploads/files/1649783923615-img_0004.jpg)
וזה הקופסא
מי שיכול לעזור בנושא תודה רבה ממש!!!
אם זה יעזור הכנסתי את הקבצים שבתוכנת ההיגו-בכרטיס החיצוני
![iGO.bmp](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [gpstmc.pil](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [gpstmc.dll](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [WPTMC.dll](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [tmceventlist.csv](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [tahomabd.ttf](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [tahoma.ttf](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [sys.txt](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [NNGCxNav.dll](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [MobileNavigator.exe](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) ![igotoday64.bmp](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) ![igotoday32.bmp](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) ![igotoday16.bmp](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר) [iGOToday.dll](העלת יותר מידי קבצים בפעם אחת. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר)כותרת נורמלית יותר בבקשה!