בירור | מיניבר נעם 1 מקצר
-
@איש-אמת אמר בבירור | מיניבר נעם 1 מקצר:
@זעירא-דמן-חבריא אני לא יודע בקולר הזה ספציפית, אני בתור בחור מכיר פתרון חאפר שיישמתי בכמה קולרים שמצאתי -
אם מה שקופץ זה הפחת, פשוט לנתק את ההרקה
למרות שיש לזה תופעות לווי כמו זרמים קלים (30 v בערך) מידי פעם במים או במעבהוואי, חאפר זה מילה ממש עדינה
-
-
@זעירא-דמן-חבריא
תברח מנועם 1 -
@yankeev בתור מה הקפצת נושא בשביל להעיר הערה כל כך חשובה.
@איש-אמת אמר בבירור | מיניבר נעם 1 מקצר:
@זעירא-דמן-חבריא אני לא יודע בקולר הזה ספציפית, אני בתור בחור מכיר פתרון חאפר שיישמתי בכמה קולרים שמצאתי -
אם מה שקופץ זה הפחת, פשוט לנתק את ההרקה
למרות שיש לזה תופעות לווי כמו זרמים קלים (30 v בערך) מידי פעם במים או במעבהמהיכן שאבת את עצות אחיתופל הללו
אי אפשר להשאיר הצעה לנתק הארקה ממכשיר מקצר ללא תגובה. תגיד לי, אתה השתגעת??@יש-בורא-עולם אמר בבירור | מיניבר נעם 1 מקצר:
תסתכל בפנים איפה הגוף חימום
ולאן יוציאים החוטים
ואת החוטים האלו תחתוךולנתק חוטים זה סבבה, אבל לחתוך אותם זה אומר שגם אם ירצו לתקן יצטרכו פרוצדורה מורכבת של חיבור מחדש עם שוקולדות, וכולי האי ואולי.
אז זו גם אחיתופל קטנה. -
@ישראליק אמר בבירור | מיניבר נעם 1 מקצר:
מהיכן שאבת את עצות אחיתופל הללו
אי אפשר להשאיר הצעה לנתק הארקה ממכשיר מקצר ללא תגובה. תגיד לי, אתה השתגעת??לא אני השתגעתי..
זה עצה שטכנאי אמר פעם לאיזה בחור וזה עבר מפי השמועה וברוך ה' היא עשתה הרבה פירות
בסביבתי בכול אופן..
כמובן צריך לבדוק מה קופץ אם זה הפחת או שזה בעיה אחרת
אני הזהרתי מראש.. -
@איש-אמת לא נעים לי המעמד של הדיסלוק אבל אין ברירה
אתה מתעקש לדבוק בגירסא ש"איזה טכנאי אמר פעם לאיזה בחור" (כלשונך) והיא עלולה לסכן חיים פשוטו כמשמעו.
הארקה (היינו הפניית החשמל מגוף המכשיר אל הקרקע) מיועדת לכך שאם יש חוט שניתק ומעביר חשמל לגוף המכשיר (חישמול מיידי של הנוגע בחלקי המתכת שבו או במים הנוגעים בהם) הפחת מזהה את זליגת החשמל וקופץ
אם אין ארקה הפחת אינו מזהה, וממילא המכשיר מחושמל ומסכן חייםזה שלא קרה כלום עד עכשיו זה לא אומר שזה לא סכנת חיים, זה כמו לעשות מתח על מוט בגובה 70 קומות ולהגיד - עשרה אנשים כבר עשו זאת ולא קרה להם כלום.
ובפרט שהדבר בודאי נוגד את כללי הבטיחות הבסיסיים. ומשכך, לתת עצה כזו לאדם שאינך יודע מה רמת התמצאותו והבנתו, ויכול לקבל מדבריך הבנה שזה כשר וישר ואין שום סכנה
אחת מהשתיים - או שאתה חסר אחריות, או שאתה בעצמך לא מבין את חומרת דבריך.תוכל להתרשם ממקרה של מכשיר ללא ארקה, שאפילו לא היתה בו זליגה
שוה בנפשך מה היה קורה אילו היה מדובר בזליגה
https://tchumim.com/topic/9818 -
@שטיגליץ אמר בבירור | מיניבר נעם 1 מקצר:
יהיו דברי אלו לעילוי נשמת שני ברדיצ'בסקי זצ"ל, שהחשמלאי שלה חשב אחרת.
???
-
@מאיר-האלוף
הדברים מפורסמים, תברר ותדע. -
@מאיר-האלוף
יש דברים שצריך לזכור לכל החיים