בעיה | מצלמה ב WSA נפתחת רק בחלק מהאפליקציות
-
-
-
@מיכאלוש אמר בבעיה | מצלמה ב WSA נפתחת רק בחלק מהאפליקציות:
המצלמה של המחשב נפתחת ב WSA רק בחלק מהאפליקציות איך אני מסדר שתפתח בכל האפליקציות, כמובן בהגדרות נתתי הרשאה ???
האפליקציה שהכי מפריע לי שהמצלמה לא נפתחת בה זה וואטספ מה עושים ???יש תוכנה שמשמשת כמצלמה לווצאפ ווב
פנה אלי בפרטי, לפרטים מלאים. -
@יוסי-הגאון אמר בבעיה | מצלמה ב WSA נפתחת רק בחלק מהאפליקציות:
המצלמה של המחשב נפתחת ב WSA רק בחלק מהאפליקציות איך אני מסדר שתפתח בכל האפליקציות, כמובן בהגדרות נתתי הרשאה ???
האפליקציה שהכי מפריע לי שהמצלמה לא נפתחת בה זה וואטספ מה עושים ???יש תוכנה שמשמשת כמצלמה לווצאפ ווב
פנה אלי בפרטי, לפרטים מלאים.כמדומני שמדבר על וואצפ רגיל ולא ווב
-
@A0533057932 נכון הבעיה היא בוואטספ רגיל שהמצלמה לא נפתחת ואז אני לא יכול לעשות שיחות וידיאו וכו' ולא לחבר עוד מכשירים לואטספ ווב
אם אני יצליח להפעיל את המצלמה לפחות פעם אחת לחבר את הואטספ לואטספ ווב אז יכול להיות שהתוכנה של @יוסי-הגאון תעזור לי לעשות שיחות וידיאו
השאלה למה המצלמה לא עובדת לי בוואטספ, יש אפליקציות שהיא כן עובדת לי גוגל טרנזיט למשל ? -
@A0533057932 נכון הבעיה היא בוואטספ רגיל שהמצלמה לא נפתחת ואז אני לא יכול לעשות שיחות וידיאו וכו' ולא לחבר עוד מכשירים לואטספ ווב
אם אני יצליח להפעיל את המצלמה לפחות פעם אחת לחבר את הואטספ לואטספ ווב אז יכול להיות שהתוכנה של @יוסי-הגאון תעזור לי לעשות שיחות וידיאו
השאלה למה המצלמה לא עובדת לי בוואטספ, יש אפליקציות שהיא כן עובדת לי גוגל טרנזיט למשל ?אני חושב שבווצאפ ווב זה יעבוד, כי זה מהמחשב.
(בתנאי שאין לך סינון) -
@יוסי-הגאון ואיך אני יחבר את הואטספ מה WSA לואטספ ווב אם המצלמה לא פועלת ? או שהתוכנה תעבוד לי גם על ה WSA ?
-
בסוף הצלחתי לחבר את הוואטספ לוואטספ ווב דרך תוכנת manycam שמדמה מצלמה את מה שהעכבר מונח עליו הצלחתי לחבר גם מחשב אחר ממה שה WSA מותקן עליו ע"י שליטה מרחוק שהציגה את הברקוד של המחשב שאותו רציתי לחבר והתוכנה דמתה את המסך(הברקוד) למצלמה
@יוסי-הגאון הייתי שמח לקבל פרטים מלאים יותר לגבי התוכנה שהמלצת שיכולה לשמש כמצלמה לוואטספ ווב דא עקא שהצ'אט עדיין סגור לי (מישהוא יודע אולי עד מתי)
בתודה מראש -
-
-