עזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה)
- 
מה הבעיה? ומה הפתרון? 

- 
מה הבעיה? ומה הפתרון? 
  @איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): מה הבעיה? ומה הפתרון? 
  הכנת דיסק התקנה של UEFI 
 והמחשב מוגדר על BIOS בלבד
 או שתשנה את המחשב
 או את דיסק ההתקנה
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): מה הבעיה? ומה הפתרון? 
  הכנת דיסק התקנה של UEFI 
 והמחשב מוגדר על BIOS בלבד
 או שתשנה את המחשב
 או את דיסק ההתקנה@A0533057932 אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): או שתשנה את המחשב בהגדרות כאילו? @A0533057932 אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): או את דיסק ההתקנה למה? 
- 
@A0533057932 אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): או שתשנה את המחשב בהגדרות כאילו? @A0533057932 אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): או את דיסק ההתקנה למה? @איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): בהגדרות כאילו? בביוס @איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): למה? כיון שצריך שזה יהיה תואם לכן צריך להגדיר ברופוס mbr/bios לדעתי עדיף וגם יותר פשוט לשנות לuefi 
- 
מה הבעיה? ומה הפתרון? 
  @איציק-דייטש אתה צריך לבדוק אם המחשב או הביוס הזה תומך ב UEFI (קצת מצחיק להגיד "ביוס תומך ב UEFI ) 
 לחילופין, תצרוב ברופוס מחדש ותגדיר צריבה עם מחיצת MBR
- 
@איציק-דייטש אתה צריך לבדוק אם המחשב או הביוס הזה תומך ב UEFI (קצת מצחיק להגיד "ביוס תומך ב UEFI ) 
 לחילופין, תצרוב ברופוס מחדש ותגדיר צריבה עם מחיצת MBRעדיף ע"י אולטרהiso שזה גם gpt וגם mbr 
- 
עדיף ע"י אולטרהiso שזה גם gpt וגם mbr @חראשו אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): עדיף ע"י אולטרהiso שזה גם gpt וגם mbr תביא לי קישור אם אפשר? 
- 
@חראשו אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): עדיף ע"י אולטרהiso שזה גם gpt וגם mbr תביא לי קישור אם אפשר? @איציק-דייטש גם ברופוס יש מצב כפול 
- 
@איציק-דייטש גם ברופוס יש מצב כפול @A0533057932 איך עושים את זה? 
- 
@A0533057932 איך עושים את זה? @איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @A0533057932 איך עושים את זה? ALT + E 
 מקור
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @A0533057932 איך עושים את זה? ALT + E 
 מקור@A0533057932 לא עזר 
- 
@A0533057932 לא עזר @איציק-דייטש מומלץ לשנות פשוט את הBIOS לEFI קל ופשוט וגם יותר מומלץ 
- 
@איציק-דייטש מומלץ לשנות פשוט את הBIOS לEFI קל ופשוט וגם יותר מומלץ @שלמה-ווייס איפה זה אמור להיות בהגדרות? 
- 
@שלמה-ווייס איפה זה אמור להיות בהגדרות? @איציק-דייטש אם תצלם את המסך של הביוס מאד יעזור 
- 
@A0533057932 לא עזר @איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @A0533057932 לא עזר אתה אולי מנסה להתקין את ווינדוס 11? 
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @A0533057932 לא עזר אתה אולי מנסה להתקין את ווינדוס 11? @A0533057932 לא קרוב אפי' 
 אני מנסה להתקין את ווינדוס 7
- 
@A0533057932 לא קרוב אפי' 
 אני מנסה להתקין את ווינדוס 7@איציק-דייטש אז א"א בGPT 
- 
@A0533057932 לא קרוב אפי' 
 אני מנסה להתקין את ווינדוס 7@איציק-דייטש אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @A0533057932 לא קרוב אפי' 
 אני מנסה להתקין את ווינדוס 7איזה דור המעבד? 
- 
@איציק-דייטש אז א"א בGPT @שלמה-ווייס אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @איציק-דייטש אז א"א בGPT @שלמה-ווייס לא הבנתי 
 אגב, התמונה שביקשת

- 
@איציק-דייטש אז א"א בGPT @שלמה-ווייס אמר בעזרה | התקנה של ווינדוס עם דיסק און קי, נתקע לי (תמונה): @איציק-דייטש אז א"א בGPT אני ניסיתי בזמנו ולא עבד לי גם בMBR. יש משהו מוזר בהתקנה של ווינדוס 7