בקשת מידע | פרטים בנושא ביטול חסימות של ועדת הרבנים.
-
@נחום-גמזו אמר בבקשת מידע | פרטים בנושא ביטול חסימות של ועדת הרבנים.:
@100ches לא יודע אם זה קשור לגזרות הממשלה אבל הבנתי שבפרטנר ובהוט מוביל הודיעו שדור 2 יפסיק לעבוד בקרוב
זה קשור לממשלה
אבל זה לא גזרות
וזה רק עוד כמה שנים
וזה גם דור 3 יסגר
זה לא פוגע במאום בציבור החרדי ולא בפלאפונים הכשרים
זה פוגע בתעשיית הזבל הסיני@a0533057932 אני יודע שב2025 דור 3 ו2 מתבטלים אבל שמעתי מכמה שקיבלו הודעות קוליות מפרטנר והוט שדור 2 יפסיק לפעול בזמן היותר קרוב
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
@100ches ישנם כמה נושאים על הפרק:
חסימות: השר דורש נימוק לכל חסימה וחסימה של כל קו ,בתאריך הקודם (אזור חשוון) שהשר ביקש נימוק הוא קיבל ביום האחרון את כל המספרים עם נימוק אחיד "על פי בקשת ועדת הרבנים"... ולכן הוא נתן ארכה ומבקש לפרט נימוק לכל קו באפן פרטני. מדובר על בערך 4 מליון קוים חסומים (לא כולם פעילים) לכן זה דבר שאי אפשר לעשות אותו, כמו כן הוא דורש נימוק שיתקבל על דעת הנחסם.
ניוד: השר מתכנן לקבוע שיהיה ניתן לעבור מהקומה הכשרה לקו הכללי ללא צורך בהחלפת מספר מה שיוביל לכך שלא יהיה ניתן לזהות על פי המספר מהו סוג הטלפון.זוהי התערבות ישירה בערכי הציבור נגד רצונו, לא ברור כל כך איך הציבור החרדי לא משבית את המדינה על הדבר הזה. זה לא נוגע לרבנות או למדינה, אלא שינוי שמגיע לכל אחד לפלאפון נגד רצונו.
על מה חותמים?
התוכנית היא שכמה שיותר אנשים יחתמו על בקשה לבטל את הקו במקרה שהחסימות יוסרו, דבר שיצור לחץ על החברות לפנות לשר בבקשה שלא יסיר את החסימות.
מדובר בדרך כלל על ביטול קוים שפחות משתמשים בהם בבית או קוים של הבחורים שבישיבות ובנות הסמינר שההורים מעדיפים לבטל את הקו במקום שיהיה קו פרוץ.
[ישנה סבירות גבוהה שברגע שכל החסימות יוסרו יקומו קוים רבים שאין רוח חכמים נוחה מהם .]בהתחלה חשבו לעשות "ביטול מותנה" שזה אומר שאם החסימות יוסרו אז אני מבטל.
החברות טענו שזה לא אפשרי לבטל על פי תנאי, לכן כרגע חותמים על טופס כפול, טופס של הצהרה שאני מתכוון לבטל את הקו. הוא נשלח לחברה כעת, והוא למעשה רק איום. וטופס שני שהוא נשאר אצל מארגני המאבק, ובו יש בקשת ביטול מיידית, והוא ישלח על ידי המארגנים ביום שבו יוסרו החסימות .
נכון לאתמול על פי דברי המארגנים יש בידם יותר מ17,000 מבטלים.מלבד זאת:
ללא קשר לציבור החרדי דווקא (לפחות רשמית) - על פי החלטת משרד התקשורת, רשתות התקשורת לא יתנו אפשרות קליטה החל משנת 2025 לפלאפונים דור 2 ודור 3, ולכן בהדרגה מפסיקים למכור אותם ולתת להם שירות. -
@100ches
לפני כחודש הגיע אלי הודעה קולית מחברת פרטנר על הפרטים ובסוף אמרו לי שעל כל יתר הפרטים אפשר לשמוע במספר 227* אם אני זוכר זה המספר
אני ישמח אם מישהו שהוא בחברת פרטנר יכול לנסות אם אכן זה המספר@אברהם-צבי אמר בבקשת מידע | פרטים בנושא ביטול חסימות של ועדת הרבנים.:
@100ches
לפני כחודש הגיע אלי הודעה קולית מחברת פרטנר על הפרטים ובסוף אמרו לי שעל כל יתר הפרטים אפשר לשמוע במספר 227* אם אני זוכר זה המספר
אני ישמח אם מישהו שהוא בחברת פרטנר יכול לנסות אם אכן זה המספרבדקתי ואכן זה המספר
-
חסימות: השר דורש נימוק לכל חסימה וחסימה של כל קו ,בתאריך הקודם (אזור חשוון) שהשר ביקש נימוק הוא קיבל ביום האחרון את כל המספרים עם נימוק אחיד "על פי בקשת ועדת הרבנים"... ולכן הוא נתן ארכה ומבקש לפרט נימוק לכל קו באפן פרטני. מדובר על בערך 4 מליון קוים חסומים (לא כולם פעילים) לכן זה דבר שאי אפשר לעשות אותו, כמו כן הוא דורש נימוק שיתקבל על דעת הנחסם.
ניוד: השר מתכנן לקבוע שיהיה ניתן לעבור מהקומה הכשרה לקו הכללי ללא צורך בהחלפת מספר מה שיוביל לכך שלא יהיה ניתן לזהות על פי המספר מהו סוג הטלפון.זוהי התערבות ישירה בערכי הציבור נגד רצונו, לא ברור כל כך איך הציבור החרדי לא משבית את המדינה על הדבר הזה. זה לא נוגע לרבנות או למדינה, אלא שינוי שמגיע לכל אחד לפלאפון נגד רצונו.
על מה חותמים?
התוכנית היא שכמה שיותר אנשים יחתמו על בקשה לבטל את הקו במקרה שהחסימות יוסרו, דבר שיצור לחץ על החברות לפנות לשר בבקשה שלא יסיר את החסימות.
מדובר בדרך כלל על ביטול קוים שפחות משתמשים בהם בבית או קוים של הבחורים שבישיבות ובנות הסמינר שההורים מעדיפים לבטל את הקו במקום שיהיה קו פרוץ.
[ישנה סבירות גבוהה שברגע שכל החסימות יוסרו יקומו קוים רבים שאין רוח חכמים נוחה מהם .]בהתחלה חשבו לעשות "ביטול מותנה" שזה אומר שאם החסימות יוסרו אז אני מבטל.
החברות טענו שזה לא אפשרי לבטל על פי תנאי, לכן כרגע חותמים על טופס כפול, טופס של הצהרה שאני מתכוון לבטל את הקו. הוא נשלח לחברה כעת, והוא למעשה רק איום. וטופס שני שהוא נשאר אצל מארגני המאבק, ובו יש בקשת ביטול מיידית, והוא ישלח על ידי המארגנים ביום שבו יוסרו החסימות .
ללא קשר לציבור החרדי דווקא (לפחות רשמית) - על פי החלטת משרד התקשורת, רשתות התקשורת לא יתנו אפשרות קליטה החל משנת 2025 לפלאפונים דור 2 ודור 3, ולכן בהדרגה מפסיקים למכור אותם ולתת להם שירות.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
על מה חותמים?
ללא קשר לציבור החרדי דווקא (לפחות רשמית) - על פי החלטת משרד התקשורת, רשתות התקשורת לא יתנו אפשרות קליטה החל משנת 2025 לפלאפונים דור 2 ודור 3, ולכן בהדרגה מפסיקים למכור אותם ולתת להם שירות.@שטיגליץ אמר בבקשת מידע | פרטים בנושא ביטול חסימות של ועדת הרבנים.:
בתכנית תעריפים הכוללת שירות ביצוע שיחות, ובה שירות השיחות חסום ליעדים
(ב)
מסוימים, בעל הרישיון ישמור תיעוד של פרטי חסימה, עבור כל מספר טלפון שנחסם
להתקשרות. התיעוד יכלול לכל הפחות את מספר הטלפון החסום, שם המנוי (אם ידוע),
תאריך חסימה, סיבת החסימה, שם מבקש החסימה, וזאת למשך כל תקופת החסימה
ולמשך שנה אחרי תום החסימה ככל שהוסרה.
בעל הרישיון שחסם מספרי טלפון להתקשרות שהם מספרים הרשומים על שם תאגידים,
(ג)
עמותות והקדשים, בהתאם לבקשת קבוצת מנויים, יפרסם באתר האינטרנט שלו את
רשימת המספרים שחסם, ובכלל זה את שם הגורם החוסם ואת תאריך החסימה.
מנוי שנחסם, כאמור בסעיף (ג) לעיל, לבקשת קבוצת מנויים, בין אם מדובר במנוי של בעל
(ד)
הרישיון ובין אם מדובר במנוי של בעל רישיון אחר, יוכל לפנות בפנייה טלפונית לשירות
הלקוחות של בעל הרישיון כדי לבדוק האם נחסם ואת הסיבה לחסימה, ועל בעל הרישיון
לתת מענה לפניה בתוך יום עבודה מרגע הפנייה.זה החוק החדש
-
בראשון הקרוב מתחייבים לנמק לפני כל חסימה (שזה אומר בפועל ביטול החסימה על שיחות יוצאות) ולאחמ"כ לא יודע תאריך ניתנת אפשרות לניוד גם תוך כדי מעבר ממסלול כשר ללא כשר.
@לא-מייבין הרפורמה שתאפשר ניוד מכשר ללא כשר, לא אמורה להתחיל בראשון הבא,
רק אחרי שהחלק הראשון של ביטול חסימות הקוים יתחיל, משרד התקשורת יעבור לשלב הבא,
ובנוגע לביטול דור 3 ברור שזה מכה לכל מחזיקי הפלפון הכשר-שאין בו דור 4, כמו C2 וכדו' שלא יהיה קיים יותר!