בקשה | C2 | יישום לחיתוך והדבקת שירים
- 
@מישהו12 
 Not Found
- 
@מישהו12 
 Not Found
- 
@חברון-מאז-ולתמיד תוקן שם. פוסט זה נמחק!
- 
@חברון-מאז-ולתמיד תוקן שם. 
- 
@חברון-מאז-ולתמיד 
 תעשה רוט למכשיר ולא יקפוץ לך ההודעה
- 
@אחד-מאנש 
 סליחה שאני קופץ באמצע אבל אני רוצה בדיוק את מה שהוא רצה רק שאני לא מצליח לצרוב רוט!!!
- 
@עזיז אמר בבקשה | C2 | יישום לחיתוך והדבקת שירים: @אחד-מאנש 
 סליחה שאני קופץ באמצע אבל אני רוצה בדיוק את מה שהוא רצה רק שאני לא מצליח לצרוב רוט!!!איפה הסתבכת ? 
 האם קראת את המדריך על זה?
- 
@אחד-מאנש 
 קראתי הדלקתי את התוכנה חיברתי את הפל' ואז לחצתי על האופציה הראשונה באנגלית כמו שכתוב במדריך אבל התוכנה כמו לא מזהה את הפל'
- 
@עזיז לא במדריך 
 אני יעתיק לך כמה דברים ממדריכים אחרים ותנסה לעשות אותם קודם כל תתקין את התוכנה שיוסי מחשבים הביא כאן
 בווינדוס 10 נא לשנות את תאימות התוכנה לווינדוס 7 כדי שהתוכנה לא תקרוס באמצע צריבה ותהפוך את הטלפון שלכם לחפץ דומם.
 בווינדוס 7 לפני הצריבה חובה לחבר את הטלפון למחשב כשהוא מכובה כדי שהוא יתקין את מנהלי ההתקן של המכשיר , אם לא תעשו את זה רוב הסיכויים שהתוכנה לא תקלוט את המכשיר בשביל הצריבה!
- 
@עזיז לא במדריך 
 אני יעתיק לך כמה דברים ממדריכים אחרים ותנסה לעשות אותם קודם כל תתקין את התוכנה שיוסי מחשבים הביא כאן
 בווינדוס 10 נא לשנות את תאימות התוכנה לווינדוס 7 כדי שהתוכנה לא תקרוס באמצע צריבה ותהפוך את הטלפון שלכם לחפץ דומם.
 בווינדוס 7 לפני הצריבה חובה לחבר את הטלפון למחשב כשהוא מכובה כדי שהוא יתקין את מנהלי ההתקן של המכשיר , אם לא תעשו את זה רוב הסיכויים שהתוכנה לא תקלוט את המכשיר בשביל הצריבה!
- 
@אחד-מאנש 
 תודה אבל אני עם ווינדוס 10 ואני לא יודע לשנות תאימות לווינדוס 10 אם אתה יודע איך עושים אני אודה לך