בעיה | בעיה בחנות מייקרוסופט
-
יש לי מחשב שהיה לי באפליקציות את חנות מייקרוסופט אבל כשלחצתי עליו זה לא נפתח, ניסיתי לעשות איפוס ולא עזר.
הסרתי את ההתקנה עם זה וניסיתי להתקין עם מה ש @A0533057932 הביא פה, וזה אכן התקין אך כשאני מנסה להוריד משהו הוא כותב לי שגיאה וכמה פעמים הוא כותב שאני לא מעודכן (וזה אמיתי ואני גם לא רוצה להיות מעודכן, ואבקש לא להיכנס כאן לדיון על מה ולמה).
מה למעשה עושים? איך אני יכול להתקין את החנות ושיעבוד לי ללא בעיות?
יצויין שאני בנטפרי, אך יש לי מחשב אחר שעל אותו קו והצלחתי להוריד ממנו את האפליקצייה שאני מנסה להוריד בשני
@שלמה-ווייס -
@שמואל-ש אמר בבעיה | בעיה בחנות מייקרוסופט:
יש לי מחשב שהיה לי באפליקציות את חנות מייקרוסופט אבל כשלחצתי עליו זה לא נפתח, ניסיתי לעשות איפוס ולא עזר.
הסרתי את ההתקנה עם זה וניסיתי להתקין עם מה ש @A0533057932 הביא פה, וזה אכן התקין אך כשאני מנסה להוריד משהו הוא כותב לי שגיאה וכמה פעמים הוא כותב שאני לא מעודכן (וזה אמיתי ואני גם לא רוצה להיות מעודכן, ואבקש לא להיכנס כאן לדיון על מה ולמה).
מה למעשה עושים? איך אני יכול להתקין את החנות ושיעבוד לי ללא בעיות?
יצויין שאני בנטפרי, אך יש לי מחשב אחר שעל אותו קו והצלחתי להוריד ממנו את האפליקצייה שאני מנסה להוריד בשני
@שלמה-ווייסאני מנסה להבין
אתה מנסה לעבוד דרך החנות אילו שהיא לא מעודכנת כי יש לך עניין לא לעדכן אותה?
ולמה זה אמור לעבוד בכזה מצב? -
@a0533057932
1.חסמתי אצלי עידכוני ווינדוס
2.החנות שהיה לי לא עבד (לחצו והיא לא נפתחה)
3.הסרתי והתקנתי כנ"ל.
4.עכשיו אם אני פותח קישור שמפנה לפתיחה של החנות והורדה שם, הוא כותב שגיאה, מצורפים תמונות.
-
חסמתי אצלי עידכוני ווינדוס
הכל מובן
חובה עדכוני ווינדוס בשביל החנות -
@a0533057932 אמר בבעיה | בעיה בחנות מייקרוסופט:
חובה עדכוני ווינדוס בשביל החנות
ואין אפשרות אחרת-להתקנה עם העידכונים או לאפשר עידכונים לחנות אבל לא עידכוני ווינדוס למערכת הפעלה וכדומה?
-
חובה עדכוני ווינדוס בשביל החנות
ואין אפשרות אחרת-להתקנה עם העידכונים או לאפשר עידכונים לחנות אבל לא עידכוני ווינדוס למערכת הפעלה וכדומה?
חובה שירותי העדכון יפעלו בצורה מלאה בשביל החנות
-
אבל כל אחד הרי יודע שהעידכונים הרבה פעמים משבשים דברים, אז איך יכולים לא לשבש דברים אבל להנות מהחנות (או שאי אפשר)??
-
אבל כל אחד הרי יודע שהעידכונים הרבה פעמים משבשים דברים, אז איך יכולים לא לשבש דברים אבל להנות מהחנות (או שאי אפשר)??
אני לא יודע את זה
כלומר אני חולק על הכלל
מי שלא לוחץ באופן ידני על בדוק עדכונים
ב99.99 אחוז לא נתקל בבעיות -
ויש לך פתרון אם אעפ"כ לא עובד לי החנות, אני מגיע לאותה תוצאה הנ"ל אע"פ שמעודכן לי הויינדוס, והסרתי ועדכנתי שוב, ואיפסתי וכו'?